Lewis Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 Jinak jsem sebou zítra chtěl vzít kluka co má v Engel eyes xenony,ale bohužel je zaneprázdněn... máca přijede nééé? já xenony nemam jo jinak jsem na černáku byl už dneska,to je tak když se nečte pořádně :wallbash: :wallbash: :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 Jinak jsem sebou zítra chtěl vzít kluka co má v Engel eyes xenony,ale bohužel je zaneprázdněn... máca přijede nééé? já xenony nemam jo jinak jsem na černáku byl už dneska,to je tak když se nečte pořádně :wallbash: :wallbash: :palec2: to ted budu mít asi pořád na talíři že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 Tak změna, já jedu do Phy už dneska, zítra jede z Tu jen Joujou, tak se domluvte s ním.... Já si jedu vykalit tlamůůůůůůůůůů Tak doufám budu zejtra okááá, jo a sejdeme se na Strahově kolem 13:30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicinka Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 (editace) máca: se stane bobik: čau v kolik pojedeš z té MB? Editováno: 17. Listopad 2007, autor: bicinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 12:30 SEČ z MB tzn v PHA na STRH 13:30 SEČ tam pokouk 1 hod a odjzd 14:30 SEČ na BBTP tzn na CČM 15:00 jako prd a t vš dál tem Kobr11 12:30 na Shell v MB - u sjezdu u špáru směr do města Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 Kluci nebo holky, napiště mi please jméno nějakého obchodního domu na tom Černém mostě. Se moc v té Praze nevyznám a nerad bych kolem kroužil jako kometa Díky Pentadius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 http://www.centrumcernymost.cz/html/novinka-detail.php?id=13 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 Lidi a je to na parkovisti naproti Mekaci nebo na tom krytym jak jsou ty motokary. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typhoons Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 http://www.centrumcernymost.cz/html/novinka-detail.php?id=13 No proste at prijedes odkudkoli vzdycky narazis na cerstvej globus. Chlapi ja budu na strahove uz asi od 12 nejdete me tam nekde az dorazite pofrcim svama na CCM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 Tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 (editace) http://www.centrumcernymost.cz/html/novinka-detail.php?id=13Díky Bobe a kde se Ti zatoulala Hanička ?? Tys ji vyměnil za Dolly?? Tos neměl ... Jak se bude teď cítit Editováno: 17. Listopad 2007, autor: pentadius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 JJ Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 Chlapi, ve 12:00 odjíždíme z turnova, kdo všecičko jede z toho směru s námi? Bobik: Počekáš na nás natý shellce, jak je smluveno? prahu vůbec neznám, takže se nechám navigovat díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 kde se dá zaparkovat na Strahově parking na Strahově tady se bude drifťit Driftááá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 na Shell dovalím něco před 12:30 a povalíme (chvíli počkám dyžtak) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typhoons Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 kde se dá zaparkovat na Strahověparking na Strahově tady se bude drifťit Driftááá Myslim ze zrovna tohle parkoviste bude uplne plny.... Spis bych to videl nekde u strahovskejch koleji nebo dole u tenisovejch kurtu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 na Shell dovalím něco před 12:30 a povalíme (chvíli počkám dyžtak) super,,kurna toj e přes celou prahu pomalu ty vogo sem teda zvědavej v praze sem byl dvakrát, jednou na černým mostě a jednou u vojenskýho výstrojáku, to jest zastávka metra myslím invalidovna nebo anddel, ted nevím..ale jiank..no uvidíme:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 joujou: to je v pohodě, budeš se mě držet a profrčíme to jedna dvě typhoons: nemyslím si, že to bude veřejností obležená akce. Ale uvidíme Někde ty plecháčky necháme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicinka Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 (editace) joujou: to je v pohodě, budeš se mě držet a profrčíme to jedna dvě já se také budu dret zuby nehty Editováno: 17. Listopad 2007, autor: bicinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 joujou: to je v pohodě, budeš se mě držet a profrčíme to jedna dvě typhoons: nemyslím si, že to bude veřejností obležená akce. Ale uvidíme Někde ty plecháčky necháme ok, super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typhoons Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 joujou: to je v pohodě, budeš se mě držet a profrčíme to jedna dvě typhoons: nemyslím si, že to bude veřejností obležená akce. Ale uvidíme Někde ty plecháčky necháme ok, super No uvidite....asi mas pravdu. pred chvilkou sem se dozvedel ze tam bohuzel budu uz od rana tak jestlo chcete dam vam echo jak to tam vypada s parkovanim a lidstvem... no ale nevim jak nemam na nikoho z vas kontakt. Jen doufam ze se budu moct kolem ty druhy zdejchnout na CCM svama. ale nemel by to byt problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 typhoons: máš SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typhoons Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 typhoons: máš SZ ty tez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 joujou: to je v pohodě, budeš se mě držet a profrčíme to jedna dvě typhoons: nemyslím si, že to bude veřejností obležená akce. Ale uvidíme Někde ty plecháčky necháme ok, super No uvidite....asi mas pravdu. pred chvilkou sem se dozvedel ze tam bohuzel budu uz od rana tak jestlo chcete dam vam echo jak to tam vypada s parkovanim a lidstvem... no ale nevim jak nemam na nikoho z vas kontakt. Jen doufam ze se budu moct kolem ty druhy zdejchnout na CCM svama. ale nemel by to byt problem. tak mi dej přes SZ na sebe číslo a pošlu ti i své Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typhoons Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 joujou: to je v pohodě, budeš se mě držet a profrčíme to jedna dvě typhoons: nemyslím si, že to bude veřejností obležená akce. Ale uvidíme Někde ty plecháčky necháme ok, super No uvidite....asi mas pravdu. pred chvilkou sem se dozvedel ze tam bohuzel budu uz od rana tak jestlo chcete dam vam echo jak to tam vypada s parkovanim a lidstvem... no ale nevim jak nemam na nikoho z vas kontakt. Jen doufam ze se budu moct kolem ty druhy zdejchnout na CCM svama. ale nemel by to byt problem. tak mi dej přes SZ na sebe číslo a pošlu ti i své Mas to tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.