Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

potreboval by som radu ohľadom riadiacej jednotky- na prístrojovke mi svietia kontrolky -motor a ASR.Na dignostike to ukazuje na snímač otáčok motora na kľukovke a nedá sa to vymazať.Vždy pri štartovaní sa tie kontrolky rozsvietia.Necítim že by bol znížený výkon.Diagnostika vypisovala že je ten snímač zanesený pilinami tak sme ho vyčistili a je to tam opäť.Čo to je?

potreboval by som radu ohľadom riadiacej jednotky- na prístrojovke mi svietia kontrolky -motor a ASR.Na dignostike to ukazuje na snímač otáčok motora na kľukovke a nedá sa to vymazať.Vždy pri štartovaní sa tie kontrolky rozsvietia.Necítim že by bol znížený výkon.Diagnostika vypisovala že je ten snímač zanesený pilinami tak sme ho vyčistili a je to tam opäť.Čo to je?

diagnostika co pozná piliny na snímači otáček má u mě velké + :D

asi bude pokažený čidlo

víš číslo závady z VAGu ?

Ty jo,Za 100.000 tu diagnostiku co to napsala koupím

to beriem aj ja taku diagnostiku :p , ale nie napis cislo zavady ale podla mna to bude tiez zly snimac ten len vymenit. A este asr ti svieti asi zato ze si ho vypol na stredovom panely, nie?

Upraveno od misom

napsala, ale nepomohlo to takže .............

• Autor

diagnostika co pozná piliny na snímači otáček má u mě velké + :D

asi bude pokažený čidlo

víš číslo závady z VAGu ?

Podla čisla zavady sa to da zistit ale dakujem za ochotu.Uz to je jasne je to smímač.

napsala, ale nepomohlo to takže .............

To Te Vaso prece nemusi zajimat. Koupis tuhle diagnostiku, zalozis autorizovanej servis a vydelavas. Prece, co najde diagnostika, je svate a zakaznik tomu nikdy nemuze rozumet tak dobre, jako autorizak,ne ?:)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.