Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Preferuji centrum Usti :D Zaridim vam sraz primo na namesti ;)-_-

to je slovo do pranice :smich: :smich:

jinak sem taky pro Čerňák, tam to mám nějekejch 80... ;) teda pokud můžu přijet taky :kuk:

erňák je dobrej jestli pojedeš tak jedu taky a entokrát i fabuškou ne jako Olomouc :D

Lucky: no jasný že jedu!!! tak už koukej balit Fabku lol

Tak tady u nás je také krásně nasněženo... už jsem byl dnes na lyžích, v Rejdicích. Bylo tam tak 40 - 50cm sněhu.... nádhera

Lucky: no jasný že jedu!!! tak už koukej balit Fabku lol

jaký balit mě odpočívá hezky v teple v garáži....

Tak tady u nás je také krásně nasněženo... už jsem byl dnes na lyžích, v Rejdicích. Bylo tam tak 40 - 50cm sněhu.... nádhera

hovnajs?? tak to musím v tejdnu spakovat lyže, oprášit asi tunu prachu a valím na svahy!! tý jo si mi udělal radost :)

lol

hovnajs?? tak to musím v tejdnu spakovat lyže, oprášit asi tunu prachu a valím na svahy!! tý jo si mi udělal radost :)

lol

bylo to super, tak max. 40 lidí....

lol

tak to je super, sice asi mokrej byl ne? ale i tak ty jo to v tejdnu možná vyrazím, toho musím využít !! lol a nebo weekend. by sme mohli udělat i srazik

nekecejte, že sme s mácou jediní co mají ještě letní lol (máca ani zimní nemá, páč na sněhu už nejezdí)

sme akorát tu bílou mrdku vomet z auta a byl project a bylo to v pohodě (jen rozježděný srajdy na hnědym)

Njn, asi teda taky už přezuju i když se mě nechce :aggressive:

nekecejte, že sme s mácou jediní co mají ještě letní lol (máca ani zimní nemá, páč na sněhu už nejezdí)

sme akorát tu bílou mrdku vomet z auta a byl project a bylo to v pohodě (jen rozježděný srajdy na hnědym)

Njn, asi teda taky už přezuju i když se mě nechce :aggressive:

pane kolego já na sněhu jezdim,ale ne fabčou lol:p

však já myslel Fabčou, ale vyznělo to, jako, že se na sněhu bojíš lol;)-_-

však já myslel Fabčou, ale vyznělo to, jako, že se na sněhu bojíš lol;)-_-

no právě,vypadá jak nákej přizdisráč ;)

To rozhodně ne ;)

post-5783-1194804449_thumb.jpg

lol

tak to je super, sice asi mokrej byl ne? ale i tak ty jo to v tejdnu možná vyrazím, toho musím využít !! lol a nebo weekend. by sme mohli udělat i srazik

jo šlo to a klidně ten srazík také

To rozhodně ne ;)

jj pamatuju :palec2:

bomba točit fábku v 100km rychlosti přes ručku lol:palec2:

To rozhodně ne ;)

koukal jsem neska že i jiní dneska točili fabku ale asi ne přes ručku ale přes boudu..a nejen fabky :feve: je to řežba!!

To rozhodně ne ;)

koukal jsem neska že i jiní dneska točili fabku ale asi ne přes ručku ale přes boudu..a nejen fabky :feve: je to řežba!!

jj trochu sněhu,to víš letní pneu+vysoká rychlosta je to hned :feve:

spousta si neuvědomuje že je tady už zima......

To rozhodně ne ;)

jj trochu sněhu,to víš letní pneu+vysoká rychlosta je to hned :feve:

spousta si neuvědomuje že je tady už zima......

přesně, není co dodat..a že těhlectěch blbců je na silnicích moc a moc..a nejhorší pak je, když ty jedeš na jistotu, a ten co jede jak prase tě smete s sebou!! :crutch::wacko:

přesně, není co dodat..a že těhlectěch blbců je na silnicích moc a moc..a nejhorší pak je, když ty jedeš na jistotu, a ten co jede jak prase tě smete s sebou!! :crutch::wacko:

asi tak nějak....

ale odbočily jsme trochu od tématu ;)

asi tak nějak....

ale odbočily jsme trochu od tématu ;)

tož, kde že se to skončilo? :)

Tady u nás zase již dost sněží, tak doufám, že toho 18.11. v Praze budete mít pěkně.. Koukejte to nějak zařídit :):palec2:

Tady u nás zase již dost sněží, tak doufám, že toho 18.11. v Praze budete mít pěkně.. Koukejte to nějak zařídit :):palec2:

no jo ty jo, železnej je vejš, než sem já...ale když jedu do tvého bydliště, tak zastávka v lestkově v cukrárně je stoprocentní lol

a to mi hned zlepší náladu i z toho sněhu :palec2:

no jo ty jo, železnej je vejš, než sem já...ale když jedu do tvého bydliště, tak zastávka v lestkově v cukrárně je stoprocentní lol

odkud jsi? s tím Lestkovem naprosto souhlasím... :palec2:

• Autor

Pokusim se to zařídit, ale pak mě kdyžtak moc nemlaťte... ;):w00t1::076

Rovensko pod Tr. ;)

Rovensko pod Tr. ;)

tam se ještě krásně zelená tráva, ne? :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.