nej.amant Vloženo 8. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 Neznáte náhodou někdo někoho kdo by byl ochoten provést dodatečnou montáž klimy do fabie? Díly bych si sehnal. Scháněl jsem po okolí, ale marně. Předem dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 Neznáte náhodou někdo někoho kdo by byl ochoten provést dodatečnou montáž klimy do fabie? Díly bych si sehnal. Scháněl jsem po okolí, ale marně. Předem dík. odkud jsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nej.amant Vloženo 8. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 Neznáte náhodou někdo někoho kdo by byl ochoten provést dodatečnou montáž klimy do fabie? Díly bych si sehnal. Scháněl jsem po okolí, ale marně. Předem dík. odkud jsi? Z Turnova, koukám ty taky, znáš někoho poblíž? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 no sem ti právě koukal do profilu a měl si tam Turnov, ale nebyl sem si jistej znám dobrýho borce, jen se ho zeptám, jestli už někdy dodělával klimu a na kolik by to vyšlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nej.amant Vloženo 8. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 Díky, kdy to budeš vědět? potřeboval to co nejdřív, protože tu klimu má "radekvv " jen do soboty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 Díky, kdy to budeš vědět? potřeboval to co nejdřív, protože tu klimu má "radekvv " jen do soboty tak prej to nebude problém trvá to asi 10 dní, nemá to jako hlavní činnost totiž Pokud chceš vědět víc, písni mi SZ, já to zjistím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nej.amant Vloženo 10. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 (editace) Zdarec potřeboval bych poradit v čem může bejt rozdíl v klimatizaci z motorizace 1,4 tdi a mým motorem. Držák kompresoru je jasnej ale co hadice? Případně ještě něco? Nevíte to někdo? Editováno: 17. Listopad 2007, autor: nej.amant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nej.amant Vloženo 17. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 up Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 1. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 Díky, kdy to budeš vědět? potřeboval to co nejdřív, protože tu klimu má "radekvv " jen do soboty tak prej to nebude problém trvá to asi 10 dní, nemá to jako hlavní činnost totiž Pokud chceš vědět víc, písni mi SZ, já to zjistím Cau za kolik to dela ten borec tu klimatizaci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 Zdarec potřeboval bych poradit v čem může bejt rozdíl v klimatizaci z motorizace 1,4 tdi a mým motorem. Držák kompresoru je jasnej ale co hadice? Případně ještě něco? Nevíte to někdo? držák, alternátor, hadice jsou jiné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 Do škodovácké sítě dodává klimatizace pro dodatečnou montáž firma MOLPIR z Olomouce.Práce je to asi tak pro jednoho šikovného na 15 hodin.Cena je tak nějak okolo 35 000 + práce,záleží na druhu a provedení.Je při tom rozkopané celé auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.