toknitram Vloženo 4. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2017 Měl bych zájem, je to složitý? Odkud jsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 4. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2017 (editace) Ze Strakonic. Pokud máš zájem napiš mi soukromou zprávu(snad dojde). Editováno: 4. Prosinec 2017, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fulaing Vloženo 5. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2017 před 22 hodinami, Stringo napsal: Půjdou jakékoli, záleží jen na tom, jestli chceš nějaké "vychytávky", které šly nakodovat na předFL budíkách v posledním roce výroby před příchodem FL budíků. Jedná se o možnost nastavení úvodní obrazovky "Welcome to Skoda board" a o kontrolku aktivovaného tempomatu, tohle uměly pouze poslední verze předFL budíků, pokud tyhle 2 věci nepotřebuješ mít, je to úplně jedno. Samozřejmostí, je nutnost nakódování budíků před výměnou... A kdybych už tedy chtěl tady ty "vychytávky", jaké číslo dílu bych měl sehnat? 1Z0920842E nebo 1Z0920842J? Nebo to umí oboje? Trochu mě mate ten přechod motorů BMN na CEGA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 5. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2017 To musíš na někoho, kdo to dělá. Např. Ferda25 ti určitě řekne, jaké potřebuješ číslo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Rogowski Vloženo 28. Červen 2018 Sdílet Vloženo 28. Červen 2018 Zdar, dotaz. Mám O2 face 1.6 MPI v základu bez PP a vyměnil jsem packu na maxidot. Půjde to nějak levně zprovoznit aby fungoval Maxík nebo aspoň PP. R.v.2009. díky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 28. Červen 2018 Sdílet Vloženo 28. Červen 2018 ano stačí nakodovat, není problém u mně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Rogowski Vloženo 28. Červen 2018 Sdílet Vloženo 28. Červen 2018 (editace) před 4 hodinami, Milhausek napsal: ano stačí nakodovat, není problém u mně Od kud jste? Já z Ov Editováno: 28. Červen 2018, autor: David Rogowski Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Rogowski Vloženo 29. Červen 2018 Sdílet Vloženo 29. Červen 2018 před 23 hodinami, David Rogowski napsal: Zdar, dotaz. Mám O2 face 1.6 MPI v základu bez PP a vyměnil jsem packu na maxidot. Půjde to nějak levně zprovoznit aby fungoval Maxík nebo aspoň PP. R.v.2009. díky za odpoved Je tu někdo z okolí Ostravy kdo to dokáže ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 29. Červen 2018 Sdílet Vloženo 29. Červen 2018 Kopřivnice,ale jinak jsi malinko mimo.pokud nemáš maxidot tak co ccheš zprovozňovat?Musel bys vyměnit budíky.Pokud zprovoznit pal.pc tak to stačí nakódovat.Když tak SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PabloUrby Vloženo 3. Únor 2019 Sdílet Vloženo 3. Únor 2019 Dobrý den, Mám na vás dotaz, hned po nastartovaní se mi nerozsvítil maxidot Máte s tím někdo nějakou zkušenost ? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry309 Vloženo 24. Březen 2019 Sdílet Vloženo 24. Březen 2019 Zdar, je tu někdo kdo by dokázal poradit s koupí, případně rovnou dotat maxidot a nakodovat z okolí kladna, praha? O2 datum výroby 11.12.2006 a datum prvního prodeje 1/2007. Je to combi Elegance 1,9TDI PD BXE. Ted mám budíky takový jen jakoby "poloviční" maxík. :D Jde mi o správný díl který si jsem schopný vyměnit, ale nakodovat už ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukkon Vloženo 9. Září 2019 Sdílet Vloženo 9. Září 2019 je tu někdo z okoli Plzně kdo by dokazal vyčíst PIN z 1Z0 920 810D (polodot - nicmene stitek mam ale ocividne je nekdo jiz menil) a přehodit je na 1Z0 920 841b (maxidot) samozrejme to nechci zadarmo :) dík moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cemr Kos Vloženo 15. leden 2020 Sdílet Vloženo 15. leden 2020 Kluci nevite proc se mi mazou hodiny a veskere spotreby na maxidotu pri kazdem vytahnuti klice ze spinacky? Je nejaka pojistka pameti ci neco podobne? Nebo se musi nejak nastavit ci urcity cas po stelovani hodin jezdit? Uz si fakt nevim rady vzdy nastavim hodiny a kdyz dojedu vypnu klic a vytahnu a opetovne vlozim klic je vse smazane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 15. leden 2020 Sdílet Vloženo 15. leden 2020 ano pojistka tam je, ukazuje maxidot otevřené dveře při vypnutém klíčku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cemr Kos Vloženo 16. leden 2020 Sdílet Vloženo 16. leden 2020 Ano ukazuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frenkie199 Vloženo 14. Červen 2020 Sdílet Vloženo 14. Červen 2020 V 29. 6. 2018 na 7:03, cosby napsal: Kopřivnice,ale jinak jsi malinko mimo.pokud nemáš maxidot tak co ccheš zprovozňovat?Musel bys vyměnit budíky.Pokud zprovoznit pal.pc tak to stačí nakódovat.Když tak SZ Ahoj.Mam Octavii 2 predfacelift s maxidotem rv.2006 myslíš že by tam šlo nakodovat úvodní obrazovku Welcome on board?Sem ze Vsetina. Diky za odpověď.At se daří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekManour Vloženo 1. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2020 Prosba o radu, mám OII FL 2010 s maxidotem. Jde nějak aktivovat zobrazování teploty oleje ? Nastaven mám proměnlivý interval výměny oleje. Díky za nějaké rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Kubíček Vloženo 21. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2020 Zdravím nejde mi nastavovat webasto na Maxidot.Zmizela nabídka.Není někdo ochotný z okolí Rychnova nad Kněžnou to znavu nastavit.Mam OII před face l&k.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.