maca Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 Také dorazím na mega srazík Míro koukej dorazit,máme si co říct ale copak pánové? myslím že jde o jednu fotečku společensky unaveného frenkyho :smich: tak tak maca ;)já už mám také přezuto na zimní plechové koláče já mam pořád letnáče,tož zimní nemam pokud bude sníh jedu pažoutem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 sem srab - mám zimní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 No nic zitra prezuju .... jestli bude pristi tyden slusne hodim tam na sobotu moje letni mazliky ... ja mam litaky i na zimu ale jen 15. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 No nic zitra prezuju .... jestli bude pristi tyden slusne hodim tam na sobotu moje letni mazliky ... ja mam litaky i na zimu ale jen 15. já mam na zimu přítulkyně pažouta 309 lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typhoons Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 Aktualizováno 1) Janina + VašekC 2) Mello 3) Mates XIV 4) Majk 5) Bobik 6) maca 7) Dakie 8) typhoons 9) najmis? 10) pentadius 11) JaKr 12) kláca 13) lukkysek 14) bicinka 15) Standis? 16) Mira 17) Majký? 18) Grabcak Vypadá to na solidní společenskou akci. Takže Janina připravuje maso. Dakie bere gril. Pentadius altánek. Bicinka se postará o pečivo. JaKr zajistí suda. Ano správně se ptáte co já? Já to všechno krásně zorganizuju (vezmu si židličku srazovku a vodní dýmku). Máca bude komunikační most pro styk s veřejností. Ještě jsou nějaký funkce volný, tak se hlašte Taky si vemu zidlicku a vodnici...:-) se zahrejem aspon vtyhle zime. Jinak asi taky budu uz na zmackach bohuzel jen 14"litaky uz je to o hubu na letnich.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 bílá mrdka je už i tu v MB (asi před hodinou a půl) na zimáky jsme v dnešní sibérii hodili jen otcovo autí. Já mám pořád letničky, páč musím vyměnit i podběhy a fakt se mi nechtělo válet se dnes pod autem. Pořád si myslím, že dovalím na letních Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 no ja se dneska valel pod autem ale nastesti v garazi .... musel jsem poradne zadelat mrizky v narazniku aby je nejaka snehova koula nerozhodila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 No ani si nepamatuju kdy naposled vysla ta pranostika ze Martin prijede na bilem koni. No nic jedu si pro zimaky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 No ani si nepamatuju kdy naposled vysla ta pranostika ze Martin prijede na bilem koni. No nic jedu si pro zimaky Konečně sem letos nezklamal..pánové, těší mě, mé jméno je Martin PS: autí sem přezul na černý koláče rači už včera, a kůn má podkovy celoročně lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 a můžu jet taky?? OK tak jestli to chceš ještě ofiko, tak určitě mužeš No pánejo, to by bolo možná eště nejlepší, a přidá mi to na výkonu?? zupr:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 No ani si nepamatuju kdy naposled vysla ta pranostika ze Martin prijede na bilem koni. No nic jedu si pro zimaky mno po tolika letech bylo na čase,mam nevyslovnou radost,Martin je nejhezčí jméno lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typhoons Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Tak po dnesnim probuzeni do bileho prostredi frcim prezovat v tomhle nikam na letnich nejedu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 No ani si nepamatuju kdy naposled vysla ta pranostika ze Martin prijede na bilem koni. No nic jedu si pro zimaky mno po tolika letech bylo na čase,mam nevyslovnou radost,Martin je nejhezčí jméno lol No souhlasim s tebou me ho rodice taky vybrali sem spokojeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 11. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 No ani si nepamatuju kdy naposled vysla ta pranostika ze Martin prijede na bilem koni. No nic jedu si pro zimaky mno po tolika letech bylo na čase,mam nevyslovnou radost,Martin je nejhezčí jméno lol No souhlasim s tebou me ho rodice taky vybrali sem spokojeny No jo pánové, takže díky vám budem na zimákách sraby všichni v Praze už to taky začalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 11. