Publikováno Říjen 25, 200717 r Jezdíte někdy umývat do automatické myčky?A kam a jaká je spokojenost.Musím zklopit zrcátka?Díky za reakce.
Říjen 25, 200717 r Co myslíš automatickou myčkou? Já jezdím do myčky pravidelně - Shell. Zrcátka nesklápím, jen anténu. Naposledy jsem byl u Shellky na Balabence, a kvalita umytí velmi dobrá. Místo PVC "kartáčů" tam jsou "hadříky". R.
Říjen 25, 200717 r chodim na omv v trencine, kartace textilne. jedine co treba je sklopit zrkadla a dat dole antenu. sem tam sa stane ze lave zrkadlo tym ze je väcsie ho vyklopi ale nic sa nestane.
Říjen 25, 200717 r myčka? moje auto bylo jednou - vloni v zimě (předtím důkladný oplach wapkou). Jinak hezky růčo houbou.
Říjen 30, 200717 r Já jezdím celkem pravidelně k OMV a spokojenost. Sklápím jen anténu a kvůli hliníkům vypínám mytí kol.
Listopad 1, 200717 r Já jezdím celkem pravidelně k OMV a spokojenost.Sklápím jen anténu a kvůli hliníkům vypínám mytí kol. co ty máš za hlíny?? takle podle avataru to vypadá jak proliny co sem míval kdysy já(akorát jiný ET)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.