Listopad 11, 200717 r Preferuji centrum Usti Zaridim vam sraz primo na namesti to je slovo do pranice :smich: jinak sem taky pro Čerňák, tam to mám nějekejch 80... teda pokud můžu přijet taky erňák je dobrej jestli pojedeš tak jedu taky a entokrát i fabuškou ne jako Olomouc
Listopad 11, 200717 r Tak tady u nás je také krásně nasněženo... už jsem byl dnes na lyžích, v Rejdicích. Bylo tam tak 40 - 50cm sněhu.... nádhera
Listopad 11, 200717 r Lucky: no jasný že jedu!!! tak už koukej balit Fabku jaký balit mě odpočívá hezky v teple v garáži....
Listopad 11, 200717 r Tak tady u nás je také krásně nasněženo... už jsem byl dnes na lyžích, v Rejdicích. Bylo tam tak 40 - 50cm sněhu.... nádhera hovnajs?? tak to musím v tejdnu spakovat lyže, oprášit asi tunu prachu a valím na svahy!! tý jo si mi udělal radost
Listopad 11, 200717 r Tak tady u nás je také krásně nasněženo... už jsem byl dnes na lyžích, v Rejdicích. Bylo tam tak 40 - 50cm sněhu.... nádhera hovnajs?? tak to musím v tejdnu spakovat lyže, oprášit asi tunu prachu a valím na svahy!! tý jo si mi udělal radost bylo to super, tak max. 40 lidí....
Listopad 11, 200717 r Tak tady u nás je také krásně nasněženo... už jsem byl dnes na lyžích, v Rejdicích. Bylo tam tak 40 - 50cm sněhu.... nádhera hovnajs?? tak to musím v tejdnu spakovat lyže, oprášit asi tunu prachu a valím na svahy!! tý jo si mi udělal radost bylo to super, tak max. 40 lidí.... tak to je super, sice asi mokrej byl ne? ale i tak ty jo to v tejdnu možná vyrazím, toho musím využít !! a nebo weekend. by sme mohli udělat i srazik
Listopad 11, 200717 r nekecejte, že sme s mácou jediní co mají ještě letní (máca ani zimní nemá, páč na sněhu už nejezdí) sme akorát tu bílou mrdku vomet z auta a byl project a bylo to v pohodě (jen rozježděný srajdy na hnědym) Njn, asi teda taky už přezuju i když se mě nechce
Listopad 11, 200717 r nekecejte, že sme s mácou jediní co mají ještě letní (máca ani zimní nemá, páč na sněhu už nejezdí)sme akorát tu bílou mrdku vomet z auta a byl project a bylo to v pohodě (jen rozježděný srajdy na hnědym) Njn, asi teda taky už přezuju i když se mě nechce pane kolego já na sněhu jezdim,ale ne fabčou
Listopad 11, 200717 r však já myslel Fabčou, ale vyznělo to, jako, že se na sněhu bojíš no právě,vypadá jak nákej přizdisráč
Listopad 11, 200717 r Tak tady u nás je také krásně nasněženo... už jsem byl dnes na lyžích, v Rejdicích. Bylo tam tak 40 - 50cm sněhu.... nádhera hovnajs?? tak to musím v tejdnu spakovat lyže, oprášit asi tunu prachu a valím na svahy!! tý jo si mi udělal radost bylo to super, tak max. 40 lidí.... tak to je super, sice asi mokrej byl ne? ale i tak ty jo to v tejdnu možná vyrazím, toho musím využít !! a nebo weekend. by sme mohli udělat i srazik jo šlo to a klidně ten srazík také
Listopad 11, 200717 r To rozhodně ne jj pamatuju bomba točit fábku v 100km rychlosti přes ručku koukal jsem neska že i jiní dneska točili fabku ale asi ne přes ručku ale přes boudu..a nejen fabky je to řežba!!
Listopad 11, 200717 r To rozhodně ne jj pamatuju bomba točit fábku v 100km rychlosti přes ručku koukal jsem neska že i jiní dneska točili fabku ale asi ne přes ručku ale přes boudu..a nejen fabky je to řežba!! jj trochu sněhu,to víš letní pneu+vysoká rychlosta je to hned spousta si neuvědomuje že je tady už zima......
Listopad 11, 200717 r To rozhodně ne jj pamatuju bomba točit fábku v 100km rychlosti přes ručku koukal jsem neska že i jiní dneska točili fabku ale asi ne přes ručku ale přes boudu..a nejen fabky je to řežba!! jj trochu sněhu,to víš letní pneu+vysoká rychlosta je to hned spousta si neuvědomuje že je tady už zima...... přesně, není co dodat..a že těhlectěch blbců je na silnicích moc a moc..a nejhorší pak je, když ty jedeš na jistotu, a ten co jede jak prase tě smete s sebou!!
Listopad 11, 200717 r přesně, není co dodat..a že těhlectěch blbců je na silnicích moc a moc..a nejhorší pak je, když ty jedeš na jistotu, a ten co jede jak prase tě smete s sebou!! asi tak nějak.... ale odbočily jsme trochu od tématu
Listopad 11, 200717 r asi tak nějak.... ale odbočily jsme trochu od tématu tož, kde že se to skončilo?
Listopad 11, 200717 r Tady u nás zase již dost sněží, tak doufám, že toho 18.11. v Praze budete mít pěkně.. Koukejte to nějak zařídit
Listopad 11, 200717 r Tady u nás zase již dost sněží, tak doufám, že toho 18.11. v Praze budete mít pěkně.. Koukejte to nějak zařídit no jo ty jo, železnej je vejš, než sem já...ale když jedu do tvého bydliště, tak zastávka v lestkově v cukrárně je stoprocentní a to mi hned zlepší náladu i z toho sněhu
Listopad 11, 200717 r Tady u nás zase již dost sněží, tak doufám, že toho 18.11. v Praze budete mít pěkně.. Koukejte to nějak zařídit no jo ty jo, železnej je vejš, než sem já...ale když jedu do tvého bydliště, tak zastávka v lestkově v cukrárně je stoprocentní a to mi hned zlepší náladu i z toho sněhu odkud jsi? s tím Lestkovem naprosto souhlasím...
Listopad 11, 200717 r Autor Tady u nás zase již dost sněží, tak doufám, že toho 18.11. v Praze budete mít pěkně.. Koukejte to nějak zařídit Pokusim se to zařídit, ale pak mě kdyžtak moc nemlaťte...
Listopad 11, 200717 r Tady u nás zase již dost sněží, tak doufám, že toho 18.11. v Praze budete mít pěkně.. Koukejte to nějak zařídit no jo ty jo, železnej je vejš, než sem já...ale když jedu do tvého bydliště, tak zastávka v lestkově v cukrárně je stoprocentní a to mi hned zlepší náladu i z toho sněhu odkud jsi? s tím Lestkovem naprosto souhlasím... Rovensko pod Tr.
Listopad 11, 200717 r Tady u nás zase již dost sněží, tak doufám, že toho 18.11. v Praze budete mít pěkně.. Koukejte to nějak zařídit no jo ty jo, železnej je vejš, než sem já...ale když jedu do tvého bydliště, tak zastávka v lestkově v cukrárně je stoprocentní a to mi hned zlepší náladu i z toho sněhu odkud jsi? s tím Lestkovem naprosto souhlasím... Rovensko pod Tr. tam se ještě krásně zelená tráva, ne?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.