Publikováno Říjen 30, 200717 r Ahojky kdo by mi udělal toto na fabku z bílé nebo bílé reflexní folie za rozumnou cenovku, bez toho nápisu sport line,jenom ty obdélníčky. Omlouvám se Typhoounsovy za zneužití jeno fotek Upraveno Říjen 30, 200717 r od Vlasta
Říjen 30, 200717 r reklamka nebo škodovka, tu v MB to má na bokách kdejakej vorezlej fanouš, tak se to určitě dá splašit
Říjen 31, 200717 r Autor Jestli chceš, můžu se ti dneska zeptat v reklamce...jedu tam O.K.předem děkuji budeš mít malé bezvýznamné plus
Říjen 31, 200717 r odkial si ? dalo by sa nieco urobit. Západní čechy Domažlicko. tak asi pre nalepky by sa ti nechcelo ist na slovensko do trencina, inak by to nebol problem spravit.
Říjen 31, 200717 r Autor tak asi pre nalepky by sa ti nechcelo ist na slovensko do trencina, inak by to nebol problem spravit. trošku z ruky,ale jinak děkuji
Říjen 31, 200717 r Ahojky kdo by mi udělal toto na fabku z bílé nebo bílé reflexní folie za rozumnou cenovku, bez toho nápisu sport line,jenom ty obdélníčky.Omlouvám se Typhoounsovy za zneužití jeno fotek Sem si rikal ze to auto od nekud znam.... A mam te vidim. to!!!! cece a prosimte proc nejdriv nenapises me. necham ti to udelat...hih Upraveno Říjen 31, 200717 r od typhoons
Listopad 1, 200717 r a kto by mne urobil napis www.skodahome.cz .. podla mnou dodaneho vzoru v SK ?????
Listopad 5, 200717 r vedel by som urobit polep, mam s tym bohate skusenosti, vedel by som ho aj nalepit,... ale potrebujem lepsiu predlohu a nie taku umelecku fotku.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.