Lucky-WRC Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Preferuji centrum Usti Zaridim vam sraz primo na namesti to je slovo do pranice :smich: jinak sem taky pro Čerňák, tam to mám nějekejch 80... teda pokud můžu přijet taky erňák je dobrej jestli pojedeš tak jedu taky a entokrát i fabuškou ne jako Olomouc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Lucky: no jasný že jedu!!! tak už koukej balit Fabku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicinka Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Tak tady u nás je také krásně nasněženo... už jsem byl dnes na lyžích, v Rejdicích. Bylo tam tak 40 - 50cm sněhu.... nádhera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky-WRC Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Lucky: no jasný že jedu!!! tak už koukej balit Fabku jaký balit mě odpočívá hezky v teple v garáži.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Tak tady u nás je také krásně nasněženo... už jsem byl dnes na lyžích, v Rejdicích. Bylo tam tak 40 - 50cm sněhu.... nádhera hovnajs?? tak to musím v tejdnu spakovat lyže, oprášit asi tunu prachu a valím na svahy!! tý jo si mi udělal radost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicinka Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Tak tady u nás je také krásně nasněženo... už jsem byl dnes na lyžích, v Rejdicích. Bylo tam tak 40 - 50cm sněhu.... nádhera hovnajs?? tak to musím v tejdnu spakovat lyže, oprášit asi tunu prachu a valím na svahy!! tý jo si mi udělal radost bylo to super, tak max. 40 lidí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Tak tady u nás je také krásně nasněženo... už jsem byl dnes na lyžích, v Rejdicích. Bylo tam tak 40 - 50cm sněhu.... nádhera hovnajs?? tak to musím v tejdnu spakovat lyže, oprášit asi tunu prachu a valím na svahy!! tý jo si mi udělal radost bylo to super, tak max. 40 lidí.... tak to je super, sice asi mokrej byl ne? ale i tak ty jo to v tejdnu možná vyrazím, toho musím využít !! a nebo weekend. by sme mohli udělat i srazik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 nekecejte, že sme s mácou jediní co mají ještě letní (máca ani zimní nemá, páč na sněhu už nejezdí) sme akorát tu bílou mrdku vomet z auta a byl project a bylo to v pohodě (jen rozježděný srajdy na hnědym) Njn, asi teda taky už přezuju i když se mě nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 nekecejte, že sme s mácou jediní co mají ještě letní (máca ani zimní nemá, páč na sněhu už nejezdí)sme akorát tu bílou mrdku vomet z auta a byl project a bylo to v pohodě (jen rozježděný srajdy na hnědym) Njn, asi teda taky už přezuju i když se mě nechce pane kolego já na sněhu jezdim,ale ne fabčou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 však já myslel Fabčou, ale vyznělo to, jako, že se na sněhu bojíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 však já myslel Fabčou, ale vyznělo to, jako, že se na sněhu bojíš no právě,vypadá jak nákej přizdisráč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 To rozhodně ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicinka Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Tak tady u nás je také krásně nasněženo... už jsem byl dnes na lyžích, v Rejdicích. Bylo tam tak 40 - 50cm sněhu.... nádhera hovnajs?? tak to musím v tejdnu spakovat lyže, oprášit asi tunu prachu a valím na svahy!! tý jo si mi udělal radost bylo to super, tak max. 40 lidí.... tak to je super, sice asi mokrej byl ne? ale i tak ty jo to v tejdnu možná vyrazím, toho musím využít !! a nebo weekend. by sme mohli udělat i srazik jo šlo to a klidně ten srazík také Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 To rozhodně ne jj pamatuju bomba točit fábku v 100km rychlosti přes ručku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 To rozhodně ne jj pamatuju bomba točit fábku v 100km rychlosti přes ručku koukal jsem neska že i jiní dneska točili fabku ale asi ne přes ručku ale přes boudu..a nejen fabky je to řežba!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 To rozhodně ne jj pamatuju bomba točit fábku v 100km rychlosti přes ručku koukal jsem neska že i jiní dneska točili fabku ale asi ne přes ručku ale přes boudu..a nejen fabky je to řežba!! jj trochu sněhu,to víš letní pneu+vysoká rychlosta je to hned spousta si neuvědomuje že je tady už zima...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 To rozhodně ne jj pamatuju bomba točit fábku v 100km rychlosti přes ručku koukal jsem neska že i jiní dneska točili fabku ale asi ne přes ručku ale přes boudu..a nejen fabky je to řežba!! jj trochu sněhu,to víš letní pneu+vysoká rychlosta je to hned spousta si neuvědomuje že je tady už zima...... přesně, není co dodat..a že těhlectěch blbců je na silnicích moc a moc..a nejhorší pak je, když ty jedeš na jistotu, a ten co jede jak prase tě smete s sebou!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 přesně, není co dodat..a že těhlectěch blbců je na silnicích moc a moc..a nejhorší pak je, když ty jedeš na jistotu, a ten co jede jak prase tě smete s sebou!! asi tak nějak.... ale odbočily jsme trochu od tématu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 asi tak nějak.... ale odbočily jsme trochu od tématu tož, kde že se to skončilo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicinka Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Tady u nás zase již dost sněží, tak doufám, že toho 18.11. v Praze budete mít pěkně.. Koukejte to nějak zařídit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Tady u nás zase již dost sněží, tak doufám, že toho 18.11. v Praze budete mít pěkně.. Koukejte to nějak zařídit no jo ty jo, železnej je vejš, než sem já...ale když jedu do tvého bydliště, tak zastávka v lestkově v cukrárně je stoprocentní a to mi hned zlepší náladu i z toho sněhu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicinka Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Tady u nás zase již dost sněží, tak doufám, že toho 18.11. v Praze budete mít pěkně.. Koukejte to nějak zařídit no jo ty jo, železnej je vejš, než sem já...ale když jedu do tvého bydliště, tak zastávka v lestkově v cukrárně je stoprocentní a to mi hned zlepší náladu i z toho sněhu odkud jsi? s tím Lestkovem naprosto souhlasím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 11. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Tady u nás zase již dost sněží, tak doufám, že toho 18.11. v Praze budete mít pěkně.. Koukejte to nějak zařídit Pokusim se to zařídit, ale pak mě kdyžtak moc nemlaťte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Tady u nás zase již dost sněží, tak doufám, že toho 18.11. v Praze budete mít pěkně.. Koukejte to nějak zařídit no jo ty jo, železnej je vejš, než sem já...ale když jedu do tvého bydliště, tak zastávka v lestkově v cukrárně je stoprocentní a to mi hned zlepší náladu i z toho sněhu odkud jsi? s tím Lestkovem naprosto souhlasím... Rovensko pod Tr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicinka Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Tady u nás zase již dost sněží, tak doufám, že toho 18.11. v Praze budete mít pěkně.. Koukejte to nějak zařídit no jo ty jo, železnej je vejš, než sem já...ale když jedu do tvého bydliště, tak zastávka v lestkově v cukrárně je stoprocentní a to mi hned zlepší náladu i z toho sněhu odkud jsi? s tím Lestkovem naprosto souhlasím... Rovensko pod Tr. tam se ještě krásně zelená tráva, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.