rolbař Posted November 15, 2007 Share Posted November 15, 2007 (edited) Nevim, jestli jste to postřehli, ale včera v odpoledních hodinách padlo malé jubileum tohoto fora a to 500 000 příspěvek, škoda, že se mi to nepovedlo zascreenovat a nejlépe i se šťastlivcem, který ten 500 000 příspěvek poslal Jelikož mám tohle forum moc rád a lidi tady taktéž, tak přeji foru ještě mnoho takových 500 000 (1, 2, ..mil) příspěvků -_- Edited November 15, 2007 by rolbar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jero Posted November 15, 2007 Share Posted November 15, 2007 Nevim, jestli jste to postřehli, ale včera v odpoledních hodinách padlo malé jubileum tohoto fora a to 500 000 příspěvek, škoda, že se mi to nepovedlo zascreenovat a nejlépe i se šťastlivcem, který ten 500 000 příspěvek poslal Jelikož mám tohle forum moc rád a lidi tady taktéž, tak přeji foru ještě mnoho takových 500 000 (1, 2, ..mil) příspěvků -_- Dobrý postřeh !!přidávám se ke gratulacím .) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
octaviaman Posted November 15, 2007 Share Posted November 15, 2007 Nevim, jestli jste to postřehli, ale včera v odpoledních hodinách padlo malé jubileum tohoto fora a to 500 000 příspěvek, škoda, že se mi to nepovedlo zascreenovat a nejlépe i se šťastlivcem, který ten 500 000 příspěvek poslal Jelikož mám tohle forum moc rád a lidi tady taktéž, tak přeji foru ještě mnoho takových 500 000 (1, 2, ..mil) příspěvků -_- Dobrý postřeh !!přidávám se ke gratulacím .) já se přidávám též Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts