Publikováno Říjen 22, 200717 r Po rozjetí,hlavně za studena se mi ze předu ozývá pravidelné klapání něco jako když je na pneu ploška.po pár km to většinou ustane a hlavně to dělá pokud je auto v tahu jak uvolním plyn tak to přestane a po přidání se to opět ozve.Pokud jste se stím někdo už setkal dejte radu.Ještě vyskouším doplnění maziva do poloos v tom homokloubu a skouknu olej v převodovce,mám to spíše na nedostatek maziva v poloose,ale čert ví,aby nechtěla převodovka do věčných lovišť.
Březen 22, 200817 r Po rozjetí,hlavně za studena se mi ze předu ozývá pravidelné klapání něco jako když je na pneu ploška.po pár km to většinou ustane a hlavně to dělá pokud je auto v tahu jak uvolním plyn tak to přestane a po přidání se to opět ozve.Pokud jste se stím někdo už setkal dejte radu.Ještě vyskouším doplnění maziva do poloos v tom homokloubu a skouknu olej v převodovce,mám to spíše na nedostatek maziva v poloose,ale čert ví,aby nechtěla převodovka do věčných lovišť. tak toto by mě zajímalo,taky se mi zničeho nic občas tak na par vteřin ozyva takovy zvuk,ale na 1,4 16V
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.