DENINOS Vloženo 14. Listopad 2007 Vloženo 14. Listopad 2007 (editace) Zdravím všechny odborníky elektro na O1, chtěl bych se zeptat na rozdíl ovladačů pro stahování oken v tapecu dvěří řidiče. Konkrétně mi jde o rozdíl mezi 1J4 959 857 A a 1J4 959 857 C. Rozdíl o kterém vím je ten, že jeden stojí cca 700 a druhý cce 1200 Kč. V čem je rozdíl ? (podsvícení, generace komfortu a co já vím co všechno). Uvažuju že bych si ho objednal ale nejsem si jistý jestli ten levnější budu moci použít na stahování 4x okna. Nerad bych si něco objednal a pak mi to nebude chodit. Oba by dle obrázku z ETKY měly být na 4 x okno. Připravuji si materiál na na dodělávku stahování oken (4x) a předělávku na komfort 3g. Děkuji všem za info. Editováno: 14. Listopad 2007, autor: DENINOS Citovat
rolbař Vloženo 14. Listopad 2007 Vloženo 14. Listopad 2007 ten levnější je jen pro 2x el. okna Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.