rolbař Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 Hm, tak asi nenajde... a ty máš vše potřebné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarda.jezek Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 a ty máš vše potřebné? Peníze? Jde o to, kolik by to stálo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 Peníze? Jde o to, kolik by to stálo... Zalezi za kolik by sis co sehnal, do desitky s praci by ses mohl vejit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olint Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Treba TADY najdes odpoved. jak poznám,že mám EDS,nebo ASR? jak sem se dočetl ESP jde dodělat, a jek by to bylo s ASR pokud ho tam nemám. na protiprokluz bych měl mít tlačítko na palubce,že? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 (editace) .. Editováno: 20. Prosinec 2007, autor: martino Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 jak poznám,že mám EDS,nebo ASR? jak sem se dočetl ESP jde dodělat, a jek by to bylo s ASR pokud ho tam nemám. na protiprokluz bych měl mít tlačítko na palubce,že? dikuvazujes spravne, ak mas ASR musis mat na palubovke tlacitko ASR. no a EDS je jeho sucastou ak sa nemylim. takze tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olint Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 myslíš součástí ABS nebo ASR?? ABS tam mám. jinak dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 (editace) uz tu niekde bola diskusia o tom ci je EDS sucastou ABS alebo ASR. osobne si myslim ze je to sucast ASR ale ruku do ohna by som za to nedal . ale da sa to vyskusat. ak sa pohynas na klzkom snehu a pocujes (aj citis) take sklbanie v prednej naprave tak to je EDS Editováno: 20. Prosinec 2007, autor: martino Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 Paradoxně může člověk se všema těma vychytávkama dopadnout ještě hůř než bez nich. Sice dokážou naohybat zákony fyziky ale jak to asi dopadne když ze silnice vyletim v zatáčce do stromu v 50ti bez vychytávek nebo v 90ti s vychytávkama ... Souhlasim s tebou, clovek si rekne, mam takovy nadupany auto se spoustou vychytavek, tak si muzu dovolit jezdit jako hovaho.Neni to tak, protoze pak to takhle dopada, kdyz ma nekdo takove "nadupane " auto. Radeji budu mit na aute jen ABS a budu jezdit opatrne a predvidat, nez abych jezdil neuvazene a jako "hovado"!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 Souhlasim s tebou, clovek si rekne, mam takovy nadupany auto se spoustou vychytavek, tak si muzu dovolit jezdit jako hovaho.Neni to tak, protoze pak to takhle dopada, kdyz ma nekdo takove "nadupane " auto.Radeji budu mit na aute jen ABS a budu jezdit opatrne a predvidat, nez abych jezdil neuvazene a jako "hovado"!!! To je ale spíše o lidech než o autech. I jak říkáš s nadupaným autem můžeš jezdit opatrně a předvídavě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nosal Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 (editace) Souhlasim s tebou, clovek si rekne, mam takovy nadupany auto se spoustou vychytavek, tak si muzu dovolit jezdit jako hovaho.Neni to tak, protoze pak to takhle dopada, kdyz ma nekdo takove "nadupane " auto.Radeji budu mit na aute jen ABS a budu jezdit opatrne a predvidat, nez abych jezdil neuvazene a jako "hovado"!!! Nemáš pravdu, pokud pojedeme oba stejně "bezpečně" a oběma nám to uklouzne, tak ty s ABS jsi ve velkým průšvihu a já s ESP a vší elektronikou pod tím mán ještě šanci, že mi ta elektronika pomůže, ale ty už tu šanci nemáš. Celý je to o bezpečnosti a samozřejmě o pudu sebezáchovy. Takže já volím ESP a nevypínat! Editováno: 30. Prosinec 2007, autor: nosal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.