holub Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 potreboval by som radu ohľadom riadiacej jednotky- na prístrojovke mi svietia kontrolky -motor a ASR.Na dignostike to ukazuje na snímač otáčok motora na kľukovke a nedá sa to vymazať.Vždy pri štartovaní sa tie kontrolky rozsvietia.Necítim že by bol znížený výkon.Diagnostika vypisovala že je ten snímač zanesený pilinami tak sme ho vyčistili a je to tam opäť.Čo to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 potreboval by som radu ohľadom riadiacej jednotky- na prístrojovke mi svietia kontrolky -motor a ASR.Na dignostike to ukazuje na snímač otáčok motora na kľukovke a nedá sa to vymazať.Vždy pri štartovaní sa tie kontrolky rozsvietia.Necítim že by bol znížený výkon.Diagnostika vypisovala že je ten snímač zanesený pilinami tak sme ho vyčistili a je to tam opäť.Čo to je? diagnostika co pozná piliny na snímači otáček má u mě velké + asi bude pokažený čidlo víš číslo závady z VAGu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 Ty jo,Za 100.000 tu diagnostiku co to napsala koupím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misom Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 (editace) potreboval by som radu ohľadom riadiacej jednotky- na prístrojovke mi svietia kontrolky -motor a ASR.Na dignostike to ukazuje na snímač otáčok motora na kľukovke a nedá sa to vymazať.Vždy pri štartovaní sa tie kontrolky rozsvietia.Necítim že by bol znížený výkon.Diagnostika vypisovala že je ten snímač zanesený pilinami tak sme ho vyčistili a je to tam opäť.Čo to je? to beriem aj ja taku diagnostiku , ale nie napis cislo zavady ale podla mna to bude tiez zly snimac ten len vymenit. A este asr ti svieti asi zato ze si ho vypol na stredovom panely, nie? Editováno: 26. Říjen 2007, autor: misom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 Ty jo,Za 100.000 tu diagnostiku co to napsala koupím napsala, ale nepomohlo to takže ............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holub Vloženo 26. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 potreboval by som radu ohľadom riadiacej jednotky- na prístrojovke mi svietia kontrolky -motor a ASR.Na dignostike to ukazuje na snímač otáčok motora na kľukovke a nedá sa to vymazať.Vždy pri štartovaní sa tie kontrolky rozsvietia.Necítim že by bol znížený výkon.Diagnostika vypisovala že je ten snímač zanesený pilinami tak sme ho vyčistili a je to tam opäť.Čo to je? diagnostika co pozná piliny na snímači otáček má u mě velké + asi bude pokažený čidlo víš číslo závady z VAGu ? Podla čisla zavady sa to da zistit ale dakujem za ochotu.Uz to je jasne je to smímač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepo Vloženo 27. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2007 Ty jo,Za 100.000 tu diagnostiku co to napsala koupím napsala, ale nepomohlo to takže ............. To Te Vaso prece nemusi zajimat. Koupis tuhle diagnostiku, zalozis autorizovanej servis a vydelavas. Prece, co najde diagnostika, je svate a zakaznik tomu nikdy nemuze rozumet tak dobre, jako autorizak,ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.