tcheco Vloženo 8. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 Jake mate zkusenosti s continental premium contact2? Dik za odpovedi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trocken Vloženo 8. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 Na OI jsem léta používal výhradně Conti SportContact2 a neznám lepší pneu, stejně i zimní Conti TS810 považuji za naprostou špičku. Kolega má na Passatu PremiumContact2 a nemá výhrady. Drží v zatáčkách, rychle brzdí, dlouho vydrží a hlavně nejsou slyšet! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 8. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 dost se mi vylučujou tyhle vlastnosti: drží v zatáčkách, dobře brzdí- dlouho vydrží jinak tyhle osobní hodnocení jsou dost subjektivní, sám si vždycky myslim, co nemam za pecka gumy a pak obuju jiný a ty jsou třeba ještě lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trocken Vloženo 8. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 (editace) dost se mi vylučujou tyhle vlastnosti:drží v zatáčkách, dobře brzdí- dlouho vydrží jinak tyhle osobní hodnocení jsou dost subjektivní, sám si vždycky myslim, co nemam za pecka gumy a pak obuju jiný a ty jsou třeba ještě lepší. Mno, ojel jsem mnoho pneu, od Tlusťocha, přes okřídlenou botu, až po Contiky, a dle mého názoru je prostě Conti nejlepší. Někomu možná sednou lépe třeba Dunlopky, ale já jsem prostě Contikovej Na letních Conti SC2 běžně najedu přes 35.000 km a to při svém stylu jízdy považuji opravdu za hodně. Editováno: 8. Listopad 2007, autor: Trocken Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 8. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 tak to jo, těch 30-35tis je strop, spíš jsem čekal, jestli nejseš takovej ten letec, co namlátí bezproblémů na gumách 50tis km a maj bezkonkurenční vlastnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 8. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 Já jsem měl Continentály taky a nemohl jsem si stěžovat . Letos jsem obul Dunlopy tak uvidíme jestli budou lepší nebo ne . Táta má Dunlopy na Supovi a nestěžuje si . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tcheco Vloženo 9. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 tak to jo, těch 30-35tis je strop, spíš jsem čekal, jestli nejseš takovej ten letec, co namlátí bezproblémů na gumách 50tis km a maj bezkonkurenční vlastnosti Momentalne mam goodyeary a mam na nich najeto 47000. Na zadku jsou jeste dobre, ale vpredu uz jsou na vymenu. Vymenim ale vsechny, nemam rad na aute 2 znacky gum. Chtel bych continental protoze jsou hlavne mene hlucne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 a je ta hlučnost nějak ofiko změřená? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 a je ta hlučnost nějak ofiko změřená? To spíš hledat v testech, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci L&K Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Moja skusenost-su tiche a dobre drzia stopu aj za dazda na mokrej ceste. Len na snehu sa trosku viac smikaju . Ak budem potrebovat nove tak bez vahania pojdem do nich znova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tcheco Vloženo 11. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Podle testu jsou nejmene hlucne. Lepe v testech, co se tyce celkoveho hodnoceni, dopadli jen pirelli P6, ale jsou hlucnejsi.Jake mate zkusenosti s temito pneu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Teď byl v SM test zimních pneu, v 15", a Conti WinterContact TS810 byly nejlepší.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 Jake mate zkusenosti s continental premium contact2? Dik za odpovedi. jsou to určitě velmi dobré gumy, spíš mě zaráží, že se na ně ptáš-cca 1,5 roku jsou nabízeny con.prem.cont.3 a nejsem si jistý ale výroba "2" skončila to v praxi znamená, že jsi možná narazil na gumy z výprodeje za sníženou cenu-to však u letních gum (na rozdí u zimních) není tak důležité. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 jsou to určitě velmi dobré gumy, spíš mě zaráží, že se na ně ptáš-cca 1,5 roku jsou nabízeny con.prem.cont.3 a nejsem si jistý ale výroba "2" skončila to v praxi znamená, že jsi možná narazil na gumy z výprodeje za sníženou cenu-to však u letních gum (na rozdí u zimních) není tak důležité. Máš to trošku popletené-žádné PremiumContact 3 NEEXISTUJÍ. Asi si to pleteš se SportContact 3, které (opravdu cca 1,5 roku) postupně přicházejí v různých rozměrech do prodeje. Jinak je ale možno ty SportContact "2" a dokonce i "1" ještě ve spoustě rozměrů běžně koupit a není to přitom žádný doprodej, pouze zatím v tom daném rozměru není novější nástupce. A totéž platí i o PremiumContactech, běžně se prodávají "2", ale je ještě pár rozměrů, kde ty "2" ještě neexistují (nebo třeba ani existovat nebudou) a proto jsou k mání i "1". Přikládám náhledy jednotlivých dezénů: PremiumContact PremiumContact 2 SportContact SportContact 2 SportContact 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 PremiumContact 2 patri mezi spicku ve sve tride - v nekolika testech prekonaly i velmi dobre ER300 Turanza. Je ovsem treba brat v uvahu presny rozmer, ktereho se test tykal. Nicmene, podobne kvality se daji predpokladat napric rozmerovym spektrem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 jsou to určitě velmi dobré gumy, spíš mě zaráží, že se na ně ptáš-cca 1,5 roku jsou nabízeny con.prem.cont.3 a nejsem si jistý ale výroba "2" skončila to v praxi znamená, že jsi možná narazil na gumy z výprodeje za sníženou cenu-to však u letních gum (na rozdí u zimních) není tak důležité. Máš to trošku popletené-žádné PremiumContact 3 NEEXISTUJÍ. Asi si to pleteš se SportContact 3, které (opravdu cca 1,5 roku) postupně přicházejí v různých rozměrech do prodeje. Jinak je ale možno ty SportContact "2" a dokonce i "1" ještě ve spoustě rozměrů běžně koupit a není to přitom žádný doprodej, pouze zatím v tom daném rozměru není novější nástupce. A totéž platí i o PremiumContactech, běžně se prodávají "2", ale je ještě pár rozměrů, kde ty "2" ještě neexistují (nebo třeba ani existovat nebudou) a proto jsou k mání i "1". Jo máš pravdu, popletl jsem to-nicméně to nic němění na faktu, že jsou to kvalitní gumy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 Jo máš pravdu, popletl jsem to-nicméně to nic němění na faktu, že jsou to kvalitní gumy. Tak to každopádně Conti všeobecně patří k tomu nejlepšímu na trhu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 Souhlasím s většinou! Conti-Contact patří na vrchol pneu vůbec. Taky jsem s nimi spokojený byl, jsem a doufám, že dlouhá léta ještě budu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 Ty sport-contact jsou bezkonkurenční.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.