Listopad 12, 200717 r Tak co říkate na ten sníh? ráno jsem jel pro kamaráda a u nich neprotaženo, nic a sníh lítal přes střechu.... docela síla....
Listopad 12, 200717 r Tak co říkate na ten sníh? ráno jsem jel pro kamaráda a u nich neprotaženo, nic a sníh lítal přes střechu.... docela síla.... ráno dálnice na liberec na paceřáku zase neprůjezdná, turnov - jablonec 1,5 hodiny jízdy, normálně 20 min max
Listopad 12, 200717 r Autor Tak co říkate na ten sníh? ráno jsem jel pro kamaráda a u nich neprotaženo, nic a sníh lítal přes střechu.... docela síla.... ráno dálnice na liberec na paceřáku zase neprůjezdná, turnov - jablonec 1,5 hodiny jízdy, normálně 20 min max To je super, máme to i s dopravní situací v čechách Praha dobrý, když neberu kolony, ale ty jsou i bez sněhu... :-)
Listopad 12, 200717 r jen takovej malej návrh zda nebude dobré počasí navrhuji přesun do garáží (o 200m dál - zábavní centrum je tam vždy volno)
Listopad 12, 200717 r Tak co říkate na ten sníh? ráno jsem jel pro kamaráda a u nich neprotaženo, nic a sníh lítal přes střechu.... docela síla.... ráno dálnice na liberec na paceřáku zase neprůjezdná, turnov - jablonec 1,5 hodiny jízdy, normálně 20 min max To je super, máme to i s dopravní situací v čechách Praha dobrý, když neberu kolony, ale ty jsou i bez sněhu... :-) to víš, občas mě něco napadne
Listopad 12, 200717 r chcete se v zimě, když fouká vítr je tma a kosa válet pod autem v mokrejch sračkách. Mít boty plný vody, nasáklý ponožky. Ano? Tak si dejte lakovaný podběhy a budete je muset měnit jako já společně s zimníma gumama. Mám vyměněný jen přední, ale kola zimní všechny. Stašná jebaška, dělat to potmě po paměti (která stojí za hovno) a po hmatu (když nic necítíte protože máte modrý prsty) paráda... grrrrrrrr......
Listopad 13, 200717 r garáž mám a krásnou, jen je plná nábytku To skoro vypadá jako kdyby sis Bobika parkoval v baráku a abys mel místo tak si vyházel nábytek do garáže.
Listopad 13, 200717 r garáž mám a krásnou, jen je plná nábytku Nábytek do bazaru nebo si nabrus sekerku a u garáže se ohřeješ....
Listopad 13, 200717 r garáž mám a krásnou, jen je plná nábytku Nábytek do bazaru nebo si nabrus sekerku a u garáže se ohřeješ.... No já mám byt a dole garážový stání tak z toho naštěstí skladiště udělat nejde ... udělám tam na autě skoro všechno je tam i v zime 15 stupnu jen sousedi někdy nevěří když se tam vrtam hodiny v autě Upraveno Listopad 13, 200717 r od Mates_XIV
Listopad 13, 200717 r počítám, že do léta to zmizí a příští zimu už bude Bobeš skovanej. Ještě jednu to vydrží
Listopad 13, 200717 r počítám, že do léta to zmizí a příští zimu už bude Bobeš skovanej. Ještě jednu to vydrží Když vydržel Libereckou zimu tak tady to pro něj musí bejt brnkačka
Listopad 13, 200717 r To je fakt , už se mnou ustál dvě Liberecký zimy a vloni jednu MB zimu, tak letošek zmákne taky
Listopad 13, 200717 r Tak Haty taky už začíná poznávat, co je to sníh Co? To je snih.... ? si děláš srandu. Upraveno Listopad 13, 200717 r od bicinka
Listopad 13, 200717 r Autor Tak Haty taky už začíná poznávat, co je to sníh Co? To je snih.... ? si děláš srandu. Jj už je to tak ... Nejsou to ty vaše závěje, tady to začína pomalu :-)))
Listopad 13, 200717 r Tak Haty taky už začíná poznávat, co je to sníh Co? To je snih.... ? si děláš srandu. Jj už je to tak ... Nejsou to ty vaše závěje, tady to začína pomalu :-))) asi vám s bicinkou ukážeme co to je sníh
Listopad 13, 200717 r Autor Tak Haty taky už začíná poznávat, co je to sníh Co? To je snih.... ? si děláš srandu. Jj už je to tak ... Nejsou to ty vaše závěje, tady to začína pomalu :-))) asi vám s bicinkou ukážeme co to je sníh Jen si to tam nechce, když už mi něco budete chtít přivést tak prosím sluníčko a teplo :)
Listopad 13, 200717 r tak sluníčko ti můžu max ukázat na fotkách a teplo..hm..no tak posadím tě ke mě do auta a zatopím ti lol
Listopad 13, 200717 r Tak Haty taky už začíná poznávat, co je to sníh Co? To je snih.... ? si děláš srandu. Jj už je to tak ... Nejsou to ty vaše závěje, tady to začína pomalu :-))) asi vám s bicinkou ukážeme co to je sníh plně souhlasím...
Listopad 13, 200717 r třeba takhle sem ráno odjížděl do jablonce lol Omlouvám se, zapoměl jsem přidat foto:) a ted tu už je, tak jeden příspěvek pls. smajzněte.dik Upraveno Listopad 13, 200717 r od joujou
Listopad 13, 200717 r Autor tak sluníčko ti můžu max ukázat na fotkách a teplo..hm..no tak posadím tě ke mě do auta a zatopím ti lol Tahle poradit si taky umim
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.