lukino Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Co mám udělat na Fabii 1,2 HTP při 127000 km a 4 letech stáří? Auto jsem zakoupil v autobazaru před půl rokem se 114000 km. Bylo pravidelně servisováno ve Škodovce. Servis chci ale dělat sám. Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
one-z Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Co mám udělat na Fabii 1,2 HTP při 127000 km a 4 letech stáří? Auto jsem zakoupil v autobazaru před půl rokem se 114000 km. Bylo pravidelně servisováno ve Škodovce. Servis chci ale dělat sám. Díky za rady Jak co máš udělat/opravit??? Jestli funguje všechno tak jak má a nebyl dělaný teď servis (při 120 000km nebo roční), tak vymeň svíčky, vzduch. filtr, palivový filtr, brzdovku, olej, můžeš kouknout na brzdy, víc mě teď zrovna nenapadá... Jinak doporučuji koupit nějakou knížku o údržbě fabie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misom Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Co mám udělat na Fabii 1,2 HTP při 127000 km a 4 letech stáří? Auto jsem zakoupil v autobazaru před půl rokem se 114000 km. Bylo pravidelně servisováno ve Škodovce. Servis chci ale dělat sám. Díky za rady Jak co máš udělat/opravit??? Jestli funguje všechno tak jak má a nebyl dělaný teď servis (při 120 000km nebo roční), tak vymeň svíčky, vzduch. filtr, palivový filtr, brzdovku, olej, můžeš kouknout na brzdy, víc mě teď zrovna nenapadá... Jinak doporučuji koupit nějakou knížku o údržbě fabie Naco kupovat, daju sa stiahnut aj tu na fore ich je dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Doporučuju nechat otestovat tlumiče - už asi nebudou moc fit a celkově prohlédnout podvozek, jestli nejsou nějaké vůle na nápravách, nejsou natržené silentbloky nebo prachovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 zalezi od toho co bolo robene naposledy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.