Publikováno Říjen 25, 200717 r potreboval by som radu ohľadom riadiacej jednotky- na prístrojovke mi svietia kontrolky -motor a ASR.Na dignostike to ukazuje na snímač otáčok motora na kľukovke a nedá sa to vymazať.Vždy pri štartovaní sa tie kontrolky rozsvietia.Necítim že by bol znížený výkon.Diagnostika vypisovala že je ten snímač zanesený pilinami tak sme ho vyčistili a je to tam opäť.Čo to je?
Říjen 26, 200717 r potreboval by som radu ohľadom riadiacej jednotky- na prístrojovke mi svietia kontrolky -motor a ASR.Na dignostike to ukazuje na snímač otáčok motora na kľukovke a nedá sa to vymazať.Vždy pri štartovaní sa tie kontrolky rozsvietia.Necítim že by bol znížený výkon.Diagnostika vypisovala že je ten snímač zanesený pilinami tak sme ho vyčistili a je to tam opäť.Čo to je? diagnostika co pozná piliny na snímači otáček má u mě velké + asi bude pokažený čidlo víš číslo závady z VAGu ?
Říjen 26, 200717 r potreboval by som radu ohľadom riadiacej jednotky- na prístrojovke mi svietia kontrolky -motor a ASR.Na dignostike to ukazuje na snímač otáčok motora na kľukovke a nedá sa to vymazať.Vždy pri štartovaní sa tie kontrolky rozsvietia.Necítim že by bol znížený výkon.Diagnostika vypisovala že je ten snímač zanesený pilinami tak sme ho vyčistili a je to tam opäť.Čo to je? to beriem aj ja taku diagnostiku , ale nie napis cislo zavady ale podla mna to bude tiez zly snimac ten len vymenit. A este asr ti svieti asi zato ze si ho vypol na stredovom panely, nie? Upraveno Říjen 26, 200717 r od misom
Říjen 26, 200717 r Ty jo,Za 100.000 tu diagnostiku co to napsala koupím napsala, ale nepomohlo to takže .............
Říjen 26, 200717 r Autor potreboval by som radu ohľadom riadiacej jednotky- na prístrojovke mi svietia kontrolky -motor a ASR.Na dignostike to ukazuje na snímač otáčok motora na kľukovke a nedá sa to vymazať.Vždy pri štartovaní sa tie kontrolky rozsvietia.Necítim že by bol znížený výkon.Diagnostika vypisovala že je ten snímač zanesený pilinami tak sme ho vyčistili a je to tam opäť.Čo to je? diagnostika co pozná piliny na snímači otáček má u mě velké + asi bude pokažený čidlo víš číslo závady z VAGu ? Podla čisla zavady sa to da zistit ale dakujem za ochotu.Uz to je jasne je to smímač.
Říjen 27, 200717 r Ty jo,Za 100.000 tu diagnostiku co to napsala koupím napsala, ale nepomohlo to takže ............. To Te Vaso prece nemusi zajimat. Koupis tuhle diagnostiku, zalozis autorizovanej servis a vydelavas. Prece, co najde diagnostika, je svate a zakaznik tomu nikdy nemuze rozumet tak dobre, jako autorizak,ne ?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.