Dakie Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Dakie: někdo tam byl i dvakrát taky pravda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 19. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Tady od nás, moc jich nemáme Co ten medvěd (vidim zpětný zrkadlo) tam? edit: kolik vás teda bylo nakonec na ČM? Nepřišlo mi že tam je těch 25 aut, co tu cca bylo udávanejch. Jinak my měli rodinný mecheche a akorát bych vyhrál titul "nej-bahňák dne" , protože jsme si dali asi 30km okresek po právě skončivší řepný kampani... Ještě večer sme dali touchless myčku na Jeremiášce, bylo to fakt moc pokud sem dobře počítal, tak kolem 20 aut tam bylo někdo odjel dřív, někdo přijel dýl každopádně sem nestihl pokecat se všema No to máš pravdu, já třeba ani nevim jak vypadáš Ale jinak to bylo fakt povedený, příště zase mužem tu spanilou jízdu zopakovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typhoons Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Tady od nás, moc jich nemáme Co ten medvěd (vidim zpětný zrkadlo) tam? edit: kolik vás teda bylo nakonec na ČM? Nepřišlo mi že tam je těch 25 aut, co tu cca bylo udávanejch. Jinak my měli rodinný mecheche a akorát bych vyhrál titul "nej-bahňák dne" , protože jsme si dali asi 30km okresek po právě skončivší řepný kampani... Ještě večer sme dali touchless myčku na Jeremiášce, bylo to fakt moc pokud sem dobře počítal, tak kolem 20 aut tam bylo někdo odjel dřív, někdo přijel dýl každopádně sem nestihl pokecat se všema No to máš pravdu, já třeba ani nevim jak vypadáš Ale jinak to bylo fakt povedený, příště zase mužem tu spanilou jízdu zopakovat. Ani nahodou ja potrebuju papiry k zivotu. Tuhle jizdu uz absolvovat nechci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 19. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Tady od nás, moc jich nemáme Co ten medvěd (vidim zpětný zrkadlo) tam? edit: kolik vás teda bylo nakonec na ČM? Nepřišlo mi že tam je těch 25 aut, co tu cca bylo udávanejch. Jinak my měli rodinný mecheche a akorát bych vyhrál titul "nej-bahňák dne" , protože jsme si dali asi 30km okresek po právě skončivší řepný kampani... Ještě večer sme dali touchless myčku na Jeremiášce, bylo to fakt moc pokud sem dobře počítal, tak kolem 20 aut tam bylo někdo odjel dřív, někdo přijel dýl každopádně sem nestihl pokecat se všema No to máš pravdu, já třeba ani nevim jak vypadáš Ale jinak to bylo fakt povedený, příště zase mužem tu spanilou jízdu zopakovat. Ani nahodou ja potrebuju papiry k zivotu. Tuhle jizdu uz absolvovat nechci. Vždyť se dá jet i podle předpisů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typhoons Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Tady od nás, moc jich nemáme Co ten medvěd (vidim zpětný zrkadlo) tam? edit: kolik vás teda bylo nakonec na ČM? Nepřišlo mi že tam je těch 25 aut, co tu cca bylo udávanejch. Jinak my měli rodinný mecheche a akorát bych vyhrál titul "nej-bahňák dne" , protože jsme si dali asi 30km okresek po právě skončivší řepný kampani... Ještě večer sme dali touchless myčku na Jeremiášce, bylo to fakt moc pokud sem dobře počítal, tak kolem 20 aut tam bylo někdo odjel dřív, někdo přijel dýl každopádně sem nestihl pokecat se všema No to máš pravdu, já třeba ani nevim jak vypadáš Ale jinak to bylo fakt povedený, příště zase mužem tu spanilou jízdu zopakovat. Ani nahodou ja potrebuju papiry k zivotu. Tuhle jizdu uz absolvovat nechci. Vždyť se dá jet i podle předpisů Ale na s Bobikem v predu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 19. