DENINOS Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 (edited) Zdravím všechny odborníky elektro na O1, chtěl bych se zeptat na rozdíl ovladačů pro stahování oken v tapecu dvěří řidiče. Konkrétně mi jde o rozdíl mezi 1J4 959 857 A a 1J4 959 857 C. Rozdíl o kterém vím je ten, že jeden stojí cca 700 a druhý cce 1200 Kč. V čem je rozdíl ? (podsvícení, generace komfortu a co já vím co všechno). Uvažuju že bych si ho objednal ale nejsem si jistý jestli ten levnější budu moci použít na stahování 4x okna. Nerad bych si něco objednal a pak mi to nebude chodit. Oba by dle obrázku z ETKY měly být na 4 x okno. Připravuji si materiál na na dodělávku stahování oken (4x) a předělávku na komfort 3g. Děkuji všem za info. Edited November 14, 2007 by DENINOS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolbař Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 ten levnější je jen pro 2x el. okna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts