Johanik Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 Koukal jsem do servisky a tak nejak jsem nenarazil na to, co udelat pri servisu Fabky RS pri 120000km ? Vymenim olej a filtr, to je jasny, ale co jeste ? :-) Diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 Jaky mas interval vymeny rozvodov??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 5. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 Jaky mas interval vymeny rozvodov??? Rozvody jsem menil ve 100000 km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Co olej v převodovce? Je sice jakoby celoživotní, ale určitě to nebude na škodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 (editace) Já měnil ve 120ti: olej, olejový filtr, rozvody, vzduchový filtr, palivový filtr, pylový/prachový filtr EDIT: ostatně jako při každé B prohlídce. Mimo vzduchového a pylového - ty měním každých 15tis. Editováno: 6. Listopad 2007, autor: MELLO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 6. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Palivovy filtr a rozvody sem delal ve 100000km, takze ted to vidim jen na olej s filtrem jako vzdy, vycistim vzduchac a dam novej pilovej :-) Jen jeste dotaz, jak s brzdovou kapalinou ? Tusim ze mam stale jeste origo Já měnil ve 120ti: olej, olejový filtr, rozvody, vzduchový filtr, palivový filtr, pylový/prachový filtr EDIT: ostatně jako při každé B prohlídce. Mimo vzduchového a pylového - ty měním každých 15tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 brzdovka co 2 roky vyměnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 6. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 brzdovka co 2 roky vyměnit OK, takze na tu se vrhnu taky, dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Jo a kup si taky nejaky poradny repraky, ty tvoje cingrlatka od vietnamcu, to je ostuda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 9. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 Jo a kup si taky nejaky poradny repraky, ty tvoje cingrlatka od vietnamcu, to je ostuda No tak tebe sem tu zrovna potřeboval :-) Slibotechno lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.