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Tady od nás, moc jich nemáme Co ten medvěd (vidim zpětný zrkadlo) tam? edit: kolik vás teda bylo nakonec na ČM? Nepřišlo mi že tam je těch 25 aut, co tu cca bylo udávanejch. Jinak my měli rodinný mecheche a akorát bych vyhrál titul "nej-bahňák dne" , protože jsme si dali asi 30km okresek po právě skončivší řepný kampani... Ještě večer sme dali touchless myčku na Jeremiášce, bylo to fakt moc pokud sem dobře počítal, tak kolem 20 aut tam bylo někdo odjel dřív, někdo přijel dýl každopádně sem nestihl pokecat se všema No to máš pravdu, já třeba ani nevim jak vypadáš Ale jinak to bylo fakt povedený, příště zase mužem tu spanilou jízdu zopakovat. Ani nahodou ja potrebuju papiry k zivotu. Tuhle jizdu uz absolvovat nechci. Vždyť se dá jet i podle předpisů Ale na s Bobikem v predu.... No to ne :)Jedině že by na nás vždycky někde počkal )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Tady od nás, moc jich nemáme Co ten medvěd (vidim zpětný zrkadlo) tam? edit: kolik vás teda bylo nakonec na ČM? Nepřišlo mi že tam je těch 25 aut, co tu cca bylo udávanejch. Jinak my měli rodinný mecheche a akorát bych vyhrál titul "nej-bahňák dne" , protože jsme si dali asi 30km okresek po právě skončivší řepný kampani... Ještě večer sme dali touchless myčku na Jeremiášce, bylo to fakt moc pokud sem dobře počítal, tak kolem 20 aut tam bylo někdo odjel dřív, někdo přijel dýl každopádně sem nestihl pokecat se všema No to máš pravdu, já třeba ani nevim jak vypadáš Ale jinak to bylo fakt povedený, příště zase mužem tu spanilou jízdu zopakovat. Ani nahodou ja potrebuju papiry k zivotu. Tuhle jizdu uz absolvovat nechci. Vždyť se dá jet i podle předpisů Ale na s Bobikem v predu.... No to ne :)Jedině že by na nás vždycky někde počkal )) kdepak, on a čekat? to rači udělá dvakrát myšku a měli bychom mu prohlídnout co mu to tam tluče za serdéčko.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 však jsem jel pražským způsobem v poklidné nedělní variaci ono se to lehko řekne, ale jet první je už dost zodpovědnosti a né každý by to zvládl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 vzhledem k tomu, že mě po Praze vždy navádí můj kamarád, tak se mi nezdálo nic podivného na Bobíkově tempu jen mi vždy v tomhle tempu dělá problém, zapamatovat si cestu nejhorší byl průjezd kolem Axa Areny - ty kostky sou fakt děsný! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 19. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 však jsem jel pražským způsobem v poklidné nedělní variaci ono se to lehko řekne, ale jet první je už dost zodpovědnosti a né každý by to zvládl Nonoooo v pražském provozu .... Tebe se báli i pražáci Jet jako ty opravdu nezvládne jen tak každý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 kostky jsem přeletěl v šede a po prostředku (pro P2M: ne nejel jsem po tramvajovém pásu), všichni jste se tam loudali, tak jste si užili každičký drncanec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Janina: Myslíš pražáky co byli poprvé na Strahově? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 19. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Janina: Myslíš pražáky co byli poprvé na Strahově? jeee o kom to tu mluvíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Dakie: někdo tam byl i dvakrát taky pravda prdelky pánové jooo,přejdéééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicinka Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 (editace) Tady od nás, moc jich nemáme Co ten medvěd (vidim zpětný zrkadlo) tam? edit: kolik vás teda bylo nakonec na ČM? Nepřišlo mi že tam je těch 25 aut, co tu cca bylo udávanejch. Jinak my měli rodinný mecheche a akorát bych vyhrál titul "nej-bahňák dne" , protože jsme si dali asi 30km okresek po právě skončivší řepný kampani... Ještě večer sme dali touchless myčku na Jeremiášce, bylo to fakt moc pokud sem dobře počítal, tak kolem 20 aut tam bylo někdo odjel dřív, někdo přijel dýl každopádně sem nestihl pokecat se všema No to máš pravdu, já třeba ani nevim jak vypadáš Ale jinak to bylo fakt povedený, příště zase mužem tu spanilou jízdu zopakovat. Ani nahodou ja potrebuju papiry k zivotu. Tuhle jizdu uz absolvovat nechci. Moje řeč, papíry, také ještě nějakou dobu potřebuji.. Editováno: 19. Listopad 2007, autor: bicinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicinka Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Tady od nás, moc jich nemáme Co ten medvěd (vidim zpětný zrkadlo) tam? edit: kolik vás teda bylo nakonec na ČM? Nepřišlo mi že tam je těch 25 aut, co tu cca bylo udávanejch. Jinak my měli rodinný