trafika Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Mám octávii 1.9TDI Combi rv.99 81kw.Ale poslední dobou se mi zdá líná už mě turbo při 2000otáčkách netlačí do sedadel.mam najeto 260 000Km váhu vzduchu jsem měnil bez efektu už jsem tu psal,že uvažuji o pročistění turba.Ale nerad bych to dělal pokud může být problém v něčem jiném.Co jste při podobných problémech dělali vy?dík za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rauch Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Nazdar,stava sa ze sanie byva plne bordelu,tak je dobre ho vypalit v peci alebo vypieskovat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Jsi udělej měřené hodnoty a uvidíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Tak,tak jedine resit nalogovanim.Protoze jinudy cesta nevede.Si to radeji nech zavcasu prohlidnout nekym kdo tomu rozumi nez potom neco resit az bude pozde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tumek Vloženo 17. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 Zdarec, na kolika to vyjde u Vás v Bohumíně? Díky T. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.