Tomas_ek Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Spíš jestli už nejsme na ty průjezdy Prahou starý Jj sraz bude na klasickím místě BBTP (Horní prkoviště, nejbližší kout k barákům (Brixova ulice) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Hmm takže na tom čerňáku kde teda??NA střeše před kinem nebo někde za Globusem nebo co to tam je za krám.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Hmm takže na tom čerňáku kde teda??NA střeše před kinem nebo někde za Globusem nebo co to tam je za krám.. strana šest uprostřed - mapka, http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...3846&st=125 dnes jsem umyl auto, vyčistil a vysál interiér, se těším na vás všechny, budu na černáku okolo 14.30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typhoons Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Hmm takže na tom čerňáku kde teda??NA střeše před kinem nebo někde za Globusem nebo co to tam je za krám.. strana šest uprostřed - mapka, http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...3846&st=125 dnes jsem umyl auto, vyčistil a vysál interiér, se těším na vás všechny, budu na černáku okolo 14.30 JO jo to ja uz mam vylesteno od vcerejska ale interier nevim nevim nechce se mi do toho. Jinak uz se taky moc tesim az vas potkam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 No to snad abych taky umyl auto.... luxovat to nebudu.... neluxoval jsem to sice už asi 2 měsíce ale fakt se mi to nechce luxovat.... ono se mi to teda nechce ani koupat přemýšlím kde mají papírovou myčku ale tady na Mělníku asi nikde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 No to snad abych taky umyl auto.... luxovat to nebudu.... neluxoval jsem to sice už asi 2 měsíce ale fakt se mi to nechce luxovat.... ono se mi to teda nechce ani koupat přemýšlím kde mají papírovou myčku ale tady na Mělníku asi nikde... se mě taky nechtělo, obzvlášť teď, když mám nějaký bolavý záda a chodím jako dědeček hříbeček, ale ten bordel co jsem natahal do auta tento a minulý týden už byl fakt hnůj a navíc to nesnáším a mám vytápěnou garáž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 já garáž vytápěnou nemám ale dobrý je že aspon nějaká je.... nicméně v ní mám tolik místa že bych to stejně luxoval venku... ale dnes jsem měnil žárovky v dálkových světlech.... zdálo se mi že svítí nějak málo... asi jsem si moc nepomohl... no a zmrzlej jak psí ho*no, neumím si představit se ráchat ve vodě... zítra mám celej den program a tak leda v neděli dopolko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 16. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 počítám 14:30 na Strahově. Pojedeme od Letňan přes Holešovice na Letnou a po Miladě na Strahov (tam takové šikmé parkoviště)jí jedu hnědou Fábií A myslíš, že to jako do 15 stihnete na čerňák jo?Když v pul přijedete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 počítám 14:30 na Strahově. Pojedeme od Letňan přes Holešovice na Letnou a po Miladě na Strahov (tam takové šikmé parkoviště)jí jedu hnědou Fábií A myslíš, že to jako do 15 stihnete na čerňák jo?Když v pul přijedete nojoo, taky na to koukám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 28/ Lewis - Seatí vetřelec.... 29/ Fíla airbrushista 30/ taťka Olin ? PS: Lewis vem mi zrcadla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 FILA: Já bych Ti je vzal.... ale nesmim zapomenout.... napiš mi sms v neděli at je dám do auta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 (editace) FILA: Já bych Ti je vzal.... ale nesmim zapomenout.... napiš mi sms v neděli at je dám do auta... jj ještě Bobikovi připomenout aby vzal sloupek Editováno: 16. Listopad 2007, autor: Fíla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Tak už i já snad vím kde to je...Tak snad nějak dorazím...Ale auto nemyju ani nevysávám...V těch srač...kách venku to nemá stejně smysl...třeba budu mít nejšpinavější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Na drifty nevím, ale nikde sem cenu nenašel. Mělo by to snad být zadáčo a jestli ne, tak bych to viděl na nějakou symboliku.Sinius: Od baráku budu vyrážet cca těch půl jedný. Dakie psal, že by jel také dřív. Dakie, Janina: 12:30 SEČ z MB tzn v PHA na STRH 13:30 SEČ tam pokouk 1 hod a odjzd 14:30 SEČ na BBTP tzn na CČM 15:00 jako prd a t vš dál tem Kobr11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 FILA: Já bych Ti je vzal.... ale nesmim zapomenout.... napiš mi sms v neděli at je dám do auta... jj ještě Bobikovi připomenout aby vzal sloupek stejně jako lewisovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicinka Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 bicinka: myslíš tvé drahé polovičce? Bobik: máš na Klácu kontakt? nebo já mu písnu SZ, jak to s ním vypadá - ikdyž, je to Octaviaman ne ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicinka Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Hmm takže na tom čerňáku kde teda??NA střeše před kinem nebo někde za Globusem nebo co to tam je za krám.. strana šest uprostřed - mapka, http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...3846&st=125 dnes jsem umyl auto, vyčistil a vysál interiér, se těším na vás všechny, budu na černáku okolo 14.30 Já se na to chystám v sobotu ale po cestě do prahy to bude stejně na ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicinka Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Tak jak to vidíte, mám tam dát letní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Tak jak to vidíte, mám tam dát letní? neblbni prosimtě, nech tam zimní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Tak už i já snad vím kde to je...Tak snad nějak dorazím...Ale auto nemyju ani nevysávám...V těch srač...kách venku to nemá stejně smysl...třeba budu mít nejšpinavější. Můžeš si spočítat kdo všechno bude mít pedály od tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Tak jak to vidíte, mám tam dát letní? No já to přezout nestihnu a ani se mi nechce a neni to uz zrovna bezpečné. Moje zimáky nejsou tak ošklivé a s podložkama to vypadá celkem obstojně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 čau lidííí Míra nemuže jet.... myslel jsem že budu mít volno...ale musím vydělávat korunky...chjo..hele koukejte někdo udělat fotky a šup sem snima..jooooooooo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 16. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Na drifty nevím, ale nikde sem cenu nenašel. Mělo by to snad být zadáčo a jestli ne, tak bych to viděl na nějakou symboliku.Sinius: Od baráku budu vyrážet cca těch půl jedný. Dakie psal, že by jel také dřív. Dakie, Janina: 12:30 SEČ z MB tzn v PHA na STRH 13:30 SEČ tam pokouk 1 hod a odjzd 14:30 SEČ na BBTP tzn na CČM 15:00 jako prd a t vš dál tem Kobr11 No tak to potom jooooo, Já myslela jako nakolikátou chcete přijet tam. Uvidíme jestli to stihnem, já doufám že jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 16. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 počítám 14:30 na Strahově. Pojedeme od Letňan přes Holešovice na Letnou a po Miladě na Strahov (tam takové šikmé parkoviště)jí jedu hnědou Fábií A myslíš, že to jako do 15 stihnete na čerňák jo?Když v pul přijedete nojoo, taky na to koukám Dakie: Když už tady všichni tak povídaj co komu přinesou, už s tebou mluvil Najmis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 16. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Tak už i já snad vím kde to je...Tak snad nějak dorazím...Ale auto nemyju ani nevysávám...V těch srač...kách venku to nemá stejně smysl...třeba budu mít nejšpinavější. No to mi to asi umyjem, ale vysávání rozhodně neeee. Teď to vezmem jentak hopem, na jaře pujde na čištění interiéru. Jak zatejkalo střešní okno, máme flekatý sedačky, ale teď to čistit nebudem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.