Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Prosím o radu ohľadne motora, Octavia I 1.6 74 kw, nakoľko niekedy mi začne kolísať chod motora a tento zhasína na volnobehu a pri jazde trhá motorom a nemá výkon, zlé štarty po zhasnutí. Potom to na nejaké dva dni prestane a znovu. Dík za rady

Prosím o radu ohľadne motora, Octavia I 1.6 74 kw, nakoľko niekedy mi začne kolísať chod motora a tento zhasína na volnobehu a pri jazde trhá motorom a nemá výkon, zlé štarty po zhasnutí. Potom to na nejaké dva dni prestane a znovu. Dík za rady

Než začneš dělat cokoliv na motoru zkontroluj si benzín-palivový filtr není-li v něm voda a nečistoty.

Zkus hledat, už se to tu řešilo.

Neco podobného se mi stalo taky.Mám sice motor AVU,ale to je dohromady jedno. 90000km najeto, trhání,cukání, občasné rosvěcení kontrolky motoru,z VAGu vadná lambda za katem, děravé podtlakové hadice. ŠKODA servis řekl čerpadlo, to se sekli, na emisích sem přišel na 4 násobné množství kyslíku ve spalinách. To mi nedalo spát.Dnes jsem zkusil vyměnit váhu a vše v pořádku. Původní váha čištěna tech. benzínem, což nepomohlov mém případě. Tak to pro inspiraci. Důležité je udělat emise a zkontrolovat tlak paliva, svíčky a podtlakový systém.Pak se dá něco poznat možná.

• 1 měsíc později...

Ahoj, potřeboval bych poradit co je za věc na obrázku (je na straně spolujezdce), a případně jestli to může mít vliv na cukání motoru.

Občas to přestane úplně táhnout, jako bych rychle pustil plyn, a musim ho pustit a třeba dvakrát prošlápnout. Z "té" věci se ozývá klepání jako jiskření kabelů u svíček (na těch jsem nic nenašel). A škube to pouze když už svítí, že mám málo benzínu.

post-8087-1197479181_thumb.jpg

Ahoj, potřeboval bych poradit co je za věc na obrázku (je na straně spolujezdce), a případně jestli to může mít vliv na cukání motoru.

Občas to přestane úplně táhnout, jako bych rychle pustil plyn, a musim ho pustit a třeba dvakrát prošlápnout. Z "té" věci se ozývá klepání jako jiskření kabelů u svíček (na těch jsem nic nenašel). A škube to pouze když už svítí, že mám málo benzínu.

Tak jsem si už našel co to je a na co. ale bylo to těžký když nevíte co hledáte..

Tak napiš co to je pro ty další. Nebuď labuď.

Tak napiš co to je pro ty další. Nebuď labuď.

Jasně, tak je to nádobka s aktivním uhlím, a lze tady toho o tom najít hodně.

Třeba http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...p;hl=ventil+n80 a vypadá to, že je to normální, když to cvaká. Musím hledat jinde...

Upraveno od Petr E

• 2 týdny později...

ahoj, zkus nechat zkontrolovat zapalovací cívky, ať vyloučíš další věc.

Nie je to nahodou nadobka s aktinvym uhlim?

Nie je to nahodou nadobka s aktinvym uhlim?

Jo jo, o pár příspěvků nahoře jsem to už psal, ale stejně díky

ahoj, zkus nechat zkontrolovat zapalovací cívky, ať vyloučíš další věc.

74 kw má 1 zapalovací modul.

• 17 let později...

Stretol som sa s tím istom kolisali otáčky až prestal ísť úplne. A chyba bola v nadobke aktívneho uhlia bola prasknuta nádobka z vrchu a tím chytal falošní vzduch. Za lepil som to a ide ako nové 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.