rokane Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 Jezdíte někdy umývat do automatické myčky?A kam a jaká je spokojenost.Musím zklopit zrcátka?Díky za reakce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekon Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 Co myslíš automatickou myčkou? Já jezdím do myčky pravidelně - Shell. Zrcátka nesklápím, jen anténu. Naposledy jsem byl u Shellky na Balabence, a kvalita umytí velmi dobrá. Místo PVC "kartáčů" tam jsou "hadříky". R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 chodim na omv v trencine, kartace textilne. jedine co treba je sklopit zrkadla a dat dole antenu. sem tam sa stane ze lave zrkadlo tym ze je väcsie ho vyklopi ale nic sa nestane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 myčka? moje auto bylo jednou - vloni v zimě (předtím důkladný oplach wapkou). Jinak hezky růčo houbou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maťo M. Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 Moje auto len ručne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 only hand made Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny_Fabia Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 Já jezdím celkem pravidelně k OMV a spokojenost. Sklápím jen anténu a kvůli hliníkům vypínám mytí kol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 Já jezdím celkem pravidelně k OMV a spokojenost.Sklápím jen anténu a kvůli hliníkům vypínám mytí kol. co ty máš za hlíny?? takle podle avataru to vypadá jak proliny co sem míval kdysy já(akorát jiný ET) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NOS Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 doma ať je léto nebo zima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.