Cjoctavian Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Prosim viete mi niekto poradit, kde sa da kupit, pripadne nemate to niekto na predaj? Dokonca ani v škoda-servise ho nepoznaju, aj ked sa od vyroby dava na O1 4x4 liftback... Ta lista od Milotecu sa mi nepaci...tento je krajsie tvarovany-hlavne ten koniec, co je v kruzku sa mi paci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Nebude to tohle ? Spoiler Milotec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Tuhle od Milotecu právě nechce, má jinak ukončené strany. Taky se mi víc líbí ta na fotce od Cjoctaviana. Možná by šla ta od Milotecu upravit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 15. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Ta od Milotecu sa mi nepaci, lebo neme po stranach tie zakruzkovane "nozicky" a ako na tejto fotke ukazuje sipka, ta od Milotecu ma aj taku brazdu v strede... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 milotec ho má jinej, já je ve škodovce prudil, tak dlouho dokud něco v etce nenašel a dle etky stoji cca 4litry což je značně přepálený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 17. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 milotec ho má jinej, já je ve škodovce prudil, tak dlouho dokud něco v etce nenašel a dle etky stoji cca 4litrycož je značně přepálený Tak dakujem za ochotu. Som velmi sklamany - to je zvratene chciet za pasik plastu 4000!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.