ESP - Stránka 2 - Ostatní - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

ESP

veselyt

Doporučené příspěvky

martino napsal:
jak poznám,že mám EDS,nebo ASR? jak sem se dočetl ESP jde dodělat, a jek by to bylo s ASR pokud ho tam nemám. na protiprokluz bych měl mít tlačítko na palubce,že? dik

uvazujes spravne, ak mas ASR musis mat na palubovke tlacitko ASR. no a EDS je jeho sucastou ak sa nemylim. takze tak

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

uz tu niekde bola diskusia o tom ci je EDS sucastou ABS alebo ASR. osobne si myslim ze je to sucast ASR ale ruku do ohna by som za to nedal :p . ale da sa to vyskusat. ak sa pohynas na klzkom snehu a pocujes (aj citis) take sklbanie v prednej naprave tak to je EDS

Editováno: , autor: martino
Odkaz ke komentáři

Ajk napsal:
Paradoxně může člověk se všema těma vychytávkama dopadnout ještě hůř než bez nich. Sice dokážou naohybat zákony fyziky ale jak to asi dopadne když ze silnice vyletim v zatáčce do stromu v 50ti bez vychytávek nebo v 90ti s vychytávkama ... lol

Souhlasim s tebou, clovek si rekne, mam takovy nadupany auto se spoustou vychytavek, tak si muzu dovolit jezdit jako hovaho.Neni to tak, protoze pak to takhle dopada, kdyz ma nekdo takove "nadupane " auto.

Radeji budu mit na aute jen ABS a budu jezdit opatrne a predvidat, nez abych jezdil neuvazene a jako "hovado"!!!

Odkaz ke komentáři

johnxx napsal:
Souhlasim s tebou, clovek si rekne, mam takovy nadupany auto se spoustou vychytavek, tak si muzu dovolit jezdit jako hovaho.Neni to tak, protoze pak to takhle dopada, kdyz ma nekdo takove "nadupane " auto.

Radeji budu mit na aute jen ABS a budu jezdit opatrne a predvidat, nez abych jezdil neuvazene a jako "hovado"!!!

To je ale spíše o lidech než o autech. I jak říkáš s nadupaným autem můžeš jezdit opatrně a předvídavě. :)

Odkaz ke komentáři

johnxx napsal:

Nemáš pravdu, pokud pojedeme oba stejně "bezpečně" a oběma nám to uklouzne, tak ty s ABS jsi ve velkým průšvihu a já s ESP a vší elektronikou pod tím mán ještě šanci, že mi ta elektronika pomůže, ale ty už tu šanci nemáš. Celý je to o bezpečnosti a samozřejmě o pudu sebezáchovy. Takže já volím ESP a nevypínat!

Editováno: , autor: nosal
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...