rosswell Vloženo 20. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2011 vím co máš na mysli,a nevíš jestli za tím prázdným tlačítkem je nějaký kabel nebo to budu muset přitáhnout od spolujezdce?já se v tom moc nevyznám,já vyrábím kuchyně,nábytek,nejsem autoelektrikář:-)nevím kde by mi to mohli udělat,navíc si za to v servisu vezmou pěkný peníz.Jsem z Havířova a nikoho tu neznám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 20. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2011 Kabel tam není, se podívej. Stačí to vypáčit. Kabel vede jen do tlačítka vyhřívání zad.okna. No napojit stačí na 12V tzn. třeba na kabel od zapalovače nebo od rádia.. Není to těžký napájet na sebe. Jestli jsi manuálně zručnej, což nejspíš jsi když vyrábíš kuchyně tak není problém. Do vypínače ti musí jít napětí aby jsi ho mohl vypínat..z vypínače pak na diody a k nim potřebuješ odpory a pak to natáhnout kabelama tam kam potřebuješ. Jo, ale pokud by jsi to dal na zapalovač tak tam je napětí jen při zapnutých světlech. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosswell Vloženo 20. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2011 děkuji za radu,ještě jedná otázka nevíte jaký tlačítko(spínač) tam dát aby to bylo celkem pěkný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 20. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2011 No na zapínání LEDek asi nenajdeš příslušnej obrázek na tom..ale ty tlačítka se prý blbě shánějí. Ale můžeš udělat to, že vyndáš to prázdné tlačítko a do něj navrtáš klasickej vypínač stačí si sehnat nějáký co se ti tam bude hodit Nove tlacitka sa daju objednat v SKODA Salone. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 21. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2011 To ani nevím ale teď už jo, pro příště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 21. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2011 děkuji za radu,ještě jedná otázka nevíte jaký tlačítko(spínač) tam dát aby to bylo celkem pěkný? Tak to ti neporadím, záleží jaký by jsi si představoval. Kulatej, hranatej...projeď internet nebo skoč někam do elektra. Já jsem našel tenhle, je zajímavej, asi i svítí a možná by i ladil Tlačítko na vlastní oči jsem ho neviděl, jen tak narychlo jsem našel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 28. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2014 Ahoj, potřebuji jen vědět kam připojit chci aby se to rozsvítilo při otevření dveří. Jenže mám výbavu Classic a stropní světýlko je jediná věc kam to připojit.Nechce se mi rozebírat strop abych se podíval jaké jsou to kabely, tak mě napadlo se zeptat zde. Teoreticky by měli vést 3 kabely - mínus, + a + od spínače ne? Jen bych chtěl vědět barvy těchto kabliků a zda a kde jsou k nalezení pod palubkou, Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 28. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2014 Připoj to na stropní světlo, mám to taky tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 28. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2014 No přijde mi zbytečný tahat kabely od stropu zpět dolů. Proto bych to chtěl napojit už v palubce. Jaké mají barvy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majlou Vloženo 4. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2015 Já to mám vyřešeno takto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vosa88 Vloženo 1. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2016 Zdravim, chci se zeptat, kde najdu tu spínanou kostru? Je to ve svazku, který jde ze dveří spolujezdce nebo je někde jinde? Byl bych rád , kdyby se mi podsvícení rozsvicelo při otevření dveří. Dík za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.