Listopad 14, 200717 r Jasně no...ale tak přikazovat Babičce kdy má a nemá kvuli mě přijít...???Nějak to dopadne...a není to poslední sraz na světě neeee??? dyt víme,,ale trocha srandy musí bejt uvidíš jak vam to vyjde nebo ne..
Listopad 15, 200717 r Autor Ještě jeden dotaz, nevim jestli ty drifty stihnem, doufám tedy, že jo..., ale platí jinak ve tři na čerňáku? Jo a jinak jak je to se vstupem na tom Strahově? Upraveno Listopad 15, 200717 r od Janina
Listopad 15, 200717 r Hej hej, toho 18.11 se mi líbí............jel bych se taky podívat, ikdyž sem teda zbabělec na zimních a ještě k tomu na plechách, ale asi bych se jel podívat....apeluju na Bobinku Zagorovou, je možný si s tebou dát sraz někde v Bolce?
Listopad 15, 200717 r Na drifty nevím, ale nikde sem cenu nenašel. Mělo by to snad být zadáčo a jestli ne, tak bych to viděl na nějakou symboliku. Sinius: Od baráku budu vyrážet cca těch půl jedný. Dakie psal, že by jel také dřív.
Listopad 15, 200717 r Lidičky což takhle dát třeba na tu úvodní stránku přesné údaje->kdy,kde, v kolik ... Čerňák je velkej..díkes...
Listopad 15, 200717 r Autor Bobík: taky jsem ho hledala, ale kdyz to tam je i pro VIP tak nejaky vstup asi bude, v kolik tedy budete tam? Upraveno Listopad 15, 200717 r od Janina
Listopad 15, 200717 r Ahoj možná bych se vtírnul na ten čerňák ale na driftíky už nebude čas...jestli mě teda vemete pod křídlo...počkám až se domluvíte na času a uvidím jestli bych dorazil...
Listopad 16, 200717 r Na ty drifty bude vstupný na 100% - počítám tak kilo i s autem.. Bobik: Jj, určitě s tím počítáme, že pojedem dřív - já, Joujou a Lucky s Modráskem s najmisem to vidím bledě - rodina je rodina
Listopad 16, 200717 r Tak teda nevim nevim jestli na ten strahov to stihnu ale mozna ze jo. I kdyz spise me laka ten prazskej sprint. nevyjizdi nekdo z jihu okoli prahy ze by sme udelali "konvoj"
Listopad 16, 200717 r Cau lidi.No tak jestli mi do toho nic nevleze tak na 100% prijedu na ten CCM Já na drifty nejedu Ale na srázek se těším a i na Vanyho a spoustu dalších se kterými jsem zatím neměl tu čest
Listopad 16, 200717 r Na ty drifty bude vstupný na 100% - počítám tak kilo i s autem.. Bobik: Jj, určitě s tím počítáme, že pojedem dřív - já, Joujou a Lucky s Modráskem s najmisem to vidím bledě - rodina je rodina Mně to povídej, chudák Najmi
Listopad 16, 200717 r Autor Sraz tedy v 15:00 na parkovišti CČM, nebo někdo už na Strahově .... 1) Janina + VašekC 2) Mello 3) Mates XIV 4) Majk 5) Bobik 6) maca 7) Dakie 8) typhoons 9) najmis ? 10) pentadius 11) JaKr 12) kláca 13) lukkysek 14) bicinka 15) Standis ? 16) Mira 17) Majký ? 18) Grabcak 19) Alesel 20) Joujou 21) Frency 23) Lukáš Pařík 24) Sinius 25) Bylzde 26) Marty-RS 27) Vany
Listopad 16, 200717 r Na ty drifty bude vstupný na 100% - počítám tak kilo i s autem.. Bobik: Jj, určitě s tím počítáme, že pojedem dřív - já, Joujou a Lucky s Modráskem s najmisem to vidím bledě - rodina je rodina budeme parkovat 200 m vedle, tek vlezny max za osobu nebo zadny, ale uvidime
Listopad 16, 200717 r Na ty drifty bude vstupný na 100% - počítám tak kilo i s autem.. Bobik: Jj, určitě s tím počítáme, že pojedem dřív - já, Joujou a Lucky s Modráskem s najmisem to vidím bledě - rodina je rodina budeme parkovat 200 m vedle, tek vlezny max za osobu nebo zadny, ale uvidime tam je parkoviště zadarmiko vedle? já Prágl moc neznám Kde se sejdem v tý Bolce? Čas je jasnej, ještě místo - u tý benzínky u Intersparu?
Listopad 16, 200717 r Autor Na ty drifty bude vstupný na 100% - počítám tak kilo i s autem.. Bobik: Jj, určitě s tím počítáme, že pojedem dřív - já, Joujou a Lucky s Modráskem s najmisem to vidím bledě - rodina je rodina budeme parkovat 200 m vedle, tek vlezny max za osobu nebo zadny, ale uvidime tam je parkoviště zadarmiko vedle? já Prágl moc neznám Kde se sejdem v tý Bolce? Čas je jasnej, ještě místo - u tý benzínky u Intersparu? A v kolik asi budete na Strahově?
Listopad 16, 200717 r Myslim, že Strahov nebudete platit, max někde parkování. Ta VIP zóna bude spíše nějaká "tribuna" s cateringem možná, ostatní to budete mít na stojáka asi.
Listopad 16, 200717 r Janina: nevím, odpověď nechám na bobajze Lewix: ale to je sraz Fábek Dělám si srandu, rád si prohlídnu naživo tu tvoji "Vosičku"
Listopad 16, 200717 r Inženýři, nejsem místní domorodec tak prosím o upřesnění místa na Černém mostu Naposledy jsem tam byl totiž metrem Díky
Listopad 16, 200717 r P2M: uhodil jsi hřbíček na hlavičku Dakie: o kousek dál je shell, tak tam u stojanu na vzduch Lewis: jestli pojedeš taky na Strahov, tak přes Prahu pojedeme na BBTP v klidu Drifty jsou na velkým parkovištěm před mezi stadionama. Zastavime na malem parkovišti o kus vedle a dojdem 200 m okolo NH caru.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.