Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Neznáte náhodou někdo někoho kdo by byl ochoten provést dodatečnou montáž klimy do fabie? Díly bych si sehnal. Scháněl jsem po okolí, ale marně. Předem dík.

odkud jsi?

Vloženo
Neznáte náhodou někdo někoho kdo by byl ochoten provést dodatečnou montáž klimy do fabie? Díly bych si sehnal. Scháněl jsem po okolí, ale marně. Předem dík.

odkud jsi?

Z Turnova, koukám ty taky, znáš někoho poblíž?

Vloženo

no sem ti právě koukal do profilu a měl si tam Turnov, ale nebyl sem si jistej ;) znám dobrýho borce, jen se ho zeptám, jestli už někdy dodělával klimu a na kolik by to vyšlo ;)

Vloženo
Díky, kdy to budeš vědět? potřeboval to co nejdřív, protože tu klimu má "radekvv " jen do soboty

tak prej to nebude problém ;) trvá to asi 10 dní, nemá to jako hlavní činnost totiž ;) Pokud chceš vědět víc, písni mi SZ, já to zjistím ;)

Vloženo (editace)

Zdarec potřeboval bych poradit v čem může bejt rozdíl v klimatizaci z motorizace 1,4 tdi a mým motorem. Držák kompresoru je jasnej ale co hadice? Případně ještě něco? Nevíte to někdo?

Editováno: , autor: nej.amant
  • o 2 týdny později...
Vloženo
Díky, kdy to budeš vědět? potřeboval to co nejdřív, protože tu klimu má "radekvv " jen do soboty

tak prej to nebude problém ;) trvá to asi 10 dní, nemá to jako hlavní činnost totiž ;) Pokud chceš vědět víc, písni mi SZ, já to zjistím ;)

Cau za kolik to dela ten borec tu klimatizaci?

Vloženo
Zdarec potřeboval bych poradit v čem může bejt rozdíl v klimatizaci z motorizace 1,4 tdi a mým motorem. Držák kompresoru je jasnej ale co hadice? Případně ještě něco? Nevíte to někdo?

držák, alternátor, hadice jsou jiné

• o 3 týdny později...
Vloženo

Do škodovácké sítě dodává klimatizace pro dodatečnou montáž firma MOLPIR z Olomouce.Práce je to asi tak pro jednoho šikovného na 15 hodin.Cena je tak nějak okolo 35 000 + práce,záleží na druhu a provedení.Je při tom rozkopané celé auto.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...