mifii Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 kluci kde kupujete a za kolik ty sterace na superba je to jen takova guma-neco spesl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oco1 Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 přímo ve škodovce při servisní prohlídce, cena asi 810 za pár Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
super(b)man Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 No já nechávám měnit jen gumy. Cena 501Kč vč. DPH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 No já nechávám měnit jen gumy.Cena 501Kč vč. DPH Kde ti je mění mě řekli ve škodovce že je jako náhradní díl nemají jen komplet stěrače (aero).900,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 Taky jsem je koupil přímo ve škodovce. Měnil jsem si gumičky, ale vydrželi 2 měsíce. A navíc viděl jsem i sadu od Valea a tam byly oba stejný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
super(b)man Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 No já nechávám měnit jen gumy.Cena 501Kč vč. DPH Kde ti je mění mě řekli ve škodovce že je jako náhradní díl nemají jen komplet stěrače (aero).900,- Jsem z Ostravy a mění mi je RT-TORAX na Rudné ul. Dělám To 2x ročně a kvalita srovnatelná s origo stěrači. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 25. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 No já nechávám měnit jen gumy.Cena 501Kč vč. DPH Kde ti je mění mě řekli ve škodovce že je jako náhradní díl nemají jen komplet stěrače (aero).900,- Jsem z Ostravy a mění mi je RT-TORAX na Rudné ul. Dělám To 2x ročně a kvalita srovnatelná s origo stěrači. ale ja tam mam jen takove ty gumy.To bude asi drazsi nez normalni sterace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 U nich se dá gumička taky vyměnit, ale hlavně koupit kvalitní normální. Žádný silikonový nebo grafitový - nemám dobrou zkušenost. Navíc ty packy u těch stěračů vydrží tak 2 výměny, pak se ulomí a gumička nebude mít za co držet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 28. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 U nich se dá gumička taky vyměnit, ale hlavně koupit kvalitní normální. Žádný silikonový nebo grafitový - nemám dobrou zkušenost. Navíc ty packy u těch stěračů vydrží tak 2 výměny, pak se ulomí a gumička nebude mít za co držet. tak uz sem koupil v autorizovane prodejne skoda v domazlicich cena 750Kč.plna spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 A náhradní gumičky do origo AERO stěračů se taky prodávají a je to 1J0955429A za cca. 320,-Kč pár - zakoupeno v Amondu Kladno 8.11.2007 (ne každý prodejce ŠKODA je nabízí a někdy je neumí ani najít v Etce... !!! ) Pasat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
super(b)man Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 Tak dnes se mi je podařilo koupit v aut.servisu Škoda po slevě 35% za směšných 518kč včDPH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Tak dnes se mi je podařilo koupit v aut.servisu Škoda po slevě 35% za směšných 518kč včDPH Jak se ti podařila sleva 35%!!! Mají nějakou akci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
super(b)man Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Jak se ti podařila sleva 35%!!! Mají nějakou akci? Ne bylo to bez akce,ale na tyto díly můžou dát slevu až těch 35%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Ne bylo to bez akce,ale na tyto díly můžou dát slevu až těch 35%. To je cena za oba aero stěrače??? Sehnal bys je origo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Hele za tuhle cenu sem je taky kupoval v PCe ve SKODE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farock Vloženo 27. leden 2017 Sdílet Vloženo 27. leden 2017 Mám jedny doma a jsou mi na nic, jsou na supa do 05. Mají takový divný držák mě na 07 nepasuji jsou origo za 500 Kč nechám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 30. leden 2017 Sdílet Vloženo 30. leden 2017 Docela se všem divím, že už po tom nidko neskočil. Necháváš to za pusinku Pak si všichni zase budou stěžovat na stěrače Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farock Vloženo 30. leden 2017 Sdílet Vloženo 30. leden 2017 (editace) No, asi zrovna nikdo stěrače nepotřebuje .A nebo je to za originál ještě moc . Editováno: 30. leden 2017, autor: Farock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 22. Únor 2017 Sdílet Vloženo 22. Únor 2017 skor to bude tym ze naposledy bol v tomto tematu prispevok pred neuveritelnymi 9 rokmi, to je sila ako ten cas leti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenobarbital Vloženo 4. Březen 2017 Sdílet Vloženo 4. Březen 2017 V 27. 1. 2017 na 14:26, Farock napsal: Mám jedny doma a jsou mi na nic, jsou na supa do 05. Mají takový divný držák mě na 07 nepasuji jsou origo za 500 Kč nechám. Zdravím, já bych teda téhle nabídky moc rád využil, pokud je to tedy ještě aktuální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.