mario1977 Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 ahojte, kolko litrov chladiacej zmesy je v celom systeme??? potrebujem ju celu vymenit, tak neviem, ako ju odpustit a kolko jej tam naliat. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misom Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 (editace) chladiacej kvapaliny je zhruba 6litrov v systeme ale nevypustis aj tak celu napln.(Na ocovej 1.6 sme vypustili 4,5litra), vypusta sa dole pod chladicom, vid foto ale na tdi musis dat dole spodny krytmotou. Otvor horne veko chladiacej kvapaliny nasad na spodny ventil hadicku ktoru das do nejakej nadoby otvor ventil a vypust staru chladiacu. (ak tam neni ventil vytiahni hadicu a vypust to cez nu) zatvor ventil (to som ja zabudol a liter chladiacej skoncil v ... ) napusti novu chladiacu po max nastartuj motor asi 2-3min ho drz na 1500-2000 ot/min a prip. dolej chladiacu. Hodne zdaru. Editováno: 18. Říjen 2007, autor: misom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Třeba u TDI taky kohoutem nevypustíš celej systém, pak musíš ještě stáhnout hadici z chladiče oleje a vyteče ti zbytek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 P.S. - nevím zda obrázek systému klimatizace nebude poněkud zavádějicí, ale pro určení místa kohoutu asi postačí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 A jak teď čtu, tak u 1.6 se také vytahuje hadice z chladiče oleje, takže by se to mělo nechat vypustit všechno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misom Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 (editace) P.S. - nevím zda obrázek systému klimatizace nebude poněkud zavádějicí, ale pro určení místa kohoutu asi postačí. Iny obrazok som narychlo nenasiel ale da sa to zneho pochopit. A otom chladici oleja to som nevedel, ale aj tak ti v motore daco ostane.nie? Ale to je jedno hadam to pomoze A co tak napisat alebo dat foto kde sa nachadza ten chladic oleja aby sa mu to dalo vypustit. Editováno: 22. Říjen 2007, autor: misom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 hledal bych ho hned pod filtrem oleje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misom Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 hledal bych ho hned pod filtrem oleje Ja ze preco mi to dnes nepali, vsak je pondelok rano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrew25 Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 zdar. chystam sa do servisu mam naj. 76.000km neviem ci bola menena chladiaca zmes OI r.v.1998 mam si ju dat vymenit alebo mi ju vedia skontrolovat ci je O.K ma ta zmes vplyv na motor co sa tyka chladenia ak je stara??? OI 1.9TDi 66kW ... co mi odporucate? dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Já ti doporučím výměnu každých 5 let. Stará kapalina nechrání systém před korozí a to je asi ten největší průser. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepinoTDi Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Já ji měnil letos a krásně chladí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.