Přejít na obsah

zimáky na Fábii RS

fab

Doporučené příspěvky

:wallbash:

Doporučujou 3 ze 3 pojišťováků. Až tě někdo naboří,tak nedostaneš ani prd. Pojišťovák se na tobě pěkně sveze. A když do někoho naboříš ty,tak zaplatíš všechno taky sám. Jojo to se vyplatí. :prc:

co do toho tahá pojištovnu? tady je dotaz na velikost pneu jestli vlezou do podběhů a ne co na to pojištovna.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Doporučujou 3 ze 3 pojišťováků. Až tě někdo naboří,tak nedostaneš ani prd. Pojišťovák se na tobě pěkně sveze. A když do někoho naboříš ty,tak zaplatíš všechno taky sám. Jojo to se vyplatí. :prc:

To neni pravda, rozměr pneu, nebo celých kol nemá vůbec žádnej vliv na plnění pojišťovny, jak při pojištění havarijním, tak z odpovědnosti.

Nechápu kam na tyhle moudra chodíte, to je jak poplašná zpráva !

Odkaz ke komentáři

No neví, taky jsem o tom slyšel ze všech stran, měl jsem dvě nehody a nikdy na místě nehody PČR ani později likvidátor u pojišťovny když obhlížel v servise auto, tak rozměr, hmotnostní index ani rychlostní index pneu nekontroloval.

Něco jiného by podle mě bylo, kdyby ti praskla pneu třeba ve 230 a tys způsobil škodu ostatním a měl tychlostní index T-190, tak možná by se to řešilo, ale jinak asi ne.

To by bylo nejlepší zjistit od někoho konkrétně z pojišťovny.

Odkaz ke komentáři

Teď zrovna ten protokol o dopravní nehodě nemůžu najít, ale když nás před dvěma lety nabořil při čekání na parkovišti jeden mladík co to s volantem zrovna moc neuměl a snažil se zaparkovat vedle (škoda cca 20000). Tak první co bylo po příjezdu PČR, tak že tam máme nějaký jiný než běžný kola a to ho trklo jenom to že fabiácký gumy byli nazutý na oktavácký ráfky, no a už do protokolu o DN zapsal jejich rozměr 195/50 R15. Ty jsou naštěstí schválený, to že mají jiný et-čko nejde bez sundání zjistit, nebyl jsem viník, viníkova pojišťovna zaplatila v pohodě vše, ale v protokolu prostě ten rozměr pneu byl a to ještě dřív než se začalo řešit cokoliv jiného.

Editováno: , autor: Milda
Odkaz ke komentáři

Tady máte e-mail z doby, když jsem to zjišťoval....

Vážený pane ......,

odpovídám na Váš dotaz ohledně pneumatik na vozidle. Dojde-li ke škodné události Vaší vinou na cizím majetku (pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidla) pneumatiky jiného rozměru než jsou uvedeny v technickém průkaze nejsou překážkou k pojistnému plnění.

S pozdravem

Martina Cikánková

Česká pojišťovna a.s.

Klientský servis, P.O.Box 305, 601 00 Brno

klient@cpoj.cz , www.cpoj.cz

Odkaz ke komentáři

Tady máte e-mail z doby, když jsem to zjišťoval....

Vážený pane ......,

odpovídám na Váš dotaz ohledně pneumatik na vozidle. Dojde-li ke škodné události Vaší vinou na cizím majetku (pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidla) pneumatiky jiného rozměru než jsou uvedeny v technickém průkaze nejsou překážkou k pojistnému plnění.

S pozdravem

Martina Cikánková

Česká pojišťovna a.s.

Klientský servis, P.O.Box 305, 601 00 Brno

klient@cpoj.cz , www.cpoj.cz

:palec2: a už to neřešte a zamkněte.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...