NOS Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 (editace) máte problém se v zimě někam dostat se sníženým autem? a nebo funguje váš nárazník jako radlice silničářů? prostě by mě zajímalo esi těch pár centimetrů je poznat Editováno: 26. Říjen 2007, autor: NOS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 27. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2007 máte problém se v zimě někam dostat se sníženým autem? a nebo funguje váš nárazník jako radlice silničářů?prostě by mě zajímalo esi těch pár centimetrů je poznat Ja nemam snizene nic, mam 2.0, ktera je alespon od pohledu o neco nizsi uz z vyroby, a do hor na snih se to absolutne nehodi. Kam jsem predtim s Felicii projel zcela bez problemu ted bez sance. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny_Fabia Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 Kabarád bydlí kousek od Liberce, snížil auta a dal nižší nárazník a jelikož do práce vstává brzo tak si každé ráno hraje na cestáře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 jedním slovem na kokot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 jedním slovem na kokot odpoved mesiaca ! vtipna, presna, strucna, šťavnatá, vesela, mudra, trefna, vystizna, kratka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 jedním slovem na kokot cosby, ale to sou 2 slova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 já se snížení a sněhu nebojím... už jsem jezdil i s nesníženým autem ve sněhu vyšším než byl spodní okraj nárazníku a v pohodě... takže ať si padá jak chce, já zvostávám dole... (pro kolegu P2M nejsem přizdisráč) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 no jinak se se sníženým autem jezdí Pražákům,kteří při 3cm sněhu mají kalamatu a jinak mám,kterí bydlí ve vyšších polohách a kalamita začíná při 30cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 no jinak se se sníženým autem jezdí Pražákům,kteří při 3cm sněhu mají kalamatu a jinak mám,kterí bydlí ve vyšších polohách a kalamita začíná při 30cm měl jsem na fabii asi 5cm spojler,krasnej,v barvě,jedna snehova zmrzla kole a jakej byl,tak se spravil,nalakoval,a zase zmzlej snih u globusu a znova...Uz tam nic takoveho nechci,i kdyz ma jednickova octava je to same,sice bez spojleru,ale take to je nizke,porad nekde žena drhne spodkem narazníku,to jeste neni zima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 no jinak se se sníženým autem jezdí Pražákům,kteří při 3cm sněhu mají kalamatu a jinak mám,kterí bydlí ve vyšších polohách a kalamita začíná při 30cm a co když někdo jezdí pořád a všude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 no jinak se se sníženým autem jezdí Pražákům,kteří při 3cm sněhu mají kalamatu a jinak mám,kterí bydlí ve vyšších polohách a kalamita začíná při 30cm a co když někdo jezdí pořád a všude a tohleto byla taky krutá kalamita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 každej dava dolu a pan Johanik si v létě dává prdel nahoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 protože má v kufru půl tuny hudby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 já mam na zimu pažouta tak to neřešim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NOS Vloženo 31. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 (editace) jj zimu já rád hned za dědinou mám letištní plochu Editováno: 31. Říjen 2007, autor: NOS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jir-ka Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 Zásadní problém u auta s nižší světlostí vidím v tom, že dříve zůstane viset na břichu. A to je konec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 Zásadní problém u auta s nižší světlostí vidím v tom, že dříve zůstane viset na břichu. A to je konec. ...a občas spojlerem nahrazuje radlici... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 já se snížení a sněhu nebojím... už jsem jezdil i s nesníženým autem ve sněhu vyšším než byl spodní okraj nárazníku a v pohodě... takže ať si padá jak chce, já zvostávám dole... (pro kolegu P2M nejsem přizdisráč) mám v blahé paměti, jak nejmenovaný pan T.K. z M.B. plakal, že na letiště ee, že by mu snížek odral lak z FRS nárazníčku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 pan T.K. je srabák, já jezdim po severu (taky kousek od lbc) furt i se sníženým dá se to, jde o zvyk, vono když je člověk zvyklej na nízký i vlétě tak v zimě je to podobný je fakt že prostě někde v hooodně hlubokym sněhu v lese nebo na poli se jezdit nedá, ale to ani s většinou seriovejch aut!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 já se snížení a sněhu nebojím... už jsem jezdil i s nesníženým autem ve sněhu vyšším než byl spodní okraj nárazníku a v pohodě... takže ať si padá jak chce, já zvostávám dole... (pro kolegu P2M nejsem přizdisráč) mám v blahé paměti, jak nejmenovaný pan T.K. z M.B. plakal, že na letiště ee, že by mu snížek odral lak z FRS nárazníčku ano a pan P.M. z Ž. v P. by mohl taky vědět, že jsem tam s tím byl dycinky, páč lak už je tak dojebanej, ze to není hezký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 já se snížení a sněhu nebojím... už jsem jezdil i s nesníženým autem ve sněhu vyšším než byl spodní okraj nárazníku a v pohodě... takže ať si padá jak chce, já zvostávám dole... (pro kolegu P2M nejsem přizdisráč) mám v blahé paměti, jak nejmenovaný pan T.K. z M.B. plakal, že na letiště ee, že by mu snížek odral lak z FRS nárazníčku ano a pan P.M. z Ž. v P. by mohl taky vědět, že jsem tam s tím byl dycinky, páč lak už je tak dojebanej, ze to není hezký No poprvé to ale bolelo, že? Pokud to máte podraté, tak v tom případě změnte lakýrníka pane, bo u nás je vše ok a v zimě na Mimoňi taky drhneme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 já se snížení a sněhu nebojím... už jsem jezdil i s nesníženým autem ve sněhu vyšším než byl spodní okraj nárazníku a v pohodě... takže ať si padá jak chce, já zvostávám dole... (pro kolegu P2M nejsem přizdisráč) mám v blahé paměti, jak nejmenovaný pan T.K. z M.B. plakal, že na letiště ee, že by mu snížek odral lak z FRS nárazníčku ano a pan P.M. z Ž. v P. by mohl taky vědět, že jsem tam s tím byl dycinky, páč lak už je tak dojebanej, ze to není hezký No poprvé to ale bolelo, že? Pokud to máte podraté, tak v tom případě změnte lakýrníka pane, bo u nás je vše ok a v zimě na Mimoňi taky drhneme kamýnky prdelko, jezdím víc nezli ty (tedy co se Fábie týče) víme? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 já se snížení a sněhu nebojím... už jsem jezdil i s nesníženým autem ve sněhu vyšším než byl spodní okraj nárazníku a v pohodě... takže ať si padá jak chce, já zvostávám dole... (pro kolegu P2M nejsem přizdisráč) mám v blahé paměti, jak nejmenovaný pan T.K. z M.B. plakal, že na letiště ee, že by mu snížek odral lak z FRS nárazníčku ano a pan P.M. z Ž. v P. by mohl taky vědět, že jsem tam s tím byl dycinky, páč lak už je tak dojebanej, ze to není hezký No poprvé to ale bolelo, že? Pokud to máte podraté, tak v tom případě změnte lakýrníka pane, bo u nás je vše ok a v zimě na Mimoňi taky drhneme kamýnky prdelko, jezdím víc nezli ty (tedy co se Fábie týče) víme? spíše si větší lempl viz tvoje kamzíčí fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.