FunNer Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 (editace) Takze mam smuuuuulu...???? a preco by si mal mat smolu? tu (3. polozka) mas jednotku na corner funkciu a potom uz iba snimac natocenia volantu... Editováno: 15. Listopad 2009, autor: FunNer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 No protoze zase tak moc se mi do toho investovat nechce. Myslel jsem ze to pujde tak jako na Octavce jen nastavit....? Kdyz mam nove auto r.v. 2008..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicholas Vloženo 29. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2009 Jak jsem si dodělával Corner funkci: Delší dobu jsem si pohrával s myšlenkou dodělat na mé Octavii II Facelift Ambiente 04/2009 funkci Corner. Před čtrnácti dny jsem učinil rozhodnotuí, že do toho půjdu. Vzal jsem telefon a zavolal na infolinku Škoda Auto. Tam jsem panu operátorovi popsal svůj záměr a také své auto. Sdělil mi, že tato funkce se standardně dělá přímo ve výrobě a že neví, jestli to na mou octavii půjde dodělat. Pak mi poradil, abych navštívil nějaký VELKÝ autorizovaný servis, že tam by mi mohli poradit. Tak jsem také učinil a kontaktoval snad ten největší v Ostravě. Zde mně však pan vedoucí servisu sdělil, že by to stálo mnoho tisíc (výměna mlhových světel, nové natažení elektriky, spínače a řídící jednotky). To mne tedy šokovalo a hned jsem to odmítl. Po několika dnech, když mi to stále nedalo spát, jel jsem do jiného autorizovaného servisu v jiném městě. Tam jsem byl přijat kladněji, s tím, že mám chvíli počkat, že to zkusí nakódovat. Po půlhodině mi pan servisní technik sdělil, že to nakódovat nejde, že bych musel mít jinou řídící jednotku a také vyměnit spínač světel atd.. Naštván jsem odjel domů. Další den jsem vzpoměl na Vášu z Prostějova, který mi už v září dodělával přední a zadní parkováky (fungují skvěle i s grafikou na rádiu SWING). Napsal jsem mu e-maila, jestli to půjde nakódat, obratem kladná odpověď . Dnes mi to odpoledne během pěti minut nakódoval a vše funguje tak, jak se píše v oficiálním návodu. Musím opět sklonit velkou poklonu Vášovi. Je škoda, že v autorizovaných servisech nepracují alespoň z poloviny tak šikovní lidé, jako je Váša. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 29. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2009 Hmm to chci taky ty mlhovečky, v autorizovaným mi to taky nenakodovali, pak jsme to zkoušeli s Dolim před dlouhou dobou, ale byla chyba v kodech a nešlo to, ted prej už to jde, kdyby se našel někdo kdo to Milesovi udělá budu rád, samo že nezůstanu nic dlužen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicholas Vloženo 29. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2009 Hmm to chci taky ty mlhovečky, v autorizovaným mi to taky nenakodovali, pak jsme to zkoušeli s Dolim před dlouhou dobou, ale byla chyba v kodech a nešlo to, ted prej už to jde, kdyby se našel někdo kdo to Milesovi udělá budu rád, samo že nezůstanu nic dlužen Tak to mohu s čistým svědomím doporučit Vášu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 29. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2009 jj dikes je z prostějova, až pojedu na moravu za rodiči zkusím se objednat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepino.joska Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 Nicholasi a nemáš ten kód? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicholas Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 Nicholasi a nemáš ten kód? Já ho nemám, ale jak už jsem výše psal, dělal mi to Váša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 V novém VCDS 908.1 EN data Version 20091018 jsou už popisky BCM jednotky, ale ne pro všechny bajty. Corner se kóduje v bajtu 14 bit 7 (aktivace natočením volantu) a zároveň v bajtu 17 bit 0 (aktivace přes blinkry) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipmen Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 V novém VCDS 908.1 EN data Version 20091018 jsou už popisky BCM jednotky, ale ne pro všechny bajty.Corner se kóduje v bajtu 14 bit 7 (aktivace natočením volantu) a zároveň v bajtu 17 bit 0 (aktivace přes blinkry) Proc nekdo shani kodovani? Pokud ma starsi verzi VCDS (805/812) tak si proste stahne popisky z te nejnovejsi nakopiruje ke svemu programu(pokud nemuze z urcitych duvodu upgradovat komplet) a ma to same... A pokud VCDS nema tak mu je to stejnak k nicemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepino.joska Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 A zkoušeli jste, když to je nakódované, do jaké rychlosti to funguje? V manuále je myslim, že to má fungovat do 40km/h, mě to funguje i ve větších rychlostech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DRYVER Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 Tak to mohu s čistým svědomím doporučit Vášu Jen potvrzuji. Take jsem uz u Vašy parkrat byl a maximalni spokojenos. Urcite muzu doporucit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nohis Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 (editace) Mám na OII Light asistent (tj. včetně senzoru). Při prodeji jsem měl aktivované denní svícení. Denní svícení jsem nechal deaktivovat, protože mi nevyhovovalo (hlavně nemožnost vypnutí světel vypínačem). Teď mi proto corner funguje i přes den. Štve mne to, je to zbytečné ve dne a jen to pořád bliká. Zdar, já mám taky Light Asistenta a denní svícení. Jenom jsem se tu úplně nedozvěděl, jestli když budu mít světla zapnutý v té poloze auto, jestli corner pofrčí, a když ano zda-li furt nebo jenom za tmy (podobně jako Comming Home). Kluci, kdo by mi to uměl nakódovat v Praze? Nemám kódovátko, resp. kabel. ŘJ to podporuje (mam 3C0937049AJ). Nechci slevu zadarmo Byl jsem s tím v servisu a tam mi řekli, že to moje auto nepodporuje Nemělo smysl se s nima hádat. Editováno: 23. Prosinec 2009, autor: Nohis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dream7000 Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 neviem ci si dobre napisal to cislo BSG jednotky, ale viem ze jednotka 3C0937049AJ je HIGHend s 30 byte kodovanim a ta podporuje nakodovanie corner hmloviek...mam ju sam v aute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nohis Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 neviem ci si dobre napisal to cislo BSG jednotky, ale viem ze jednotka 3C0937049AJ je HIGHend s 30 byte kodovanim a ta podporuje nakodovanie corner hmloviek...mam ju sam v aute Jj byl to překlep, už je to opravené... díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nohis Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 Opravdu tu není nikdo z Prahy a okolí, kdo by mohl a uměl nakódovat cornera???? Přijedu a zaplatím! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 8. leden 2010 Sdílet Vloženo 8. leden 2010 No já mám M.R.06/O5 2.0TDI 103KW po výměně všeho potřebného k této funkci a mě to funguje jen do 35km/h. Nešlo by to nakódovat na větší rychlost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipmen Vloženo 9. leden 2010 Sdílet Vloženo 9. leden 2010 Ale to ma fungovat jen do 40km/h Chtelo by to nejdriv si precist navod Ve vyssi rychlosti by to nemelo smysl, protoze corner neosvetluje natolik daleko ani natolik rychle aby to pri vetsi rychlosti melo smysl. Tam pomohou jen adaptivni (zataceci) xenony jako ma FL. Bohuzel nevim o tom ze by se nejakym kodovanim dala zvysit rychlost pri jake jeste corner funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 No 35Km/h je málo jsou zatáčky které se dají projíždět rychleji a to přisvěcování by bylo dobrý. Stačilo by to do těch 50Km/h,pak už by to asi nemělo smysl. Vyděl jsem to i na jiných autech a těm to fungovalo celkem i ve vyšších rychlostech,ale co mě překvapilo tak už i kamiony to dodávaj do výbav. Konkrétně jsem to vyděl na vlastní oči na MANU. Ale k věci opravdu nikdo neví jestli se dá ta rychlost nějak nakódovat píše se tady že to někomu funguje i nad 40km/h hoďte sem vaše kódování pro zajímavost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Míra Tischler Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 Ahoj chlapi, četl jsem vaše články a vim o BSG jednotce,která vám udělá corner funkci, stojí kolem 2000-2500 tisíc, je to třeba zde http://www.opticar.cz/p/cs/21835/bsg-jednotka.aspx ale nejlepší stránka na tohle všechno je tady :...................http://www.shop.skodaoctavia.cz/O2exterier.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 www.skodateile.cz, auto.asp2.cz stránek je dost kde jednotku a mnohem víc sehnat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomikutik Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 Prosim Vas, nekoduje corner niekto v okoli Zlina, Brna alebo Uherskeho Hradiste? Mam O IIFL 08/2009, tak by to nemal byt problem... Len aby sa niekto nasiel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicholas Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 Prosim Vas, nekoduje corner niekto v okoli Zlina, Brna alebo Uherskeho Hradiste? Mam O IIFL 08/2009, tak by to nemal byt problem... Len aby sa niekto nasiel... Zkus kontaktovat Vášu, je z Prostějova. Dělal mi to na mé OII FL 04/2009. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psejcek Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 (editace) Ahoj kucí, rád bych se domluvil s někým z okolí Prahy, kdo by byl ochoten pohrát si s mojí Koktou a dodělat corner a folow me? Díky moc Editováno: 28. Únor 2010, autor: Psejcek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alco Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 A co tak domace vyrobenie funcie? Staci maly plosacik a chut do prace sice by to nereagovalo na zatacanie volantom ale iba podla smeroviek. Myslim to tak ze napojit obvod ktory bude sledovat zapnutie smeroviek na lavej a pravej strane a tym aj spinat prislusnu prednu lavu alebo pravu hmlovku. Tym sa da "Corner" spravit na akomkolvek aute. alebo to ma nejaky hacik? to ma len tak napadlo v rychlosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.