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 No ani si nepamatuju kdy naposled vysla ta pranostika ze Martin prijede na bilem koni. No nic jedu si pro zimaky mno po tolika letech bylo na čase,mam nevyslovnou radost,Martin je nejhezčí jméno lol No souhlasim s tebou me ho rodice taky vybrali sem spokojeny Jo a ještě jsem zapomněla, pánové - Martinové - VŠE NEJLEPŠÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ, přeji každýmu to co se tak většinou přeje + mnoho šťastných kilometru s Fabinami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Kdo se bojí nesmí na silnici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicinka Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 No ani si nepamatuju kdy naposled vysla ta pranostika ze Martin prijede na bilem koni. No nic jedu si pro zimaky mno po tolika letech bylo na čase,mam nevyslovnou radost,Martin je nejhezčí jméno lol No souhlasim s tebou me ho rodice taky vybrali sem spokojeny Jo a ještě jsem zapomněla, pánové - Martinové - VŠE NEJLEPŠÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ, přeji každýmu to co se tak většinou přeje + mnoho šťastných kilometru s Fabinami Také se přidávám.... všem Martinům přeji vše nej.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VašekC Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 taky přeju všechno nejlepší Martinům, ale pánové, už aby bylo jaro ....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 No ani si nepamatuju kdy naposled vysla ta pranostika ze Martin prijede na bilem koni. No nic jedu si pro zimaky mno po tolika letech bylo na čase,mam nevyslovnou radost,Martin je nejhezčí jméno lol No souhlasim s tebou me ho rodice taky vybrali sem spokojeny Co dodat, je to the best name a ty krásné závěje venku, no nádhera, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 No ani si nepamatuju kdy naposled vysla ta pranostika ze Martin prijede na bilem koni. No nic jedu si pro zimaky mno po tolika letech bylo na čase,mam nevyslovnou radost,Martin je nejhezčí jméno lol No souhlasim s tebou me ho rodice taky vybrali sem spokojeny No jo pánové, takže díky vám budem na zimákách sraby všichni v Praze už to taky začalo... Včera sem přezul sobě, a dnes letím přezout dědovu fabču ještě že bratr si to přezuje sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 (editace) Děkujeme Editováno: 11. Listopad 2007, autor: joujou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VašekC Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 No ani si nepamatuju kdy naposled vysla ta pranostika ze Martin prijede na bilem koni. No nic jedu si pro zimaky mno po tolika letech bylo na čase,mam nevyslovnou radost,Martin je nejhezčí jméno lol No souhlasim s tebou me ho rodice taky vybrali sem spokojeny Co dodat, je to the best name a ty krásné závěje venku, no nádhera, Jo je to nádhera,ale ať je to někde na horách a v praze múže bejt 20 stupňu teplo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 No ani si nepamatuju kdy naposled vysla ta pranostika ze Martin prijede na bilem koni. No nic jedu si pro zimaky mno po tolika letech bylo na čase,mam nevyslovnou radost,Martin je nejhezčí jméno lol No souhlasim s tebou me ho rodice taky vybrali sem spokojeny Co dodat, je to the best name a ty krásné závěje venku, no nádhera, Jo je to nádhera,ale ať je to někde na horách a v praze múže bejt 20 stupňu teplo to by nebolo vůbec špatné..do hor mám kousek a do prahy trošku větší, ale snehu tu zatím moc není, asi nejakejch 10 čísel a do prahy bychom se jezdili ohřejvat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 11. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 No ani si nepamatuju kdy naposled vysla ta pranostika ze Martin prijede na bilem koni. No nic jedu si pro zimaky mno po tolika letech bylo na čase,mam nevyslovnou radost,Martin je nejhezčí jméno lol No souhlasim s tebou me ho rodice taky vybrali sem spokojeny Co dodat, je to the best name a ty krásné závěje venku, no nádhera, Jo je to nádhera,ale ať je to někde na horách a v praze múže bejt 20 stupňu teplo to by nebolo vůbec špatné..do hor mám kousek a do prahy trošku větší, ale snehu tu zatím moc není, asi nejakejch 10 čísel a do prahy bychom se jezdili ohřejvat Fuj 10 čísel, tolik? Tady naštěstí už mizí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 no jo 10 a furt lítá padá, takže ještě přibude do večera:) chceš fotku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.