Listopad 16, 200717 r takže předsraz S předzavoláním? Ty nepřijedeš? musel bych mu předvolat, že zavolám a oficiálně ho povat. Ale já jsem Zagorka, tak nevím
Listopad 16, 200717 r Bobik, jj, vím kde je Shellka, jen my budem asi 3-4 auta, tak abysme se tam vešli
Listopad 16, 200717 r Tam se vejde i 20 Fábií - vyzkoušeno no jak myslíš takže kolem půl 1 tam nevíš jak Kláca - pojede taky?
Listopad 16, 200717 r Ty nepřijedeš? musel bych mu předvolat, že zavolám a oficiálně ho povat. Ale já jsem Zagorka, tak nevím Já ještě nevim. Zatim to je 70:30 že ne.
Listopad 16, 200717 r Drifty jsou na velkým parkovištěm před mezi stadionama. Zastavime na malem parkovišti o kus vedle a dojdem 200 m okolo NH caru. Tome fakt myslíš, že to parkoviště bude volný? Vidim to tak, že nejbližší plac bude na snad u kurtů v Diskařský, nebo až na Pohořelci na náměstí to placený.
Listopad 16, 200717 r bojíš se, ža by ta tvoje rachotina nedovalila ze žižkova No jasně, já bych asi ani nesjel z chodníku s ní
Listopad 16, 200717 r Tam se vejde i 20 Fábií - vyzkoušeno no jak myslíš takže kolem půl 1 tam nevíš jak Kláca - pojede taky? V kolik pojedeš z Turnova?
Listopad 16, 200717 r Tam se vejde i 20 Fábií - vyzkoušeno no jak myslíš takže kolem půl 1 tam nevíš jak Kláca - pojede taky? V kolik pojedeš z Turnova? zatím to vypadá na 12.. pojedem lážo plážo a v Bolce třeba ještě dáme kafčo
Listopad 16, 200717 r Autor No krásně si píšete, ale v kolik budete na strahově nenapsal nikdo Tak Bobiku, jako velký šef, v kolik tam budete? Myslim, že podle počtů fabií bysme vas i mohli najit
Listopad 16, 200717 r počítám 14:30 na Strahově. Pojedeme od Letňan přes Holešovice na Letnou a po Miladě na Strahov (tam takové šikmé parkoviště) jí jedu hnědou Fábií
Listopad 16, 200717 r ty woe po Miladě, ste blázni, ne? doporučuju spodem z nám Kinských přes Na hřebenkách a okolo staďáku zadem zkusit ten parkáč
Listopad 16, 200717 r neděle po o bude volná a když se Milada profrčí 60tkou, tak je to v pohodě a nedrncá i lewis s krutosnížením projíždí fajně
Listopad 16, 200717 r Tam se vejde i 20 Fábií - vyzkoušeno no jak myslíš takže kolem půl 1 tam nevíš jak Kláca - pojede taky? V kolik pojedeš z Turnova? zatím to vypadá na 12.. pojedem lážo plážo a v Bolce třeba ještě dáme kafčo Ok ještě navrhnu ten odjezd druhé půlce.... a uvidíme.
Listopad 16, 200717 r neděle po o bude volná a když se Milada profrčí 60tkou, tak je to v pohodě a nedrncá i lewis s krutosnížením projíždí fajně no já tam jel s FRS jednou a stačilo mi to šede nešede, je mi toho líto tam
Listopad 16, 200717 r Tam se vejde i 20 Fábií - vyzkoušeno no jak myslíš takže kolem půl 1 tam nevíš jak Kláca - pojede taky? V kolik pojedeš z Turnova? zatím to vypadá na 12.. pojedem lážo plážo a v Bolce třeba ještě dáme kafčo Ok ještě navrhnu ten odjezd druhé půlce.... a uvidíme. doufám žeto kalpne, už se docela itěším:) a že nás severočechů pojede co enjvíc, at máme zase krásné zatoupení :palec2:
Listopad 16, 200717 r bicinka: myslíš tvé drahé polovičce? Bobik: máš na Klácu kontakt? nebo já mu písnu SZ, jak to s ním vypadá - ikdyž, je to Octaviaman
Listopad 16, 200717 r Bobík: Já na drifty nepojedu.... páč potom bychom jeli společně přes Prahu a po té inspiraci by to dopadlo špatně.... mě stačilo ted z těch Řepí... pomlčíme že? ABS by se ti ale hodilo... Sejdeme se tedy někde jako jsou srazy TF???
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.