mira Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 (editace) jsem si nějak nevšimnul,není členkou Omlouvám se, omlouvám se, omlouvám se. Konečně jsem si našla členství, podmínky atd. O registraci uvažuji, doufám že prozatím nebude nikomu vadit, že na sraz přijedem jako nečleni... NEBLÁZNI na tohle ale není potřeba členství...nééé,hi,je to sraz členů fóra...ale pořád jsem pro přesunutí termínu a je nás tu vííííc!!!! Editováno: 7. Listopad 2007, autor: mira Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 7. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 jsem si nějak nevšimnul,není členkou Omlouvám se, omlouvám se, omlouvám se. Konečně jsem si našla členství, podmínky atd. O registraci uvažuji, doufám že prozatím nebude nikomu vadit, že na sraz přijedem jako nečleni... NEBLÁZNI na tohle ale není potřeba členství...nééé,hi,je to sraz členů fóra...ale pořád jsem pro přesunutí termínu a je nás tu vííííc!!!! A na kdy byste to chtěli změnit? Já se obávám, že pokaždý někdo nebude moct... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 A na kdy byste to chtěli změnit? Já se obávám, že pokaždý někdo nebude moct... Přesně tak, nikdy nebudou moct všichni, co by chtěli jet. Taky te nemusí bejt naposledy Nechal bych termín, páč dost lidí řeklo ano.... kruté.... já vím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 A na kdy byste to chtěli změnit? Já se obávám, že pokaždý někdo nebude moct... Přesně tak, nikdy nebudou moct všichni, co by chtěli jet. Taky te nemusí bejt naposledy Nechal bych termín, páč dost lidí řeklo ano.... kruté.... já vím jj, už sme na tom dohodnutý, tak proč to měnit taky doufám, že to nebude poslední srááázek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 tak, prostě 18.11 v 15:00 na BBTP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 tak, prostě 18.11 v 15:00 na BBTP na čem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 Black Bridge Tuning Party Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 7. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 A na kdy byste to chtěli změnit? Já se obávám, že pokaždý někdo nebude moct... Přesně tak, nikdy nebudou moct všichni, co by chtěli jet. Taky te nemusí bejt naposledy Nechal bych termín, páč dost lidí řeklo ano.... kruté.... já vím jj, už sme na tom dohodnutý, tak proč to měnit taky doufám, že to nebude poslední srááázek Taky si myslim, že to nebude poslední. Když se sejde dobrá parta lidí, tak to pak půjde samo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 Black Bridge Tuning Party jo tágle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicinka Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 tak, prostě 18.11 v 15:00 na BBTP a kde to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 7. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 tak, prostě 18.11 v 15:00 na BBTP a kde to je? Parkoviště u CČM, ze strany jak je mekáč, ale dál od vchodu. Bobík sem dával mapu, tak se mrkni nějak na začátek tohodle fora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 BBTP klikni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicinka Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 BBTP klikni fajn, jsou tam souřadnice GPS, tak snad nezabloudím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 BBTP klikni fajn, jsou tam souřadnice GPS, tak snad nezabloudím však pojedeš s námi z těch Příšovic nééé? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 BBTP klikni fajn, jsou tam souřadnice GPS, tak snad nezabloudím přímo na těch souřadnicích budu stát já , tak né, že si to nastavíš jako průjezdní bod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 BBTP klikni fajn, jsou tam souřadnice GPS, tak snad nezabloudím však pojedeš s námi z těch Příšovic nééé? a já vás povedu z MB jestli mi neujedete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 BBTP klikni fajn, jsou tam souřadnice GPS, tak snad nezabloudím přímo na těch souřadnicích budu stát já , tak né, že si to nastavíš jako průjezdní bod :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 BBTP klikni fajn, jsou tam souřadnice GPS, tak snad nezabloudím však pojedeš s námi z těch Příšovic nééé? a já vás povedu z MB jestli mi neujedete proč si to zmenšil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 proč si to zmenšil? jsi na dobrý cestě dostat varování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicinka Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 BBTP klikni fajn, jsou tam souřadnice GPS, tak snad nezabloudím však pojedeš s námi z těch Příšovic nééé? no jo ale stejně jsem chtěl mít trochu přehled.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 proč si to zmenšil? jsi na dobrý cestě dostat varování jáááá? to jako jááá?? jestli mi ho dáš, tak si mě nepřej woe, bo sem nepřijel do Turnova na babetě woe jako... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 jáááá? to jako jááá?? jestli mi ho dáš, tak si mě nepřej woe, bo sem nepřijel do Turnova na babetě woe jako... fičák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 8. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 A na kdy byste to chtěli změnit? Já se obávám, že pokaždý někdo nebude moct... Přesně tak, nikdy nebudou moct všichni, co by chtěli jet. Taky te nemusí bejt naposledy Nechal bych termín, páč dost lidí řeklo ano.... kruté.... já vím no tak mě jako nebíte hned né dobrá si vemu snad volno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 A na kdy byste to chtěli změnit? Já se obávám, že pokaždý někdo nebude moct... Přesně tak, nikdy nebudou moct všichni, co by chtěli jet. Taky te nemusí bejt naposledy Nechal bych termín, páč dost lidí řeklo ano.... kruté.... já vím no tak mě jako nebíte hned né dobrá si vemu snad volno... volno, volno, volno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 8. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 no tak mě jako nebíte hned né dobrá si vemu snad volno... já tě nebiju a ani po tobě nic neházím vezmi si volno v práci a doraž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.