chipmann Vloženo 27. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2013 Mezi horním krytem palubky máš takové packy ty zmáčkni a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajklGT Vloženo 16. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2013 Ahoj, potreboval bych poradit od zkusenejsich ohledne vymeny budiku za verzi s maxidotem. Mam tyhle budiky s palubakem 1Z0 920 810 D Rad bych vedel jake budiky musim sehnat aby fungovaly - libovolne naftove? Jde mi o predface. Jeste jsem uvazoval o budikach z RS, lze pouzit i tyto? Co jsem tak hledal snad existuji 2 verze se zelenym a bilym podsvicenim. Je to tak? Pokud chci aby mi diagnostika nevyhazovala chybu musim sehnat nevyctene budiky s orig PINem? Diky za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 chybu DEFEKT dělají ...842D bílé podsvícení předFL není budíky do 2007 neumí kontrolku tempomatu maxidot konec 2008 nepřizpůsobíš standartním způsobem do aut pod 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajklGT Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 Takze tedy jdou pouzit libovolne naftove? Zkusim tedy sehnat z RS. Tempomat bezproblemu ozelim. Diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 Přesně tak, kdyby, tak tu nějaké mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mireek26 Vloženo 19. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2013 Zdravím. Mám možnosť kúpiť budíky z OII MR2008. Ja mam tiež MR2008, auto objednané a dodané v apríli. Je možné ich prispôsobiť bežným spôsobom alebo je to už cez online, neviem či to záleží od auta alebo budíkov. Poprípade ak maš (rolbař) nové budíky, vieš to poslať na slovensko? Miro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hokejka10 Vloženo 20. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2013 Chcem sa opytat ci niekto v okoli BA do 100 km nevie nakodovat do Octavie 2 facelift 1,6 TDI rv 2011Maxidot + uprava KM budidky som zohnal 1Z0 920 843 D budu mi pasovat teraz tam mam 1Z0 920 803 MDakujem za kazdu radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 22. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2013 Prostějov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 22. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2013 Chcem sa opytat ci niekto v okoli BA do 100 km nevie nakodovat do Octavie 2 facelift 1,6 TDI rv 2011 Maxidot + uprava KM budidky som zohnal 1Z0 920 843 D budu mi pasovat teraz tam mam 1Z0 920 803 M Dakujem za kazdu radu. Aj tu by sa to malo dat, chalan je dost sikovny...co viem, tak robi aj maxiky www.tip-car.sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hokejka10 Vloženo 22. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2013 Aj tu by sa to malo dat, chalan je dost sikovny...co viem, tak robi aj maxiky www.tip-car.sk Dakujem skusim sa ho opytat uz som odneho bral nejake veci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 22. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2013 (editace) Chalanovi z vedlajsieho fora robil dost veci, ako maxik, parkovaky vpredu/vzadu, osvetlenie noh, RS volant, columbus + BT, atd... a tvrdi, ze vie co robi a je sikovny. Osobnu skusenost nemam, ja som bral od neho len diely Inak ak by si chcel robit nieco zavaznejsie, tak by som uz skor skocil sa Vasom, neni to az tak daleko. Ja som si dal nejake veci dorabat u Rolbara v Prahe a casom navstivim asi aj Prostejov Editováno: 22. Listopad 2013, autor: Kyselinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hokejka10 Vloženo 22. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2013 Chalanovi z vedlajsieho fora robil dost veci, ako maxik, parkovaky vpredu/vzadu, osvetlenie noh, RS volant, columbus + BT, atd... a tvrdi, ze vie co robi a je sikovny. Osobnu skusenost nemam, ja som bral od neho len diely Inak ak by si chcel robit nieco zavaznejsie, tak by som uz skor skocil sa Vasom, neni to az tak daleko. Ja som si dal nejake veci dorabat u Rolbara v Prahe a casom navstivim asi aj Prostejov Uz som kontaktoval aj Vasu tak pockam co mi napise. V skodovke chcu cca 50€ ale strasia ma ze ked budu kradnute tak to zistia a tak dalej. Budiky kupujem cez internet tak povod nepoznam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajklGT Vloženo 25. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2013 Odpustte mi male OT, budiky mam vyreseny a muzu Vasu vrele doporucit!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xorb Vloženo 6. leden 2014 Sdílet Vloženo 6. leden 2014 mate niekto maxidot budiky na predFL 1.9TDi na predaj? mal by som o ne zaujem, uz dlhsie nad tym rozmyslam. dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 6. leden 2014 Sdílet Vloženo 6. leden 2014 Zkus napsat: http://forum.skodahome.cz/user/25240-jan155/ měl by je mít snad ještě volné, ale u tvého auta by šli dát i face budíky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xorb Vloženo 8. leden 2014 Sdílet Vloženo 8. leden 2014 (editace) Zkus napsat: http://forum.skodahome.cz/user/25240-jan155/ měl by je mít snad ještě volné, ale u tvého auta by šli dát i face budíky. pri face budikoch ... nie je tam problem s immo? face uz ma fazit, nie? Editováno: 8. leden 2014, autor: xorb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 11. leden 2014 Sdílet Vloženo 11. leden 2014 Ahojky kdyby jste nekdo chtel zbydou mi Budiky Maxidot Octavia II RS Diesel (2.0 TDI 103KW BKD ) s pinem cenu nabidnete... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
11Petuldo11 Vloženo 11. leden 2014 Sdílet Vloženo 11. leden 2014 facelift? predfl? .. aky rok vyroby? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 11. leden 2014 Sdílet Vloženo 11. leden 2014 Predface 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 (editace) Tímto bych chtěl poděkovat ferdovi25 za zprovoznění facelift budíků na předFL autě a to včetně funkčního immo. Vyzkoušeno, vše funguje jako originál z automobilky....... ;-) Editováno: 12. Březen 2014, autor: Jan155 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 Počítám si to teď...už mě to z hlavy nebavilo: http://uloz.to/xjdqLetg/video-avi (Bohužel tenhle free program na zachycení obrazovky není úplně super, ale stejně to hlavní je vidět) Přiučení klíčů zde samozřejmě neproběhlo, ale jinak je to celý postup... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 (editace) Takdy děkuji ferda25vše proběhlo skvěle nečekal jsem ze to pujde a budiky fakčí jak mají.....+ columb+ volant multifunkce vše ok Editováno: 24. leden 2014, autor: jtfcobra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
giorgio.v75 Vloženo 22. Únor 2014 Sdílet Vloženo 22. Únor 2014 (editace) Zdar. Nedávno mi přehazoval jeden zde aktivní diagnostik polodot za Maxe. VŠE ok, jen jsem si nedávno všiml ze na původním polodotu chybi stitek. Je doslova vyškrábany. Myslím si že to nebylo. Hlavně důvod proc by to někdo dělal na firemce se soc výbavou. Je mozne, že jsem koupil levou Maxe a on prehodil i zadní plast, abych na to nepřišel? Editováno: 22. Únor 2014, autor: giorgio.v75 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 22. Únor 2014 Sdílet Vloženo 22. Únor 2014 (editace) Malá ukázka mé práce na konkurenčním stroji(jediný Seat s volbou Asistenta PDC) - Seat Leon 1P MR 2006: Editováno: 22. Únor 2014, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 22. Únor 2014 Sdílet Vloženo 22. Únor 2014 Hezký, jen mi Opera mini žádný obrázky neukazuje, jen nějaký poblblý kočky z imgupload.sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.