Chossse Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 Zdravim hosi,mam dotaz!Vcera jsem jel konecne prezout na zimaky,kdyz ut bylo vsechno hotove rekli at sjedu dolu!Nasednul jsem zmacknul spojku a zarazeni rychlosti trsosku s autem cuklo!Jeste se to nikdy nestalo,tak jsem tomu nevenoval pozornost!Ale od te doby to dela porad bud 1 nebo Zpatecku vzdycky s tim autem trosku cukne,jak kdyby ta spojka nezabirala!Ale spojka funguje porad stejne zabira krasne nahore tak jak byla nechapu co to je???? :feve: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 Zdravim hosi,mam dotaz!Vcera jsem jel konecne prezout na zimaky,kdyz ut bylo vsechno hotove rekli at sjedu dolu!Nasednul jsem zmacknul spojku a zarazeni rychlosti trsosku s autem cuklo!Jeste se to nikdy nestalo,tak jsem tomu nevenoval pozornost!Ale od te doby to dela porad bud 1 nebo Zpatecku vzdycky s tim autem trosku cukne,jak kdyby ta spojka nezabirala!Ale spojka funguje porad stejne zabira krasne nahore tak jak byla nechapu co to je???? :feve: řekl bych, že potřebuješ seříit vůli na spojkovém pedálu, to že zabírá až nahoře není dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 (editace) spojka bohuzel nejde seridit - max odvzdusnit Editováno: 10. Listopad 2007, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomci Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 spojka bohuzel nejde seridit - max odvzdusnit Jj, je hydraulická. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 spojka bohuzel nejde seridit - max odvzdusnit Myslel jsem, že hydraulický píst ve váleci lze částečně seřídit, no mýlil jsem se.To škubnutí při zařazení jedničky či zpátečky naznačuje, že je spojka málo rozpojena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulda Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 spojka bohuzel nejde seridit - max odvzdusnit Kde se nachazí odvzdušňovák? Nemáte někdo foto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 odvzdus. ventil je na prevodovce - ja jsem se k nemu dostal po vyndani akumulatoru takze to bude nekde pod tim - urcite najdes - 10 klic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulda Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 odvzdus. ventil je na prevodovce - ja jsem se k nemu dostal po vyndani akumulatoru takze to bude nekde pod tim - urcite najdes - 10 klic Dík, foto by nebylo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulda Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 foto Super, dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.