pospa217 Vloženo 17. Duben 2019 Sdílet Vloženo 17. Duben 2019 Aha, diky za radu, určitě to vyzkouším a poté kdyžtak upravím. Zapojené to ještě nemám, ale zapojím to aby to šlo řídit regulaci osvětlení.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pospa217 Vloženo 2. Květen 2019 Sdílet Vloženo 2. Květen 2019 Tak zkouška v aute..ještě to trochu doladit a bude to 100%..intenzita mi nakonec takhle vyhovuje a při tmě vůbec nevadí (LED mám od GOOSE takže děkuji ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hermit Vloženo 4. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2020 Plánuju dodělat si výstražné osvětlení do tapecu u své fabky ale nemůžu identifikovat ty piny ve svorkovnicích (modrá a hnědá) ve sloupku a na kabelovém svazku ve dveřích. ISO piny to podle mě nebudou tak bych se chtěl zeptat zda někdo neví co jsou ty piny zač a kde je koupit, nerad bych totiš provrtával tu svorkovnici abych mohl natáhnout kabel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bryanek Vloženo 23. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2021 (editace) Ahoj, mohl by mi prosim nekdo vyfotit ktere tri kabely to jsou za schrankou spolujezdce, co ovladaji stropni svetlo ? (stacila by mi i jen ta spinana kostra) Chtel bych si dodelat podsviceni nohou,ale nejak je nemuzu najit. Diky F1 2004 1.9tdi 74kw Editováno: 23. Červenec 2021, autor: bryanek doplneni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filllli Vloženo 24. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2021 Lepší přístup než za kastlíkem tam je pod krytem A-sloupku, spínaná kostra je hnědo-žlutá, viz foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bryanek Vloženo 25. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2021 filllli : Diky moc.Pod kastlikem je mam jeste vic schovany nez ty, takze sem opravdu napojil v A sloupku.Moc diky za radu :) Uspech viz foto, dole diody v cocce, nahore led pasek. Video na http://leteckaposta.cz/283993821 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.