111pepino Vloženo 15. Duben 2013 Sdílet Vloženo 15. Duben 2013 Dobrý den. Potřebuji poradit, display maxidotu se po zahřátí auta stává nahoře nečitelný. Po ránu, když je auto studené, tak je to v pohodě. Jaké je nejlepší a nejméně nákladné řešení. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 15. Duben 2013 Sdílet Vloženo 15. Duben 2013 Sehnat maxidot displej a vyměnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bretahrnek Vloženo 15. Duben 2013 Sdílet Vloženo 15. Duben 2013 tak v prispevku c 5 PIN potrebuju a v prispevku c 2 nepotrebuju. proto jsem zalozil todle tema, aby bylo vsem jasne co a jak je treba udelat... @Jan155 myslim ze bych to zvladl, s dobrym navodem se zvladnout da vse.Jestli mam, nebo nemam vybaveni nevim, kdybych vedel, co je k tomu potreba, pak bych vedel...Duvod tohoto fora postrada smysl, pokud si uzivatele mezi sebou svoje poznatky, zkusenosti a rady mezi sebou nesdeluji...Zpoplatnene sluzby sem podle mne nepatri... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Vašíček Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 Potřebuju radu a tip. Mám budíky do 7000otáček a 200km/h a chci je vyměnit za tu plastovou desku RS. Co je k tomu třeba a potřebuju doporučit eshop,kde mají kvalitní za dobrou cenu a kdo mi to udělá hlavně ? :-DDále, mám palubní počítač stylu, že na páčce stěrače si můžu přepínat spotřebu,teplotu,hodiny,dojezd atd ,který se mi ukazuje vlevo pod otáčkoměrem a chci tam mít tohle..viz fotka panel uprostřed. Co k tomu potřebuju, kolik to bude stát a kdo mi to udělá opět? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 tady jsi v sekci OII.. do jakého auta to máš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anarkii Vloženo 10. Květen 2013 Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 (editace) Ahoj, taktéž se chystám na výměnu budíků za Maxidot, měl bych ale pár dotazů... Mám Octavii II po FL, rv. 2010, MR10, 1.9 TDi, 77 kW - chápu-li to správně půjdou mi tam jakékoliv naftové budíky s č. dílu končícím 843 ? Třeba i z naftového RSa ? Samozřejmě pofaceliftové, zkrátka ty co tam teď mám... - k budíkům občas není PIN, je to hodně velký problém, nebo to lze jednoduše řešit ? - předpokládám, že prostě jen vyměním budíky a nechám nakódovat, jest tak ? Nebo se ještě nějak řeší např. páčka s ovládáním PP (dodělával jsem teď MF volant) Předem děkuji Editováno: 10. Květen 2013, autor: anarkii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 10. Květen 2013 Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 K face budíkám už není žádný PIN a VAGem to nepřizpůsobíš. Aby prošel online musí být nové...u mě dokážu i staré a bez online. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 jdou i staré práce na cca hodinku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 Na online udělají i staré budíky??? Umíš 24c64?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 12. Květen 2013 Sdílet Vloženo 12. Květen 2013 na online si myslím neumí staré budíky 24C32 í 24C64 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 12. Květen 2013 Sdílet Vloženo 12. Květen 2013 (editace) A staré dáš i bez letování jako já?? Editováno: 12. Květen 2013, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 12. Květen 2013 Sdílet Vloženo 12. Květen 2013 nevím jak děláš ty - nemám moc času sledovat co kdo dělá a jak to dělá panel rozdělám ale nepájím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemesis1985 Vloženo 17. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2013 Zdravím, byl bych velice vděčný za radu. U MaxiDotu se mi zobrazují hodiny vpravo, místo uprostřed, neví někdo proč a jak to případně opravit? Jedná se o Octavii II 2.0 TDI, rok 11/2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 17. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2013 v autě byla někdy namontována navi, ta to udělá, odpoj baterku a budou uprostřed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemesis1985 Vloženo 18. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2013 Auto mám asi 3 roky a navigace (škoda Columbus) v něm je po celou dobu. Tu navigaci tam ale dokupoval předchozí majitel, původně tam bylo obyčejné rádio. Hodiny vpravo ale mám určitě od začátku a to jsem baterku odpojoval, protože jsem ji minulý rok měnil. Můžu to ale zkusit odpojit znovu, nebo myslíš, že by mohlo pomoct tovární nastavení v nabídce MaxiDotu? Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 19. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2013 pokud tam máš navigaci, hodiny budou vždycky v pravo, ale měl by tam být kompas.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 19. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2013 pokud měl při focení vyplou navi, tak je to OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemesis1985 Vloženo 19. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2013 Ano, při focení byla navigace vypnuta, takže vám oběma děkuji za odpověď a vyjasnění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Starejmena Vloženo 9. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2013 Dobrý den,koupil jsem o2 2,0tdi 12/2006 mam namontované hf ale na maxidotu nemam položku telefon? jak ji tam dostanu?nahrát? poraďte díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 9. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2013 Jakou mas jednotku, novejsi jednotky s pred fl maxidotem nechodi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Starejmena Vloženo 10. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2013 jsem laik nevím jakou jednotku myslíš , vše tam bylo namontováno je to originál ze škody . Myslím jestli to někdo přes kabel nevymazal kolega má starší typ a jemu to funguje i múj tel se šel přihlásit u něj N8 . Prostě mi tam položka telefon chybí Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 10. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2013 jsem laik nevím jakou jednotku myslíš Jukni pod sedadlo spolujezdce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.fojtek Vloženo 15. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2013 Ahojte nevite nekdo jestli je nutne pri vymene budiku z polodotu na maxidot vymena jednotky gateway? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 15. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2013 Pokud máš PP tak ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 26. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2013 Jak vyndat budíky?Spodní šroubky jsem vyndal a stále někde drží! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.