Lukáš Červenka Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 Zdravím, potřeboval bych poradit s předníma ostřikavačema. Levý u řidiče mi špatně ostřikuje. Chtěl jsem se zeptat jestli se dá nějak nastavit výška ostřiku nebo se musí celý vyměnit??? Mám Škoda Octavia 1.6 rv.2001 Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 Budeš muset vyměnit celou trysku, na tvém autě nejdou seřizovat. Na Oktávkách se daly seřizovat myslím do půlky roka 1998, pak daly jiné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 Budeš muset vyměnit celou trysku, na tvém autě nejdou seřizovat. Na Oktávkách se daly seřizovat myslím do půlky roka 1998, pak daly jiné. Já mám ještě ty staré, kulaté a nedávno jsu je kupoval úplně nové. 20 kč/kus. A "cákají" parádně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 na nějaké vlákně, které tu jelo tak před pár měsíci se toto řešilo, a někde to dokonce zkoušeli seřídit, sice to prý moc nešlo, ale jemu to stačilo, takže možná si s tím trošku pohrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Červenka Vloženo 31. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 Ok. Diky. Koupím nové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 safra, taky mam problem ostriknou predni skelko asi v syslove radi tajny vstrikovaci fantom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sr5 Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Ahoj chci si dodělat ostřiky světel a nevím jaké trysky koupit mohl by někdo dát odkazy na web a cenou? moc dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 (editace) Trysky do ostrikovacu koupis treba tu : http://www.skoda-dily.cz/index.php?action=...query=1u0955104 Cislo dilu 1u0955104 je pro pravou a 1u0955103 pro levou A taky nezapomen vybrat podle toho jestli mas predface nebo face Octu Editováno: 11. Listopad 2007, autor: Planeta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.