mecheche a akorát bych vyhrál titul "nej-bahňák dne" , protože jsme si dali asi 30km okresek po právě skončivší řepný kampani... Ještě večer sme dali touchless myčku na Jeremiášce, bylo to fakt moc pokud sem dobře počítal, tak kolem 20 aut tam bylo někdo odjel dřív, někdo přijel dýl každopádně sem nestihl pokecat se všema No to máš pravdu, já třeba ani nevim jak vypadáš Ale jinak to bylo fakt povedený, příště zase mužem tu spanilou jízdu zopakovat. Ani nahodou ja potrebuju papiry k zivotu. Tuhle jizdu uz absolvovat nechci. Vždyť se dá jet i podle předpisů dá ale né s bobíkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicinka Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 kostky jsem přeletěl v šede a po prostředku (pro P2M: ne nejel jsem po tramvajovém pásu), všichni jste se tam loudali, tak jste si užili každičký drncanec no jo ty jsi jel 60 ale co ten na konci? aby stíhál musel jet jako stíhačka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 I na Čerňák bobikáá přiletěl jako drak..ale stejně tam nebyl první.... Se divím že tam má ještě nějaký vzorek na těch zimákách.. Ještě by to chtělo tu kotoučovku dozadu... Některé lidi jsem také viděl poprvé...ale věřím že se nás příště sejde zase víc...a v chabrech nás bude mrtě a uděláme pořádnou party... Jsem rád že už dost lidí pochopilo,že to není o tuningu,ale o tom že se sejdou příznivci fábií...ikdyž někdo tu fabii musel pořádně hnojit a zalévat že tak narostla->viz Amogh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 kostky jsem přeletěl v šede a po prostředku (pro P2M: ne nejel jsem po tramvajovém pásu), všichni jste se tam loudali, tak jste si užili každičký drncanec no jo ty jsi jel 60 ale co ten na konci? aby stíhál musel jet jako stíhačka. to mluvíš o mě coo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 tak ještě aspon pár foteček ode mne, malé konvoje, atd atd jo a taky hrad, dle kterého každý pozná kde sme to byli a jezdili jak pražáci lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 tak ještě nějaké srovnání výšek našich autí, a taky skoro kolega co nás ze začátku hlídal s majáčkem lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VašekC Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Tady od nás, moc jich nemáme Co ten medvěd (vidim zpětný zrkadlo) tam? edit: kolik vás teda bylo nakonec na ČM? Nepřišlo mi že tam je těch 25 aut, co tu cca bylo udávanejch. Jinak my měli rodinný mecheche a akorát bych vyhrál titul "nej-bahňák dne" , protože jsme si dali asi 30km okresek po právě skončivší řepný kampani... Ještě večer sme dali touchless myčku na Jeremiášce, bylo to fakt moc pokud sem dobře počítal, tak kolem 20 aut tam bylo někdo odjel dřív, někdo přijel dýl každopádně sem nestihl pokecat se všema No to máš pravdu, já třeba ani nevim jak vypadáš Ale jinak to bylo fakt povedený, příště zase mužem tu spanilou jízdu zopakovat. Ani nahodou ja potrebuju papiry k zivotu. Tuhle jizdu uz absolvovat nechci. Moje řeč, papíry, také ještě nějakou dobu potřebuji.. Ale no tak třeba nám nic nepřijde za tohle to stalo byla sranda ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Jsi to měl vyfotit od mého a pak by už nebylo vidět že by za mnou nějaká auta stála.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Jsi to měl vyfotit od mého a pak by už nebylo vidět že by za mnou nějaká auta stála.. beru tě za slovo..na dalším srazu lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 19. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 I na Čerňák bobikáá přiletěl jako drak..ale stejně tam nebyl první....Se divím že tam má ještě nějaký vzorek na těch zimákách.. Ještě by to chtělo tu kotoučovku dozadu... Některé lidi jsem také viděl poprvé...ale věřím že se nás příště sejde zase víc...a v chabrech nás bude mrtě a uděláme pořádnou party... Jsem rád že už dost lidí pochopilo,že to není o tuningu,ale o tom že se sejdou příznivci fábií...ikdyž někdo tu fabii musel pořádně hnojit a zalévat že tak narostla->viz Amogh Co ty Chabry? To je nějaký srazík? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.