Tomas_ek Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 papírovejma ubrouskama??? Podle toho jak byl Dasty špinavej, tak museli pucovat psem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 tjn, teplejc bejt mohlo určitě!!! ale tak 3.5. v Turnově už snad bude super počásko!! doufám že bude aspoň taková účast jako na Čerňáku pokud by přijeli i ty co mají za jménem otazníček, tak by to bylo slušný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 (editace) To víš hlásit se to musí.... ten vnitřek chce komplet vystrojit a pořádně vyčistit...pak to bude... A nebo přečalounit na tmavo stačí nechat Dastiho vyvalet v kaluzi s bahnem a pustit ho dovnitr jeste s nejakym kamaradem Editováno: 6. Duben 2008, autor: Mates_XIV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 6. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 papírovejma ubrouskama??? Podle toho jak byl Dasty špinavej, tak museli pucovat psem :D sme nechtěli bejt nejvíc zas..... ne Dastí se válel jinde, ale věděl kam se utřít Najmis: vnitřek pujde na kompletní čištění, jen bohužel nevim kdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 příště si vem nahrádní baterku voe.... at nemusí moje holka dělat agregát.... konečně nastartovala i pořádnou káru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 sme nechtěli bejt nejvíc zas..... ne Dastí se válel jinde, ale věděl kam se utřít Najmis: vnitřek pujde na kompletní čištění, jen bohužel nevim kdy Jani, co dodat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Bobajs..příště musíš bejt ve střehu a uskočit... Jou to víš pořádná baterka k pořádnýmu motoru.... rád pomužu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Bobajs..příště musíš bejt ve střehu a uskočit... Jou to víš pořádná baterka k pořádnýmu motoru.... rád pomužu... nene hlavní dík samozřejmě patří Najmis ovi.. díky za helfnutí!! hold ten startovací proud je znát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 myslín že jedna? nějaká špinavá červená.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 MELLO: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Bobajs..příště musíš bejt ve střehu a uskočit... Jou to víš pořádná baterka k pořádnýmu motoru.... rád pomužu... jenže já nepopoběhnu ani za pytel brambůrků ani vroubkatejch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Jo bramburky.. za kusem uzenýho by si skákal co...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 škoda že jsem nemohl kurna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 To bude dneska v garazich veselo vsichni budou pelit samosky ... ja uz mam teda nalepeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 škoda že jsem nemohl kurna Martine já jsem navrhoval že se všichni sebereme a pojedeme my k tobě.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 bylo fajn příště si zase vezmu bílou mikinu ty jo...to je divný že já jí měl a ani si nedovolil mě obskákat...:-)Obskákal nejdřív Tomáše a na mě neměl chuť hodnej a vychovanej pejsek to je:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Byla tam spousta pěkných upravených kárek, spousta RS look vozítek, ale kolik tam bylo pravých nefalšovaných FRS? jednááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá a víš že jsem myslel vedle tebe jak stála ta červená fabča s look RS...tak přijdu dozadu a tam HTP na štítku...ale já myslel že to tam má na provokaci a je to taky RS a ono nee... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 jednááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá a víš že jsem myslel vedle tebe jak stála ta červená fabča s look RS...tak přijdu dozadu a tam HTP na štítku...ale já myslel že to tam má na provokaci a je to taky RS a ono nee... Já si taky dlouho myslel, že je to RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Já si taky dlouho myslel, že je to RS ...to je jen moje HTP-RS-packet....ale nestěžuji si Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 (editace) No hele nevím já s mejma kilometrama bych byl s opravdovým RS dost neekonomcký a neekologický .... a stejně preferuju benzín. Nafta podle mě nepatří do takovýdle aut. Je to rychlý, ale na sportovní svezení to má malý rozsah otáček. Mě rozesmál ten dotaz od JouJou na ty kilometry jestli je to opravdu tak .. no jo Cvrček má portivých 14 700 Editováno: 7. Duben 2008, autor: Mates_XIV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 no se směješ ale víš co lidi s autama dokážou mých poctivých 167 tis je pravý opak.. a taky jak známo nechá se to kdykoli stáhnout..tuhle sem byl v novým autobazaru co mám nedaleko domu jen tak na čumandu a byly tam dvě octavie obě stříbrné, obě nafty, jedna sedan, druhá combi a obě nachlup stejný počet km což znamená co? stáhnutý kilometry..ale tak provokativně vedle sebe obě auta a stejný km..no debilita ale jako tvůj cvrček teda hezký no:) ..je vidět že můžeš jezdit třeba služebákem nebo tak..to je pak hned moc znát.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 joujou: za chvíli tě doženu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Zapomněl jsem se na srazu zeptat - sháním pro kolegu šuplík pod rádio. Nenašel by se u někoho - nejlépe nový - třeba Bobík? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Sice jsem odjížděl jako první, ale i tak - rád jsem vás poznal osobně Tak to mě mrzí, že sem nebyl, když i pan Mello se jal vokázati Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Zapomněl jsem se na srazu zeptat - sháním pro kolegu šuplík pod rádio. Nenašel by se u někoho - nejlépe nový - třeba Bobík? Našel u mně, nový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.