mischicka Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 Prosil jsem o zkušenostech s Dunlop SP Winter Sport M3. Nikdo je nemáte? Jaké máte s nimi zkušenosti? Tak asi se nic nedovím....... Měl sis koupit Conti WinterContact, DUNLOPy porazily v testu to není tak jednoznačné, v posledním AutoTipu jsou testy právě 205/55/16 a jsou tam porovnání nových a po ujetí 8000km, právě Continentaly TS810 dopadly co se týče ojetí dezénu nejhůře, úbytek 3,4mm po 8tis.km, Alpin3 ubylo jen 1,9mm, no a co je ještě zajímavější, jak se chovají na vodě, při brždění, jakou mají trakci či ovladatelnost právě s tím osmitisícovým ojetím. No a pak babo raď, neboť vítěz testu např. při 60% ojetí by byl jiný než nám ukazují testy ADAC, ÖAMTC a další na nových pneu. No ale mám právě ty kontíky, takže budu zvědavý jak budou vypadat někdy v březnu a co vše s němi zažiju, rozhodně nevěším hlavu, jsou tichoučké a věřím, že se jím podaří naplnit mou důvěru. Jednoznačný verdikt asi nebude, hodně záleží na metodice testování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 Měl jsem Barum Polaris 2, 205-55-16 H a na sněhu nic moc. Teď jsem koupil ty Dunlop SP Winter Sport M3 cena 2 600/ks. Ta cena se zdála dost dobrá včetně přezutí a vyvážení a umytí. Nabízel my NOKIAN a HANKOOK. Když jsem říkal, že jezdím víc delší cesty a dálnici. Tak my nabídl, že lepší budou ty DUNLOP. Zatím se chovají dobře, jsou tiché a až na sněhu se uvidí. Když se podíváme na testy, tak asi každé z výše psaných nebudou špatné a tak jak psal "RASS" uvidíme na jaře - úbytek, opotřebení atd. Pokud bude zima tak jako vloni, tak ojetí bude dost velké. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 Měl jsem Barum Polaris 2, 205-55-16 H a na sněhu nic moc. Teď jsem koupil ty Dunlop SP Winter Sport M3 cena 2 600/ks. Ta cena se zdála dost dobrá včetně přezutí a vyvážení a umytí. Nabízel my NOKIAN a HANKOOK. Když jsem říkal, že jezdím víc delší cesty a dálnici. Tak my nabídl, že lepší budou ty DUNLOP. Zatím se chovají dobře, jsou tiché a až na sněhu se uvidí. Když se podíváme na testy, tak asi každé z výše psaných nebudou špatné a tak jak psal "RASS" uvidíme na jaře - úbytek, opotřebení atd. Pokud bude zima tak jako vloni, tak ojetí bude dost velké. Myslím, že budeš s Dunlopy spokojen, jsou to opravdu kvalitní pneu.Ojetí u zimních gum je bohužel vždy dost velké-je to daň za vyšší bezpečnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 Já jsem obul Goodyeary UG7+, ale 15-ky ty zase pro změnu dopadly v testech 15-tek nejlíp. Je to zajímavý, že v testech 205/55R16 byly až nějaký pátý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 Já jsem obul Goodyeary UG7+, ale 15-ky ty zase pro změnu dopadly v testech 15-tek nejlíp. Je to zajímavý, že v testech 205/55R16 byly až nějaký pátý. Tak na ty v 15-kách jsem vsadil taky a maximální spokojenost..možná je znát, že už je to jiný profil a chová se ta guma trošičku jinak..kdo ví, a nebo ty testy zas dělali jiní.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
choseph Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 Šel jsem do michelin A3, zatím se to jeví super! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrutek Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Tak já mám přezuto od minulého víkendu a asi přesně ve 12, v Ostravě už nám krásně sněží, tak jsem hned vyzkoušel nové Good Year Ultragrip 7+ a můžu říct, že zatím maximální spokojenost, sedí perfektně na sněhu i na namrzlé vozovce, takže max. spokojenost. Předtím jsem měl Dunlop 3D a ty nebyly tak dobré , byly podstatně hlučnější a skvělé na sněhu jinak mi aspoň po prvníchzkušenost good yeary jsou na tom lépe.Jinak taky přezouvám v garáži a o pneuservisech a dotahování pistolí ? To si raději na autíčku a rád máknu hoďku, hoďku a půl, promáznu lehce i šrouby měděnou pastou atd atd. Jednou jsem zažil po přezouvání píchlé kolo na Slovensku a ten pocit po 10 hodinách jízdy z Chorvatska, když jsem viděl napůl zničení bezpečnostní šroub a představa, že ho strhnu a budu pak odvrtávat nějak na cestě ? Zlatá práce doma v klídku v garáži, co si udělá člověk sám, to za něco stojí. Ty Good Yeary i Dunlopy jsou oboje kvalitní. Good Yeary jsou tišší, ale dle mého názoru Dunlopy lépe sdí na sněhu. Sám je mám a jsem s nimi max. spokojen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OII Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Dovolím si přispět svými zkušenostmi: - svoji soukromou OII jsem obul do UG7+ a prozatím se jeví až velmi dobře (na sněhu i ledu super, na mokru a suchu taky dobrý, tiché) - služební OII je obuta do TS810 - na suchu a mokru dobrý, na sněhu a ledu nic moc obojí jsou v rozměru 15" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Ja mam akurat prezute od soboty. Daval som 15" DUNLOP WINTER SPORT 3D. Tu v holandsku neni sneh akurat trosicku mraz ale fakt len taky jemny a oni uz solia cesty jak blazni. To je fakt krajina prekvapeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 Nejsem si jistý, jestli tabulka s tlaky plnění pneu byla v tomhle tématu, ale tuším, že ano, tak doplňuji TFSI RS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Nejsem si jistý, jestli tabulka s tlaky plnění pneu byla v tomhle tématu, ale tuším, že ano, tak doplňuji TFSI RS. Tabulka s tlaky na plnění pneu je tady a doplněná o RS http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...t=0#entry595578 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.