Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Koukal jsem do servisky a tak nejak jsem nenarazil na to, co udelat pri servisu Fabky RS pri 120000km ? Vymenim olej a filtr, to je jasny, ale co jeste ? :-) Diky za rady

Jaky mas interval vymeny rozvodov???

• Autor
Jaky mas interval vymeny rozvodov???

Rozvody jsem menil ve 100000 km

Co olej v převodovce? Je sice jakoby celoživotní, ale určitě to nebude na škodu :)

Já měnil ve 120ti: olej, olejový filtr, rozvody, vzduchový filtr, palivový filtr, pylový/prachový filtr ;)

EDIT: ostatně jako při každé B prohlídce. Mimo vzduchového a pylového - ty měním každých 15tis.

Upraveno od MELLO

• Autor

Palivovy filtr a rozvody sem delal ve 100000km, takze ted to vidim jen na olej s filtrem jako vzdy, vycistim vzduchac a dam novej pilovej :-) Jen jeste dotaz, jak s brzdovou kapalinou ? Tusim ze mam stale jeste origo

Já měnil ve 120ti: olej, olejový filtr, rozvody, vzduchový filtr, palivový filtr, pylový/prachový filtr ;)

EDIT: ostatně jako při každé B prohlídce. Mimo vzduchového a pylového - ty měním každých 15tis.

brzdovka co 2 roky vyměnit

• Autor
brzdovka co 2 roky vyměnit

OK, takze na tu se vrhnu taky, dikes

Jo a kup si taky nejaky poradny repraky, ty tvoje cingrlatka od vietnamcu, to je ostuda :D;):p

• Autor
Jo a kup si taky nejaky poradny repraky, ty tvoje cingrlatka od vietnamcu, to je ostuda :D;):p

No tak tebe sem tu zrovna potřeboval :-) Slibotechno lol lol lol

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.