Říjen 19, 200717 r Klidně je tam dej, jezdí na tomhle spousta fabií, takže problémy s policajtama bych neviděl... Ale já osobně bych je raději prodal a koupil 185/60 R14
Říjen 19, 200717 r no právě že začnou bláznit a chudáci pneuservisáci... kdyby to tam vozili postupně... já si tam vždycky nechám jen vyvážit kompletní sadu a mažu si to přehodit na autí sám... Na pneuservisy kaslu. Prehodim sam a vyvazit to necham podle potreby pri garancce ve skodovce za podobne penize ne-li levneji. A jeste usetrim 1 navstevu servisu. njn, však ono takový vyvážení disků s pneu vlastně není vůbec důležitý..
Říjen 20, 200717 r no právě že začnou bláznit a chudáci pneuservisáci... kdyby to tam vozili postupně... já si tam vždycky nechám jen vyvážit kompletní sadu a mažu si to přehodit na autí sám... Na pneuservisy kaslu. Prehodim sam a vyvazit to necham podle potreby pri garancce ve skodovce za podobne penize ne-li levneji. A jeste usetrim 1 navstevu servisu. njn, však ono takový vyvážení disků s pneu vlastně není vůbec důležitý.. asi myslel prevazit misto vyvazit ne? pochybuju ze jeste nekdo prehazuje gumy rucne to by byl blazen.
Říjen 20, 200717 r zdravím,mohu dát na zimu na fabii 1,4 16V 74 KW pneumatiky 165/70 R 14.díky za radu. mám taky 1.4 74KW a pneu 165/70/14 už jsem to takhle dostal a byly tam nové pneu tak jsem se rozhodl je dojezdit a pak přejít na 185/60/14 co jsou v TP, tenkrát jsem sondoval přes škodovku zda by to šlo dopsat ale bylo mi řečeno že ne, protože tahle motorizace je "moc silná" a kola 165/70/14 úzké. Ale byl jsem na stk koukal na kola a neřekl nic protože vedí že fabie tenhle rozměr používají.
Říjen 20, 200717 r njn, však ono takový vyvážení disků s pneu vlastně není vůbec důležitý.. Jasne ze je, ale pokud to bylo ok kdyz sem je z auta sundaval, tak nevidim duvod proc by nebyly vyvazene za pul roku co staly na pude. ...a kdyz prece jen ne, tak to pri garancce napravi.
Říjen 20, 200717 r U tvého rozměru mám doslova napsané:5J X 14 H2 ET 35; 165/70 R14 81 T Ale stejně by mě zajímalo, jaktože to tam někdo má a někdo ne. Dušík ale jo já to ve velkém techničáku mám,ale mám tam rozměr buď 185/60 R14,nebo 195/55 R 15,no a jde mi o to,že zimní kola mám 165/70 R14,tak jestli na nich mohu jezdit presne 185-ky a 195-ky mam zapisane v technicaku, letne aj zimne pouzivam 185/60 R14, prehadzujem doma sam.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.