holub Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 potreboval by som radu ohľadom riadiacej jednotky- na prístrojovke mi svietia kontrolky -motor a ASR.Na dignostike to ukazuje na snímač otáčok motora na kľukovke a nedá sa to vymazať.Vždy pri štartovaní sa tie kontrolky rozsvietia.Necítim že by bol znížený výkon.Diagnostika vypisovala že je ten snímač zanesený pilinami tak sme ho vyčistili a je to tam opäť.Čo to je? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaša Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 potreboval by som radu ohľadom riadiacej jednotky- na prístrojovke mi svietia kontrolky -motor a ASR.Na dignostike to ukazuje na snímač otáčok motora na kľukovke a nedá sa to vymazať.Vždy pri štartovaní sa tie kontrolky rozsvietia.Necítim že by bol znížený výkon.Diagnostika vypisovala že je ten snímač zanesený pilinami tak sme ho vyčistili a je to tam opäť.Čo to je? diagnostika co pozná piliny na snímači otáček má u mě velké + asi bude pokažený čidlo víš číslo závady z VAGu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosby Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 Ty jo,Za 100.000 tu diagnostiku co to napsala koupím Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misom Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 (edited) potreboval by som radu ohľadom riadiacej jednotky- na prístrojovke mi svietia kontrolky -motor a ASR.Na dignostike to ukazuje na snímač otáčok motora na kľukovke a nedá sa to vymazať.Vždy pri štartovaní sa tie kontrolky rozsvietia.Necítim že by bol znížený výkon.Diagnostika vypisovala že je ten snímač zanesený pilinami tak sme ho vyčistili a je to tam opäť.Čo to je? to beriem aj ja taku diagnostiku , ale nie napis cislo zavady ale podla mna to bude tiez zly snimac ten len vymenit. A este asr ti svieti asi zato ze si ho vypol na stredovom panely, nie? Edited October 26, 2007 by misom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaša Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 Ty jo,Za 100.000 tu diagnostiku co to napsala koupím napsala, ale nepomohlo to takže ............. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
holub Posted October 26, 2007 Author Share Posted October 26, 2007 potreboval by som radu ohľadom riadiacej jednotky- na prístrojovke mi svietia kontrolky -motor a ASR.Na dignostike to ukazuje na snímač otáčok motora na kľukovke a nedá sa to vymazať.Vždy pri štartovaní sa tie kontrolky rozsvietia.Necítim že by bol znížený výkon.Diagnostika vypisovala že je ten snímač zanesený pilinami tak sme ho vyčistili a je to tam opäť.Čo to je? diagnostika co pozná piliny na snímači otáček má u mě velké + asi bude pokažený čidlo víš číslo závady z VAGu ? Podla čisla zavady sa to da zistit ale dakujem za ochotu.Uz to je jasne je to smímač. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stepo Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 Ty jo,Za 100.000 tu diagnostiku co to napsala koupím napsala, ale nepomohlo to takže ............. To Te Vaso prece nemusi zajimat. Koupis tuhle diagnostiku, zalozis autorizovanej servis a vydelavas. Prece, co najde diagnostika, je svate a zakaznik tomu nikdy nemuze rozumet tak dobre, jako autorizak,ne ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts