pet Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 Tak u nás poprvé letos pěkně přituhlo.Tak jsem to nastartoval dřív pustil jsem vetilátor a topení na plno .No zjistil jsem že na volnoběh to vůbec netopí.Jakmile přidám plyn tak dobrý,ale na volnoběh nic.Loni jsem tento problém neměl topilo to krásně.A teď ,jak sundám nohu s plynu tak to fouká studený.Poraďte!!! Čím by to mohlo být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 Tak u nás poprvé letos pěkně přituhlo.Tak jsem to nastartoval dřív pustil jsem vetilátor a topení na plno .No zjistil jsem že na volnoběh to vůbec netopí.Jakmile přidám plyn tak dobrý,ale na volnoběh nic.Loni jsem tento problém neměl topilo to krásně.A teď ,jak sundám nohu s plynu tak to fouká studený.Poraďte!!! Čím by to mohlo být? Špatnej termostat, zůstává pootevřenej, nemusí to být ono, ale je to první co mě napadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pet Vloženo 3. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 Tak u nás poprvé letos pěkně přituhlo.Tak jsem to nastartoval dřív pustil jsem vetilátor a topení na plno .No zjistil jsem že na volnoběh to vůbec netopí.Jakmile přidám plyn tak dobrý,ale na volnoběh nic.Loni jsem tento problém neměl topilo to krásně.A teď ,jak sundám nohu s plynu tak to fouká studený.Poraďte!!! Čím by to mohlo být? Špatnej termostat, zůstává pootevřenej, nemusí to být ono, ale je to první co mě napadlo. Nikdo neporadí???? Termostat dobrý,pořád na volnoběh netopí!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 3. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 Tak u nás poprvé letos pěkně přituhlo.Tak jsem to nastartoval dřív pustil jsem vetilátor a topení na plno .No zjistil jsem že na volnoběh to vůbec netopí.Jakmile přidám plyn tak dobrý,ale na volnoběh nic.Loni jsem tento problém neměl topilo to krásně.A teď ,jak sundám nohu s plynu tak to fouká studený.Poraďte!!! Čím by to mohlo být? Špatnej termostat, zůstává pootevřenej, nemusí to být ono, ale je to první co mě napadlo. Nikdo neporadí???? Termostat dobrý,pořád na volnoběh netopí!!!!!!! Tak a co táhlo od nastavování teploty? Nevypadlo ti třeba? Mě se stalo že mi lanko vypadlo z uchycení přímo na ovládacím panelu. Takže vytáhnout celej ten panel a zkontrolovat, teda jestli nemáš climatronic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 3. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 a jestli máš klimatronic tak na VAG, jestli není regulátor klapky v prdeli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PURE Vloženo 3. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 Tak u nás poprvé letos pěkně přituhlo.Tak jsem to nastartoval dřív pustil jsem vetilátor a topení na plno .No zjistil jsem že na volnoběh to vůbec netopí.Jakmile přidám plyn tak dobrý,ale na volnoběh nic.Loni jsem tento problém neměl topilo to krásně.A teď ,jak sundám nohu s plynu tak to fouká studený.Poraďte!!! Čím by to mohlo být? Nenapsal jsi jednu podstatnou vec.A to jestli byla voda v chladici soustave tepla,nebo studena.Bo pokud je voda studena,tak to samozrejme nemuze topit ani nahodou:-)A hlavne u DIESEL,nez zacne topit to trva tak cca 5km,nez se voda vysplha na 90°C.Potom to topi jak slak:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pet Vloženo 3. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 (editace) Tak u nás poprvé letos pěkně přituhlo.Tak jsem to nastartoval dřív pustil jsem vetilátor a topení na plno .No zjistil jsem že na volnoběh to vůbec netopí.Jakmile přidám plyn tak dobrý,ale na volnoběh nic.Loni jsem tento problém neměl topilo to krásně.A teď ,jak sundám nohu s plynu tak to fouká studený.Poraďte!!! Čím by to mohlo být? Nenapsal jsi jednu podstatnou vec.A to jestli byla voda v chladici soustave tepla,nebo studena.Bo pokud je voda studena,tak to samozrejme nemuze topit ani nahodou:-)A hlavne u DIESEL,nez zacne topit to trva tak cca 5km,nez se voda vysplha na 90°C.Potom to topi jak slak:-) Dělá to při teplotě 90"C Jakmile je volnoběh jako by přestala v topení cirkulovat voda postupně přestává topit ,až to fouká studený,Jakmile přidám plynu hned to zase hřeje.Při jizdě to topí perfekt. Editováno: 3. Listopad 2007, autor: pet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milix Vloženo 3. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 (editace) Tak u nás poprvé letos pěkně přituhlo.Tak jsem to nastartoval dřív pustil jsem vetilátor a topení na plno .No zjistil jsem že na volnoběh to vůbec netopí.Jakmile přidám plyn tak dobrý,ale na volnoběh nic.Loni jsem tento problém neměl topilo to krásně.A teď ,jak sundám nohu s plynu tak to fouká studený.Poraďte!!! Čím by to mohlo být? Nenapsal jsi jednu podstatnou vec.A to jestli byla voda v chladici soustave tepla,nebo studena.Bo pokud je voda studena,tak to samozrejme nemuze topit ani nahodou:-)A hlavne u DIESEL,nez zacne topit to trva tak cca 5km,nez se voda vysplha na 90°C.Potom to topi jak slak:-) Dělá to při teplotě 90"C Jakmile je volnoběh jako by přestala v topení cirkulovat voda postupně přestává topit ,až to fouká studený,Jakmile přidám plynu hned to zase hřeje.Při jizdě to topí perfekt. nechci strašit, že by vodní pumpa. Někde se to tu řešilo. Editováno: 3. Listopad 2007, autor: milix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 3. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 vodni pumpa, zavzdusnene (u octavky temer nehrozi), a nebo tesneni pod hlavou a zavsdusnuje se to bublinama co tam dou z valcu (resil jsem na Fiatu)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.