Tomas_ek Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 takže předsraz S předzavoláním? Ty nepřijedeš? musel bych mu předvolat, že zavolám a oficiálně ho povat. Ale já jsem Zagorka, tak nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Bobik, jj, vím kde je Shellka, jen my budem asi 3-4 auta, tak abysme se tam vešli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Tam se vejde i 20 Fábií - vyzkoušeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Tam se vejde i 20 Fábií - vyzkoušeno no jak myslíš takže kolem půl 1 tam nevíš jak Kláca - pojede taky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 nevim, nemluvil jsem s ním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Ty nepřijedeš? musel bych mu předvolat, že zavolám a oficiálně ho povat. Ale já jsem Zagorka, tak nevím Já ještě nevim. Zatim to je 70:30 že ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Drifty jsou na velkým parkovištěm před mezi stadionama. Zastavime na malem parkovišti o kus vedle a dojdem 200 m okolo NH caru. Tome fakt myslíš, že to parkoviště bude volný? Vidim to tak, že nejbližší plac bude na snad u kurtů v Diskařský, nebo až na Pohořelci na náměstí to placený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 bojíš se, ža by ta tvoje rachotina nedovalila ze žižkova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 bojíš se, ža by ta tvoje rachotina nedovalila ze žižkova No jasně, já bych asi ani nesjel z chodníku s ní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 bodejť by ne, když to máte takovej libovej nájezd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicinka Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Tam se vejde i 20 Fábií - vyzkoušeno no jak myslíš takže kolem půl 1 tam nevíš jak Kláca - pojede taky? V kolik pojedeš z Turnova? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Tam se vejde i 20 Fábií - vyzkoušeno no jak myslíš takže kolem půl 1 tam nevíš jak Kláca - pojede taky? V kolik pojedeš z Turnova? zatím to vypadá na 12.. pojedem lážo plážo a v Bolce třeba ještě dáme kafčo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 16. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 No krásně si píšete, ale v kolik budete na strahově nenapsal nikdo Tak Bobiku, jako velký šef, v kolik tam budete? Myslim, že podle počtů fabií bysme vas i mohli najit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 počítám 14:30 na Strahově. Pojedeme od Letňan přes Holešovice na Letnou a po Miladě na Strahov (tam takové šikmé parkoviště) jí jedu hnědou Fábií Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 ty woe po Miladě, ste blázni, ne? doporučuju spodem z nám Kinských přes Na hřebenkách a okolo staďáku zadem zkusit ten parkáč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 neděle po o bude volná a když se Milada profrčí 60tkou, tak je to v pohodě a nedrncá i lewis s krutosnížením projíždí fajně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SiTo Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 A hele, pražáci si dělaj sraz.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 a?????? středočeši + severočeši + morava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SiTo Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 v poho, jen konstatuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicinka Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Tam se vejde i 20 Fábií - vyzkoušeno no jak myslíš takže kolem půl 1 tam nevíš jak Kláca - pojede taky? V kolik pojedeš z Turnova? zatím to vypadá na 12.. pojedem lážo plážo a v Bolce třeba ještě dáme kafčo Ok ještě navrhnu ten odjezd druhé půlce.... a uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 neděle po o bude volná a když se Milada profrčí 60tkou, tak je to v pohodě a nedrncá i lewis s krutosnížením projíždí fajně no já tam jel s FRS jednou a stačilo mi to šede nešede, je mi toho líto tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Tam se vejde i 20 Fábií - vyzkoušeno no jak myslíš takže kolem půl 1 tam nevíš jak Kláca - pojede taky? V kolik pojedeš z Turnova? zatím to vypadá na 12.. pojedem lážo plážo a v Bolce třeba ještě dáme kafčo Ok ještě navrhnu ten odjezd druhé půlce.... a uvidíme. doufám žeto kalpne, už se docela itěším:) a že nás severočechů pojede co enjvíc, at máme zase krásné zatoupení :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 bicinka: myslíš tvé drahé polovičce? Bobik: máš na Klácu kontakt? nebo já mu písnu SZ, jak to s ním vypadá - ikdyž, je to Octaviaman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 klácoj zavolám. Však je teprva pátek a jede se v nedělu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Bobík: Já na drifty nepojedu.... páč potom bychom jeli společně přes Prahu a po té inspiraci by to dopadlo špatně.... mě stačilo ted z těch Řepí... pomlčíme že? ABS by se ti ale hodilo... Sejdeme se tedy někde jako jsou srazy TF??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.