Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

samolepka a klubová kartička - jedině Olin, napiš mu mail nebo mu zavolej ;)

Olinovi už sem psal 2x a ještě mi ani jednou neodpověděl.... taky čekám na kartičku a samolepku už od dubna!!! :aggressive:

jestli jsi mu psal SZ, tak asi ani nepřečetl. Na stránkách klubovejch je na něj mobil, tak mu cinkni ;)

jestli jsi mu psal SZ, tak asi ani nepřečetl. Na stránkách klubovejch je na něj mobil, tak mu cinkni ;)

na mail, kterej je uvedenej na stránkách.. no, zkusím mu teda cinknout, ale teď večer už asi ne...

• Autor

Olinovi už sem psal 2x a ještě mi ani jednou neodpověděl.... taky čekám na kartičku a samolepku už od dubna!!! :aggressive:

Tu samolepku bych taky chtěla, a co je to za kartičku? To může dostat každý, nebo k tomu jsou nějaký pravidla?

Rad se pridam kdyz bude cas ;)-_-

jo panáček si na nás udělá čas..hm..a předvede nový autí...hm...no to si čas koukej udělat!

ty vago...já jsem v práci....nechcete to přesunout...o týden... :help:

Jestli nepojedu na Slovač, tak slibuju, že se ukážu, ale drahou polovičku s sebou nevezmu, protože v mojem případě už to není přítulka, ale manželka a na tu asi nikdo zvědavý nebude :feve: ....potažmo ona na vás... :p

škoda toho 18.11., líbilo by se mi více 17.11. zkusím se demokraticky přizpůsobit, chjo

já jsem pro 17.11..od 15.00.............

Janina

Mello

Radec ?

Mates XIV

Majk

Crake

Bobik

maca

Dakie

typhoons

VašekC

najmis

pentadius

JaKr

kdo dál ;)

možná já, ale bez fábky a na zimních, ale v kolik to teda bude?

tak to pak můžem jet z Turnova společně, co ty na to? nebo se můžem sejít v Příšovicích na Shellce ;)

pokud pojedu tak jasně! :) pocestě přibereme pana T.K. v M.B. lol

ok, tak si ještě písnem SZ až to bude aktuální, ne? ;) Jo, myslíš zpěvačku? to bude kolona :palec2:

Jestli jede Zagorka, tak máte o popularitu i zábavu postaráno :smich:

no jestli jede ta Zagorka a bude sníh tak bude na všechny házet kouličky s učelem vám rozbít hlavu..to bude sranda... :plol

a může mi někdo říct,jako je mě to jedno..proč to není ve srazech???

Tu samolepku bych taky chtěla, a co je to za kartičku? To může dostat každý, nebo k tomu jsou nějaký pravidla?

Tak to je pro členy FabiaClubu. Musíš mit zaplacený členství a tak.

nejlepší je odchytit Olina někde na srazu,občas kartičky vozí a samolepky...

jsem si nějak nevšimnul,není členkou :feve:

Janina

Mello

Radec ?

Mates XIV

Majk

Crake

Bobik

maca

Dakie

typhoons

VašekC

najmis

pentadius

JaKr

kdo dál ;)

tak to pak můžem jet z Turnova společně, co ty na to? nebo se můžem sejít v Příšovicích na Shellce ;)

Také bych si dal sraz na Shellce v Příšovicích, jsem ze Železnáho Brodu...

no jestli jede ta Zagorka a bude sníh tak bude na všechny házet kouličky s učelem vám rozbít hlavu..to bude sranda... :plol

kol108 nikomu to neříkej :p

Janina

Mello

Radec ?

Mates XIV

Majk

Crake

Bobik

maca

Dakie

typhoons

VašekC

najmis

pentadius

JaKr

kdo dál ;)

Také bych si dal sraz na Shellce v Příšovicích, jsem ze Železnáho Brodu...

ok, no problemo ;) až to bude aktuálnější, tak dokutíme čásek, kdy se tam slezem, případně si na sebe pošlem tel. čísla ;)

to si piš že jsem na to nezapoměl woe,budu mít trauma na celý život.. lol

to si piš že jsem na to nezapoměl woe,budu mít trauma na celý život.. lol

doufám, že se kvůliva toho nebudíš ze sna a nepočůráváš :feve:

• Autor

Omlouvám se, omlouvám se, omlouvám se. Konečně jsem si našla členství, podmínky atd. :D O registraci uvažuji, doufám že prozatím nebude nikomu vadit, že na sraz přijedem jako nečleni... :rolleyes::worthy

zmena terminu, please ;)

Omlouvám se, omlouvám se, omlouvám se. Konečně jsem si našla členství, podmínky atd. :D O registraci uvažuji, doufám že prozatím nebude nikomu vadit, že na sraz přijedem jako nečleni... :rolleyes::worthy

Když to tu tak čtu, tak já také ještě nejsem členem... :help: , doufám, že budu moc přijet.

Když to tu tak čtu, tak já také ještě nejsem členem... :help: , doufám, že budu moc přijet.

NO ja taky neee ale rad bych prijell..... :huh:

členství ve Fabia Clubu neřeště, je to spíš srázek uživatelů fóra, nééé ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.