Luke288 Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 dneska když jsem jel přes Miličín, tak byl na stromech a na polích sníh a teplota od 3 do 5°C. už máte někdo přezuto? ja to nechám asi až na listopad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 dneska když jsem jel přes Miličín, tak byl na stromech a na polích sníh a teplota od 3 do 5°C. už máte někdo přezuto? ja to nechám asi až na listopad Dneska jsem přezouval.Nemohu si dovolit aby mě sníh zaskočil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 dneska když jsem jel přes Miličín, tak byl na stromech a na polích sníh a teplota od 3 do 5°C. už máte někdo přezuto? ja to nechám asi až na listopad Dneska jsem přezouval.Nemohu si dovolit aby mě sníh zaskočil. Taky máme hotovo, potřebujeme jezdit a i kdyby teď hned nechumelilo, teploty už jsou dost k nule i přes den, tažke včera a dnes Okinka, bruderova Fabka, Astra našich a Fiat Janinky, o kolech se mi myslím bude dnes i zdát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 dneska když jsem jel přes Miličín, tak byl na stromech a na polích sníh a teplota od 3 do 5°C. už máte někdo přezuto? ja to nechám asi až na listopad Já budu přezouvat koncem příštího týdne . Mám úplně nový gumy z výroby , tak asi nebudu mít žádné větší problémy kdyby lehce něco napadlo . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 20. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 to ja mam gumy uz slabej pul milimetr od znacky, tak jezdim vorsichtig Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 to ja mam gumy uz slabej pul milimetr od znacky, tak jezdim vorsichtig Tak to asi na sníh není co . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amigo Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 tak to ja mam na aute kombinaciu v predu uz 2 tyzdne zodieram zimne gumy co som jazdil vloni na zadnych kolesach a v zadu este schopne letne bravuris. ale uz mam kupene aj nove zimne ale este je cas typujem to na polovicu novembra. jazdim denne 350 km a myslim ze zimne by som este na suchej ceste komplet zodral a nevydrzali by ani do marca. inak v lete zoderiem letne a v zime zimne a furt davam na sezonu nove. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 21. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 to ja mam gumy uz slabej pul milimetr od znacky, tak jezdim vorsichtig Tak to asi na sníh není co . ne, to jsou letňáky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 dneska když jsem jel přes Miličín, tak byl na stromech a na polích sníh a teplota od 3 do 5°C. už máte někdo přezuto? ja to nechám asi až na listopad Dneska jsem přezouval.Nemohu si dovolit aby mě sníh zaskočil. Taky máme hotovo, potřebujeme jezdit a i kdyby teď hned nechumelilo, teploty už jsou dost k nule i přes den, tažke včera a dnes Okinka, bruderova Fabka, Astra našich a Fiat Janinky, o kolech se mi myslím bude dnes i zdát koukám, že máš dokonce i nějakou tříkolku ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 dneska když jsem jel přes Miličín, tak byl na stromech a na polích sníh a teplota od 3 do 5°C. už máte někdo přezuto? ja to nechám asi až na listopad Dneska jsem přezouval.Nemohu si dovolit aby mě sníh zaskočil. Taky máme hotovo, potřebujeme jezdit a i kdyby teď hned nechumelilo, teploty už jsou dost k nule i přes den, tažke včera a dnes Okinka, bruderova Fabka, Astra našich a Fiat Janinky, o kolech se mi myslím bude dnes i zdát koukám, že máš dokonce i nějakou tříkolku ... Ne, máme doma jedno třínápravové vozdilo, takže těch 6 gum je na něj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 No, dneska v Bechyni 2x sněžilo, sice asi tak na čtvrt hodinky a nic nezůstalo, ale asi už to odkládat nebudu. Jednou se mi stalo, že napadlo když jsem byl v práci a já se potom nemoh vyhrabat ani do garáže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 ....mám přezuto, správnej servis funguje i v neděli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Já přezouvám hned zítra ráno Bohužel přes víkend nikdo nepracuje Myslím, že lepší počasí už nebude, a tak na co čekat??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 21. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 ale bude, hned v úterý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 ale bude, hned v úterý já vím, ale hned ve středu se čerti opět "ožení" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PZL Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Já to přezul v pátek, tady už člověk toho moc nenašetří. Hold zima se hlásí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Já to přezul v pátek, tady už člověk toho moc nenašetří. Hold zima se hlásí Jsu jel včera z Prahy do ČB a cestou okolo Votic a Tábora už byl sníh! Mě trochu polévalo horko, ale dobře to dopadlo Zítra v 10 hod už bude přezuto a bude klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 21. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 horko by mě polejvalo, kdyby byl sníh na silnici, dokud je silnice suchá a člověk má v hlavě mozek, tak neni problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 horko by mě polejvalo, kdyby byl sníh na silnici, dokud je silnice suchá a člověk má v hlavě mozek, tak neni problem Presne tak...jsem cetl ze do pulky listopadu snezit nema! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 horko by mě polejvalo, kdyby byl sníh na silnici, dokud je silnice suchá a člověk má v hlavě mozek, tak neni problem Jenže suché to právě nebylo, to byl takový ten nepříjemný déšť se sněhem a teploměr na palubce mi ukazoval venkovní teplotu jen + 2,5° C. Takže ta opatrnost byla jistě na místě, se zimními pneu bych tu cestu absolvoval raději Takže až zítra! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Me rikal zanmej v pneu servisu ze jenm zatim lidi sili, ze klidne at jeste pockam a je fakzt ze dneska pri nejaky teplote okolo nuly bylo vse vpoho ...takze jeste tak tyden tomu dam a pak uz taky do noveho, chci se zeptat, na maxiku je polozka zimni pneu, mam ted 17 a budu davat 16 mam to tam jen prehodit???Nebo se musi jeste enco nastavovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 nechystam se:) protoze jsme uz vcera prehodil na zimni a letni mam v garazi, musim je umyt a jak jsme tak koukal tak i objednat nove letni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Tak já už mám vyváženo, přezuto Řetězy jsou uloženy v kufru, lopata též. Kdo jezdí na Vysočinu, do Krkonoš a do Alp, musí být zkrátka připraven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asua Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Me rikal zanmej v pneu servisu ze jenm zatim lidi sili, ze klidne at jeste pockam a je fakzt ze dneska pri nejaky teplote okolo nuly bylo vse vpoho ...takze jeste tak tyden tomu dam a pak uz taky do noveho, chci se zeptat, na maxiku je polozka zimni pneu, mam ted 17 a budu davat 16 mam to tam jen prehodit???Nebo se musi jeste enco nastavovat? Taky by me zajimalo, kdyz nahodim zimni pneu. jestli musim prehodit udaj v Maxiku na zimni pneu? A co kdyz to necham tak jak je - bude to merit stejne km (myslim ze by melo)? Menim 17 letni za 15 zimni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 22. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 přidávám se k dotazu, za dvě zimy co OII mam jsem teda tohle ještě nepoužil, ale co se potom počítá jinak? rychlost, spotřeba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.