Přejít na obsah

Opravy mimo Škoda servis bez ztráty garance

Jack_lib

Doporučené příspěvky

Potřeboval bych vědět, zda mohu některé opravy na autě svěřit jinému, než autorizovanému servisu, aniž bych přitom přišel o garanci. Mám konkrétně v háji tyčky stabilizátorů + spodní čepy. Asi bych šel do Kelly - prý dělají i garanční prohlídky (+ razítko do servisky). ND bych si pořídil nejspíše origo Škoda.

I když na druhou stranu - odchází mi výfuk, to bych chtěl využít záruku 4 roky, co dává Škoda - nevím, jestli ta záruka je podmíněná montáží v autor. servisu. To by ale podle mě nemělo hrát vliv, jestli mám servisku nebo ne - prostě chci výfuk se zárukou a oni mi ho tam snad dají, ne? Mám ale vedenou servisku, tak aby se mi nestalo, že si dám někde vyměnit kosti a pak mi ve Škodovce řekli (např. při garančce), že už nemám platnou servisní knížku.

Díky za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

proč chceš kupovat origo díly a pak nechat dělat v kelly? Ten rozdíl cen za práci tam už takovy nebude.

Některé úvahy tady opravdu nechápu.

No jen aby. Jinak Kelly v eshopu nabízí díly, u kterých je uvedeno, že se jedná o kvalitativně shodný díl s originálem. Jinak shánět díly bych chtěl spíše zde, než u škodovky.

Odkaz ke komentáři

proč chceš kupovat origo díly a pak nechat dělat v kelly? Ten rozdíl cen za práci tam už takovy nebude.

No jen aby. Jinak Kelly v eshopu nabízí díly, u kterých je uvedeno, že se jedná o kvalitativně shodný díl s originálem. Jinak shánět díly bych chtěl spíše zde, než u škodovky.

není nad origo díly...

Odkaz ke komentáři

S tim nemuzu souhlasit, pokud za "origo" dily povazuje nekdo dil, ktery koupi ve Skoda servisu ve Skoda krabicce. Ty dily nekdo vyrabi a vzdycky, kdyz to koupis primo od toho "nekoho" vyrobce, tak usetris - neni vyjimkou situace, kdy takhle usetris 50-75% a mas totozny dil, pokud tedy nemluvim o krabicce se znackem skoda, kterou tam stejne nemontujes. Nemluve o tom, ze se daji koupit dily od renomovanych vyrobcu za slusne penize (coz je pojem, ktery se v souvislosti s cenou dilu ve Skoda servise jen malokdy objevi)...

není nad origo díly...

Odkaz ke komentáři

S tim nemuzu souhlasit, pokud za "origo" dily povazuje nekdo dil, ktery koupi ve Skoda servisu ve Skoda krabicce. Ty dily nekdo vyrabi a vzdycky, kdyz to koupis primo od toho "nekoho" vyrobce, tak usetris - neni vyjimkou situace, kdy takhle usetris 50-75% a mas totozny dil, pokud tedy nemluvim o krabicce se znackem skoda, kterou tam stejne nemontujes. Nemluve o tom, ze se daji koupit dily od renomovanych vyrobcu za slusne penize (coz je pojem, ktery se v souvislosti s cenou dilu ve Skoda servise jen malokdy objevi)...

není nad origo díly...

já tím myslel spíš stejnýho výrobce, kterej se používá v prvovýrobě ;)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...