Duben 17, 20196 r Aha, diky za radu, určitě to vyzkouším a poté kdyžtak upravím. Zapojené to ještě nemám, ale zapojím to aby to šlo řídit regulaci osvětlení..
Květen 2, 20196 r Tak zkouška v aute..ještě to trochu doladit a bude to 100%..intenzita mi nakonec takhle vyhovuje a při tmě vůbec nevadí (LED mám od GOOSE takže děkuji )
Červenec 4, 20205 r Plánuju dodělat si výstražné osvětlení do tapecu u své fabky ale nemůžu identifikovat ty piny ve svorkovnicích (modrá a hnědá) ve sloupku a na kabelovém svazku ve dveřích. ISO piny to podle mě nebudou tak bych se chtěl zeptat zda někdo neví co jsou ty piny zač a kde je koupit, nerad bych totiš provrtával tu svorkovnici abych mohl natáhnout kabel.
Červenec 23, 20214 r Ahoj, mohl by mi prosim nekdo vyfotit ktere tri kabely to jsou za schrankou spolujezdce, co ovladaji stropni svetlo ? (stacila by mi i jen ta spinana kostra) Chtel bych si dodelat podsviceni nohou,ale nejak je nemuzu najit. Diky F1 2004 1.9tdi 74kw Upraveno Červenec 23, 20214 r od bryanek doplneni
Červenec 24, 20214 r Lepší přístup než za kastlíkem tam je pod krytem A-sloupku, spínaná kostra je hnědo-žlutá, viz foto
Červenec 25, 20214 r filllli : Diky moc.Pod kastlikem je mam jeste vic schovany nez ty, takze sem opravdu napojil v A sloupku.Moc diky za radu :) Uspech viz foto, dole diody v cocce, nahore led pasek. Video na http://leteckaposta.cz/283993821
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.