fab Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Mám dotázek ohledně zimáků na RS zkoušel jste někdo 15 se 60 profilem??Nedřou o podběhy? ve starších příspěvcích jsem tento rozměr nenašel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 No hlavne je to rozmer, kterej tam nepatri... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fab Vloženo 12. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 No hlavne je to rozmer, kterej tam nepatri... to neřeším.jen mě zajímá zda tam jdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 asi to tam dáš a nikde jsi to nenašel právě proto, že nikdomu se nechce jezdit na Fábii s gumama z Octavie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kublajchán Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Možná by taky stálo za to, napsat šířku. Jinak se bavíme o ho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 nejde .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kublajchán Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 nejde .. To teda nevidim důvod proč by to nešlo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Někdo tady psal v jiném threadu, že měl na FRS 195/60/15 a nikde nedřely. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 195/60R15 tam dostaneš. Při plném rejdu ti to bude nepatrně dřít o podběh , než trochu sjedeš pneu, pak už v poho. Pak ale záleží jaké máš ET na ráfcích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira xj Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Doporučujou 3 ze 3 pojišťováků. Až tě někdo naboří,tak nedostaneš ani prd. Pojišťovák se na tobě pěkně sveze. A když do někoho naboříš ty,tak zaplatíš všechno taky sám. Jojo to se vyplatí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Doporučujou 3 ze 3 pojišťováků. Až tě někdo naboří,tak nedostaneš ani prd. Pojišťovák se na tobě pěkně sveze. A když do někoho naboříš ty,tak zaplatíš všechno taky sám. Jojo to se vyplatí. co do toho tahá pojištovnu? tady je dotaz na velikost pneu jestli vlezou do podběhů a ne co na to pojištovna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kublajchán Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Doporučujou 3 ze 3 pojišťováků. Až tě někdo naboří,tak nedostaneš ani prd. Pojišťovák se na tobě pěkně sveze. A když do někoho naboříš ty,tak zaplatíš všechno taky sám. Jojo to se vyplatí. To neni pravda, rozměr pneu, nebo celých kol nemá vůbec žádnej vliv na plnění pojišťovny, jak při pojištění havarijním, tak z odpovědnosti. Nechápu kam na tyhle moudra chodíte, to je jak poplašná zpráva ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 No neví, taky jsem o tom slyšel ze všech stran, měl jsem dvě nehody a nikdy na místě nehody PČR ani později likvidátor u pojišťovny když obhlížel v servise auto, tak rozměr, hmotnostní index ani rychlostní index pneu nekontroloval. Něco jiného by podle mě bylo, kdyby ti praskla pneu třeba ve 230 a tys způsobil škodu ostatním a měl tychlostní index T-190, tak možná by se to řešilo, ale jinak asi ne. To by bylo nejlepší zjistit od někoho konkrétně z pojišťovny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 (editace) Teď zrovna ten protokol o dopravní nehodě nemůžu najít, ale když nás před dvěma lety nabořil při čekání na parkovišti jeden mladík co to s volantem zrovna moc neuměl a snažil se zaparkovat vedle (škoda cca 20000). Tak první co bylo po příjezdu PČR, tak že tam máme nějaký jiný než běžný kola a to ho trklo jenom to že fabiácký gumy byli nazutý na oktavácký ráfky, no a už do protokolu o DN zapsal jejich rozměr 195/50 R15. Ty jsou naštěstí schválený, to že mají jiný et-čko nejde bez sundání zjistit, nebyl jsem viník, viníkova pojišťovna zaplatila v pohodě vše, ale v protokolu prostě ten rozměr pneu byl a to ještě dřív než se začalo řešit cokoliv jiného. Editováno: 16. Listopad 2007, autor: Milda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kublajchán Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Tady máte e-mail z doby, když jsem to zjišťoval.... Vážený pane ......, odpovídám na Váš dotaz ohledně pneumatik na vozidle. Dojde-li ke škodné události Vaší vinou na cizím majetku (pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidla) pneumatiky jiného rozměru než jsou uvedeny v technickém průkaze nejsou překážkou k pojistnému plnění. S pozdravem Martina Cikánková Česká pojišťovna a.s. Klientský servis, P.O.Box 305, 601 00 Brno klient@cpoj.cz , www.cpoj.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Tady máte e-mail z doby, když jsem to zjišťoval....Vážený pane ......, odpovídám na Váš dotaz ohledně pneumatik na vozidle. Dojde-li ke škodné události Vaší vinou na cizím majetku (pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidla) pneumatiky jiného rozměru než jsou uvedeny v technickém průkaze nejsou překážkou k pojistnému plnění. S pozdravem Martina Cikánková Česká pojišťovna a.s. Klientský servis, P.O.Box 305, 601 00 Brno klient@cpoj.cz , www.cpoj.cz a už to neřešte a zamkněte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.