Tomas_ek Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 samolepka a klubová kartička - jedině Olin, napiš mu mail nebo mu zavolej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Já bych možná taky dorazil, když nebudu muset jít do práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 samolepka a klubová kartička - jedině Olin, napiš mu mail nebo mu zavolej Olinovi už sem psal 2x a ještě mi ani jednou neodpověděl.... taky čekám na kartičku a samolepku už od dubna!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 jestli jsi mu psal SZ, tak asi ani nepřečetl. Na stránkách klubovejch je na něj mobil, tak mu cinkni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 jestli jsi mu psal SZ, tak asi ani nepřečetl. Na stránkách klubovejch je na něj mobil, tak mu cinkni na mail, kterej je uvedenej na stránkách.. no, zkusím mu teda cinknout, ale teď večer už asi ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 6. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 samolepka a klubová kartička - jedině Olin, napiš mu mail nebo mu zavolej Olinovi už sem psal 2x a ještě mi ani jednou neodpověděl.... taky čekám na kartičku a samolepku už od dubna!!! Tu samolepku bych taky chtěla, a co je to za kartičku? To může dostat každý, nebo k tomu jsou nějaký pravidla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Rad se pridam kdyz bude cas jo panáček si na nás udělá čas..hm..a předvede nový autí...hm...no to si čas koukej udělat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 ty vago...já jsem v práci....nechcete to přesunout...o týden... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Jestli nepojedu na Slovač, tak slibuju, že se ukážu, ale drahou polovičku s sebou nevezmu, protože v mojem případě už to není přítulka, ale manželka a na tu asi nikdo zvědavý nebude ....potažmo ona na vás... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 škoda toho 18.11., líbilo by se mi více 17.11. zkusím se demokraticky přizpůsobit, chjo já jsem pro 17.11..od 15.00............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 JaninaMello Radec ? Mates XIV Majk Crake Bobik maca Dakie typhoons VašekC najmis pentadius JaKr kdo dál možná já, ale bez fábky a na zimních, ale v kolik to teda bude? tak to pak můžem jet z Turnova společně, co ty na to? nebo se můžem sejít v Příšovicích na Shellce pokud pojedu tak jasně! pocestě přibereme pana T.K. v M.B. ok, tak si ještě písnem SZ až to bude aktuální, ne? Jo, myslíš zpěvačku? to bude kolona Jestli jede Zagorka, tak máte o popularitu i zábavu postaráno no jestli jede ta Zagorka a bude sníh tak bude na všechny házet kouličky s učelem vám rozbít hlavu..to bude sranda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 a může mi někdo říct,jako je mě to jedno..proč to není ve srazech??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 samolepka a klubová kartička - jedině Olin, napiš mu mail nebo mu zavolej Olinovi už sem psal 2x a ještě mi ani jednou neodpověděl.... taky čekám na kartičku a samolepku už od dubna!!! Tu samolepku bych taky chtěla, a co je to za kartičku? To může dostat každý, nebo k tomu jsou nějaký pravidla? Tak to je pro členy FabiaClubu. Musíš mit zaplacený členství a tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 samolepka a klubová kartička - jedině Olin, napiš mu mail nebo mu zavolej Olinovi už sem psal 2x a ještě mi ani jednou neodpověděl.... taky čekám na kartičku a samolepku už od dubna!!! Tu samolepku bych taky chtěla, a co je to za kartičku? To může dostat každý, nebo k tomu jsou nějaký pravidla? nejlepší je odchytit Olina někde na srazu,občas kartičky vozí a samolepky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 jsem si nějak nevšimnul,není členkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicinka Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 JaninaMello Radec ? Mates XIV Majk Crake Bobik maca Dakie typhoons VašekC najmis pentadius JaKr kdo dál možná já, ale bez fábky a na zimních, ale v kolik to teda bude? tak to pak můžem jet z Turnova společně, co ty na to? nebo se můžem sejít v Příšovicích na Shellce Také bych si dal sraz na Shellce v Příšovicích, jsem ze Železnáho Brodu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 no jestli jede ta Zagorka a bude sníh tak bude na všechny házet kouličky s učelem vám rozbít hlavu..to bude sranda... nikomu to neříkej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 JaninaMello Radec ? Mates XIV Majk Crake Bobik maca Dakie typhoons VašekC najmis pentadius JaKr kdo dál možná já, ale bez fábky a na zimních, ale v kolik to teda bude? tak to pak můžem jet z Turnova společně, co ty na to? nebo se můžem sejít v Příšovicích na Shellce Také bych si dal sraz na Shellce v Příšovicích, jsem ze Železnáho Brodu... ok, no problemo až to bude aktuálnější, tak dokutíme čásek, kdy se tam slezem, případně si na sebe pošlem tel. čísla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 no jestli jede ta Zagorka a bude sníh tak bude na všechny házet kouličky s učelem vám rozbít hlavu..to bude sranda... nikomu to neříkej to si piš že jsem na to nezapoměl woe,budu mít trauma na celý život.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 no jestli jede ta Zagorka a bude sníh tak bude na všechny házet kouličky s učelem vám rozbít hlavu..to bude sranda... nikomu to neříkej to si piš že jsem na to nezapoměl woe,budu mít trauma na celý život.. doufám, že se kvůliva toho nebudíš ze sna a nepočůráváš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 7. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 jsem si nějak nevšimnul,není členkou Omlouvám se, omlouvám se, omlouvám se. Konečně jsem si našla členství, podmínky atd. O registraci uvažuji, doufám že prozatím nebude nikomu vadit, že na sraz přijedem jako nečleni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radec Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 zmena terminu, please Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicinka Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 jsem si nějak nevšimnul,není členkou Omlouvám se, omlouvám se, omlouvám se. Konečně jsem si našla členství, podmínky atd. O registraci uvažuji, doufám že prozatím nebude nikomu vadit, že na sraz přijedem jako nečleni... Když to tu tak čtu, tak já také ještě nejsem členem... , doufám, že budu moc přijet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typhoons Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 jsem si nějak nevšimnul,není členkou Omlouvám se, omlouvám se, omlouvám se. Konečně jsem si našla členství, podmínky atd. O registraci uvažuji, doufám že prozatím nebude nikomu vadit, že na sraz přijedem jako nečleni... Když to tu tak čtu, tak já také ještě nejsem členem... , doufám, že budu moc přijet. NO ja taky neee ale rad bych prijell..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 členství ve Fabia Clubu neřeště, je to spíš srázek uživatelů fóra, nééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.