Listopad 7, 200717 r jsem si nějak nevšimnul,není členkou Omlouvám se, omlouvám se, omlouvám se. Konečně jsem si našla členství, podmínky atd. O registraci uvažuji, doufám že prozatím nebude nikomu vadit, že na sraz přijedem jako nečleni... NEBLÁZNI na tohle ale není potřeba členství...nééé,hi,je to sraz členů fóra...ale pořád jsem pro přesunutí termínu a je nás tu vííííc!!!! Upraveno Listopad 7, 200717 r od mira
Listopad 7, 200717 r Autor jsem si nějak nevšimnul,není členkou Omlouvám se, omlouvám se, omlouvám se. Konečně jsem si našla členství, podmínky atd. O registraci uvažuji, doufám že prozatím nebude nikomu vadit, že na sraz přijedem jako nečleni... NEBLÁZNI na tohle ale není potřeba členství...nééé,hi,je to sraz členů fóra...ale pořád jsem pro přesunutí termínu a je nás tu vííííc!!!! A na kdy byste to chtěli změnit? Já se obávám, že pokaždý někdo nebude moct...
Listopad 7, 200717 r A na kdy byste to chtěli změnit? Já se obávám, že pokaždý někdo nebude moct... Přesně tak, nikdy nebudou moct všichni, co by chtěli jet. Taky te nemusí bejt naposledy Nechal bych termín, páč dost lidí řeklo ano.... kruté.... já vím
Listopad 7, 200717 r A na kdy byste to chtěli změnit? Já se obávám, že pokaždý někdo nebude moct... Přesně tak, nikdy nebudou moct všichni, co by chtěli jet. Taky te nemusí bejt naposledy Nechal bych termín, páč dost lidí řeklo ano.... kruté.... já vím jj, už sme na tom dohodnutý, tak proč to měnit taky doufám, že to nebude poslední srááázek
Listopad 7, 200717 r Autor A na kdy byste to chtěli změnit? Já se obávám, že pokaždý někdo nebude moct... Přesně tak, nikdy nebudou moct všichni, co by chtěli jet. Taky te nemusí bejt naposledy Nechal bych termín, páč dost lidí řeklo ano.... kruté.... já vím jj, už sme na tom dohodnutý, tak proč to měnit taky doufám, že to nebude poslední srááázek Taky si myslim, že to nebude poslední. Když se sejde dobrá parta lidí, tak to pak půjde samo...
Listopad 7, 200717 r Autor tak, prostě 18.11 v 15:00 na BBTP a kde to je? Parkoviště u CČM, ze strany jak je mekáč, ale dál od vchodu. Bobík sem dával mapu, tak se mrkni nějak na začátek tohodle fora.
Listopad 7, 200717 r BBTP klikni fajn, jsou tam souřadnice GPS, tak snad nezabloudím však pojedeš s námi z těch Příšovic nééé?
Listopad 7, 200717 r BBTP klikni fajn, jsou tam souřadnice GPS, tak snad nezabloudím přímo na těch souřadnicích budu stát já , tak né, že si to nastavíš jako průjezdní bod
Listopad 7, 200717 r BBTP klikni fajn, jsou tam souřadnice GPS, tak snad nezabloudím však pojedeš s námi z těch Příšovic nééé? a já vás povedu z MB jestli mi neujedete
Listopad 7, 200717 r BBTP klikni fajn, jsou tam souřadnice GPS, tak snad nezabloudím přímo na těch souřadnicích budu stát já , tak né, že si to nastavíš jako průjezdní bod :smich:
Listopad 7, 200717 r BBTP klikni fajn, jsou tam souřadnice GPS, tak snad nezabloudím však pojedeš s námi z těch Příšovic nééé? a já vás povedu z MB jestli mi neujedete proč si to zmenšil?
Listopad 7, 200717 r BBTP klikni fajn, jsou tam souřadnice GPS, tak snad nezabloudím však pojedeš s námi z těch Příšovic nééé? no jo ale stejně jsem chtěl mít trochu přehled..
Listopad 7, 200717 r proč si to zmenšil? jsi na dobrý cestě dostat varování jáááá? to jako jááá?? jestli mi ho dáš, tak si mě nepřej woe, bo sem nepřijel do Turnova na babetě woe jako...
Listopad 7, 200717 r jáááá? to jako jááá?? jestli mi ho dáš, tak si mě nepřej woe, bo sem nepřijel do Turnova na babetě woe jako... fičák
Listopad 8, 200717 r A na kdy byste to chtěli změnit? Já se obávám, že pokaždý někdo nebude moct... Přesně tak, nikdy nebudou moct všichni, co by chtěli jet. Taky te nemusí bejt naposledy Nechal bych termín, páč dost lidí řeklo ano.... kruté.... já vím no tak mě jako nebíte hned né dobrá si vemu snad volno...
Listopad 8, 200717 r A na kdy byste to chtěli změnit? Já se obávám, že pokaždý někdo nebude moct... Přesně tak, nikdy nebudou moct všichni, co by chtěli jet. Taky te nemusí bejt naposledy Nechal bych termín, páč dost lidí řeklo ano.... kruté.... já vím no tak mě jako nebíte hned né dobrá si vemu snad volno... volno, volno, volno...
Listopad 8, 200717 r no tak mě jako nebíte hned né dobrá si vemu snad volno... já tě nebiju a ani po tobě nic neházím vezmi si volno v práci a doraž
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.