Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj mám dotaz někdy se seká zadní stěrač tak v 1/3 co to dělá ? o stěračích tu je dost témat ale toto nemohu najít

Díky

Ahoj mám dotaz někdy se seká zadní stěrač tak v 1/3 co to dělá ? o stěračích tu je dost témat ale toto nemohu najít

Díky

to je na výměnu motorku stěračů mi tenkrát řekli v servise... lol

proto nemám rád servisy - je to pouze výměnárna dílů

oprava toho motorku doma = 0,-

Upraveno od Fíla

• Autor

co tam bylo - jak to opravid Díky

Ja mam skusenost zo zadnym stieracom punta. Ked som to rozobral nasiel som medzi dvoma zubami prevodu nejaku necistotu a ta sposobovala zasekavanie. Vycistil som to namazal a frci doteraz, teda myslim. :palec2:

Ja mam skusenost zo zadnym stieracom punta. Ked som to rozobral nasiel som medzi dvoma zubami prevodu nejaku necistotu a ta sposobovala zasekavanie. Vycistil som to namazal a frci doteraz, teda myslim. :palec2:

Mě to občas dělalo taky a měl jsem málo dotaženej stěrač k motorku. Jinak motorek byl OK.

ve ztručnosti...

motor stěrače musí ven z auta

dá se bez problémů rozebrat torxama

uvnitř je převodoný plastový kolo ve kterém je vlisován měděný pásek po kterém jezdí kontakt. v jednom místě je přerušený - aby věděl kdy má vypnout.

měl jsem 2 případy - buď nevypínal vůbec nebo zůstával v 1/3

když nevypínal - na tom přerušeném místě byl "natahán" měděný povlak, který byl dostatečně silný na to aby nedovolil kontaktu dostat se na nevodivý plast a tak to stále jezdilo dokola

když zůstával zaseknutý tak na tom měděnym pásku byla nečistota - v obou případech stačilo očistit tech. ben. nebo lihem a ušetřilo se 3.500,- za servis :kol-99:

• Autor

super díky

Mal by som jednu otázku.Pasuje zadný stierač z F2 na F1?Neviem či sa to tu riešilo,ale nevedel som to nájsť.Dík

Mal by som jednu otázku.Pasuje zadný stierač z F2 na F1?Neviem či sa to tu riešilo,ale nevedel som to nájsť.Dík

Upevňovací body jsou stejný, ale na F2 je delší komínek. Tzn. že stěrač by byl jakoby výš nad sklem. A asi by nesedělo vybrání pro gumovou průchodku.

Upevňovací body jsou stejný, ale na F2 je delší komínek. Tzn. že stěrač by byl jakoby výš nad sklem. A asi by nesedělo vybrání pro gumovou průchodku.

;)

Presne to som mal na mysli :D .Chcel som vymeniť len tú vonkajšiu časť stierača.Rameno a samotný stierač.Nie celý mechanizmus.Dík.

takze odpoved je pasuje?

a kolko sranda stoji?

cca 750,-

• 3 týdny později...

Zapoměl jsem nechaný zapnutý zadní stěrač. V noci napadlo deset čísel sněhu . Ráno jsem nastartoval auto , zadní stěrač se dal do pohybu a zustal zaseknutý v pulce okna. Nereaguje na ovládání a nemohu ho za žádnou cenu dostat do základní polohy.

Když to skouším silou tak bych ho spíš zlomil než vrátil zpět . Neměl jste někdy někdo podobnou závadu ? Co s tím ? Bojím se aby neodešel motorek .

Zapoměl jsem nechaný zapnutý zadní stěrač. V noci napadlo deset čísel sněhu . Ráno jsem nastartoval auto , zadní stěrač se dal do pohybu a zustal zaseknutý v pulce okna. Nereaguje na ovládání a nemohu ho za žádnou cenu dostat do základní polohy.

Když to skouším silou tak bych ho spíš zlomil než vrátil zpět . Neměl jste někdy někdo podobnou závadu ? Co s tím ? Bojím se aby neodešel motorek .

A skusal si pozret poistku? tu asi najskor vypali.

A skusal si pozret poistku? tu asi najskor vypali.

Máš pravdu bylo to tou pijistkou. Dal jsem novou a vše je v pořádku. Také mě to mohlo napadnout

Toto isté sa stalo aj mne len s tým že bol úplne primrznutý. Myslel som už na motor stierača lebo na starších autách sa stávalo že zhorel. Ešte ma ale napadlo skontrolovať poistky a našťastie to bola len poistka.

Je to poistka č.32 a je na 10A(červená)

Ak zabudnete pusteny stierac a v noci primrzne, motorcek zhori. Aj na Fabii. Je to casta porucha.

Takze davat bacha ;)

Ak zabudnete pusteny stierac a v noci primrzne, motorcek zhori. Aj na Fabii. Je to casta porucha.

Takze davat bacha ;)

MNE NEZHOREL, odpálilo len poistku.

Takze davat bacha ;)

MNE NEZHOREL, odpálilo len poistku.

ja len, ze sa to stava

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.