joujou Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Jasně no...ale tak přikazovat Babičce kdy má a nemá kvuli mě přijít...???Nějak to dopadne...a není to poslední sraz na světě neeee??? dyt víme,,ale trocha srandy musí bejt uvidíš jak vam to vyjde nebo ne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 15. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 (editace) Ještě jeden dotaz, nevim jestli ty drifty stihnem, doufám tedy, že jo..., ale platí jinak ve tři na čerňáku? Jo a jinak jak je to se vstupem na tom Strahově? Editováno: 15. Listopad 2007, autor: Janina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Hej hej, toho 18.11 se mi líbí............jel bych se taky podívat, ikdyž sem teda zbabělec na zimních a ještě k tomu na plechách, ale asi bych se jel podívat....apeluju na Bobinku Zagorovou, je možný si s tebou dát sraz někde v Bolce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Na drifty nevím, ale nikde sem cenu nenašel. Mělo by to snad být zadáčo a jestli ne, tak bych to viděl na nějakou symboliku. Sinius: Od baráku budu vyrážet cca těch půl jedný. Dakie psal, že by jel také dřív. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Lidičky což takhle dát třeba na tu úvodní stránku přesné údaje->kdy,kde, v kolik ... Čerňák je velkej..díkes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 15. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 (editace) Bobík: taky jsem ho hledala, ale kdyz to tam je i pro VIP tak nejaky vstup asi bude, v kolik tedy budete tam? Editováno: 15. Listopad 2007, autor: Janina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty-RS Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Ahoj možná bych se vtírnul na ten čerňák ale na driftíky už nebude čas...jestli mě teda vemete pod křídlo...počkám až se domluvíte na času a uvidím jestli bych dorazil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Na ty drifty bude vstupný na 100% - počítám tak kilo i s autem.. Bobik: Jj, určitě s tím počítáme, že pojedem dřív - já, Joujou a Lucky s Modráskem s najmisem to vidím bledě - rodina je rodina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typhoons Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Tak teda nevim nevim jestli na ten strahov to stihnu ale mozna ze jo. I kdyz spise me laka ten prazskej sprint. nevyjizdi nekdo z jihu okoli prahy ze by sme udelali "konvoj" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Cau lidi.No tak jestli mi do toho nic nevleze tak na 100% prijedu na ten CCM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 já dorazim později,jedu si pro jednu věc na rapídka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Cau lidi.No tak jestli mi do toho nic nevleze tak na 100% prijedu na ten CCM Já na drifty nejedu Ale na srázek se těším a i na Vanyho a spoustu dalších se kterými jsem zatím neměl tu čest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Na ty drifty bude vstupný na 100% - počítám tak kilo i s autem.. Bobik: Jj, určitě s tím počítáme, že pojedem dřív - já, Joujou a Lucky s Modráskem s najmisem to vidím bledě - rodina je rodina Mně to povídej, chudák Najmi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 16. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Sraz tedy v 15:00 na parkovišti CČM, nebo někdo už na Strahově .... 1) Janina + VašekC 2) Mello 3) Mates XIV 4) Majk 5) Bobik 6) maca 7) Dakie 8) typhoons 9) najmis ? 10) pentadius 11) JaKr 12) kláca 13) lukkysek 14) bicinka 15) Standis ? 16) Mira 17) Majký ? 18) Grabcak 19) Alesel 20) Joujou 21) Frency 23) Lukáš Pařík 24) Sinius 25) Bylzde 26) Marty-RS 27) Vany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Na ty drifty bude vstupný na 100% - počítám tak kilo i s autem.. Bobik: Jj, určitě s tím počítáme, že pojedem dřív - já, Joujou a Lucky s Modráskem s najmisem to vidím bledě - rodina je rodina budeme parkovat 200 m vedle, tek vlezny max za osobu nebo zadny, ale uvidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Na ty drifty bude vstupný na 100% - počítám tak kilo i s autem.. Bobik: Jj, určitě s tím počítáme, že pojedem dřív - já, Joujou a Lucky s Modráskem s najmisem to vidím bledě - rodina je rodina budeme parkovat 200 m vedle, tek vlezny max za osobu nebo zadny, ale uvidime tam je parkoviště zadarmiko vedle? já Prágl moc neznám Kde se sejdem v tý Bolce? Čas je jasnej, ještě místo - u tý benzínky u Intersparu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 16. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Na ty drifty bude vstupný na 100% - počítám tak kilo i s autem.. Bobik: Jj, určitě s tím počítáme, že pojedem dřív - já, Joujou a Lucky s Modráskem s najmisem to vidím bledě - rodina je rodina budeme parkovat 200 m vedle, tek vlezny max za osobu nebo zadny, ale uvidime tam je parkoviště zadarmiko vedle? já Prágl moc neznám Kde se sejdem v tý Bolce? Čas je jasnej, ještě místo - u tý benzínky u Intersparu? A v kolik asi budete na Strahově? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 takže předsraz S předzavoláním? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 28/ Lewis - Seatí vetřelec.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Myslim, že Strahov nebudete platit, max někde parkování. Ta VIP zóna bude spíše nějaká "tribuna" s cateringem možná, ostatní to budete mít na stojáka asi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Janina: nevím, odpověď nechám na bobajze Lewix: ale to je sraz Fábek Dělám si srandu, rád si prohlídnu naživo tu tvoji "Vosičku" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Inženýři, nejsem místní domorodec tak prosím o upřesnění místa na Černém mostu Naposledy jsem tam byl totiž metrem Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 takže předsraz S předzavoláním? Ty nepřijedeš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 P2M: uhodil jsi hřbíček na hlavičku Dakie: o kousek dál je shell, tak tam u stojanu na vzduch Lewis: jestli pojedeš taky na Strahov, tak přes Prahu pojedeme na BBTP v klidu Drifty jsou na velkým parkovištěm před mezi stadionama. Zastavime na malem parkovišti o kus vedle a dojdem 200 m okolo NH caru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.