carda Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 nepůjde Tak že jedine přehodit jednotku?Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 jedině přehodit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host a_sdfg Vloženo 25. leden 2011 Sdílet Vloženo 25. leden 2011 Ahojte, ked mam hmlovky a chcem mat funkciu corner, treba vymenit cele hmlovky, alebo mi ich len preprogramuju? Vdaka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabaton Vloženo 26. leden 2011 Sdílet Vloženo 26. leden 2011 (editace) Ahoj, co se to tu řešilo, tak dodělání corner funkce je SW záležitost. Ovšem není tomu tak u všech FL OII, narazilo se prý i na vozy, které měli mlhovky z výroby a corner nešel - asi jiná řídící jednotka. Kdesi tu to takto psal user Clint. Editováno: 26. leden 2011, autor: Sabaton Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 26. leden 2011 Sdílet Vloženo 26. leden 2011 stačí nakodovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host a_sdfg Vloženo 28. leden 2011 Sdílet Vloženo 28. leden 2011 (editace) Dakujem za odpoved. Staci nakodovat ak: 1) podporuje to riadiaca jednotka, 2) mate take hmovky. Co som si zistil a bol som u predajcu, tak nesplnam ani jedno - O2 FL Ambiente. Mal ma pripojeneho aj na PC. Takze by som rad videl, komu stacilo len nakodovat jednotku... Editováno: 28. leden 2011, autor: a_sdfg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virtual Vloženo 30. leden 2011 Sdílet Vloženo 30. leden 2011 Takze by som rad videl, komu stacilo len nakodovat jednotku... Mě to u Elegance dělal jeden šikovný člen fóra. Není to sice nijak důležitá funkce, ale docela jsem si na to zvyknul a hodnotím to jako šikovnou věc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host a_sdfg Vloženo 30. leden 2011 Sdílet Vloženo 30. leden 2011 Co vsetko Ti tam robil/prerabal? Zrejme si uz mal hmlovky s cockami do boku, takze nebolo treba menit hmlovky, alebo Ti to spravil na hmlove svetlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virtual Vloženo 31. leden 2011 Sdílet Vloženo 31. leden 2011 Mechanicky nedělal nic, pouze "kabelem" přes notebook. Z výroby mám mlhovky+denní svícení v mlhovkách+xenony. Po nakódování (?) se při zapnutých hlavních světlech při zatočení rozsvítí mlhovka a hezky osvítí ten roh kolem auta (tedy myslím, že mlhovka a žárovka denního svícení zůstane zhasnutá, přitom ta žárovka je víc u kraje). Zkusím si prohlédnout konstrukci toho světla, ale myslím, že jsem četl, že poFL je už konstrukce mlhovek s denním svícením stejná pro všechny verze. Jinak se nenech odradit neznalostí u prodejců, je to bohužel dost obvyklý jev. :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host a_sdfg Vloženo 31. leden 2011 Sdílet Vloženo 31. leden 2011 Je to mozne, ale ja budem mat asi inu riadiacu jednotku na ktorej sa to neda. Este sa skusim poinformovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sadev69 Vloženo 5. Březen 2011 Sdílet Vloženo 5. Březen 2011 Ahoj zdravim vsechny, chtel bych vedet nazor. Mam octavii II r.v. 2010 s mlhovkami a ABS/ESP. Chtel jsem nakodovat corner funkci, a tak jsem se snazil pomoci codingcalculatoru tu funkci nakodovat a spustit. Ale vubec se mi to nepovedlo ba naopak jsem si pridelal starosti... :-/ Autu prestalo svitit denni sviceni, predni parkovacky a znaceni blinkru na pristrojovce blika tak rychle jako by to signalizovalo prasklou zarovku. Pritom vsechny blinkry funguji a blinkruji spravne. Priznavam ze jsem tam mohl neco pokazit a nadavam si ted ze jsem se do toho pustil ale kdo nic nedela nic nezkazi. Stve me to a rad bych to dal do puvodniho stavu, jenze kdyz tam vlozim puvodni kod tak se vubec nic nezmeni... Nevi nekdo co s tim? Predem dekuji za rady a tipy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host a_sdfg Vloženo 5. Březen 2011 Sdílet Vloženo 5. Březen 2011 Slovensky importer to neodporuca, prave preto, ze nevie ake to moze mat nasledky. Drzim palce, aby sa Ti to podarilo vyriesit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 5. Březen 2011 Sdílet Vloženo 5. Březen 2011 Podporu je ti Coner funkci komfortní jednotka? Mi když to dodělávali do OII tak se měnila, bo ta původní to neuměla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 7. Březen 2011 Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 žádná komfortka, ale BCM jednotka - jednotka palubní centrální sítě, pokud má auto mlhovky, tak jednotka corner podporuje, stačí jen dobře nakódovat, platí pro vozy od MR2008 včetně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-a-r-e-k Vloženo 11. Březen 2011 Sdílet Vloženo 11. Březen 2011 Zdravím, dneska jsem byl aktivovat funkci corner, bohužel mi to taky u O2FL 12/10 ambiente nešlo. Poví někdo ze zasvěcenějších, jestli to jde u všech nebo ne...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virtual Vloženo 12. Březen 2011 Sdílet Vloženo 12. Březen 2011 Zatím je zkušenost, že u dvou Elegancí to šlo, viz. např. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 12. Březen 2011 Sdílet Vloženo 12. Březen 2011 ja jsem delal u dvou ambiente a jedne elegance a vpoho... nemas treba cislo jednotky? ze by to treba bylo nejaka nestandartni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-a-r-e-k Vloženo 13. Březen 2011 Sdílet Vloženo 13. Březen 2011 bohužel číslo jednotky neznám. Zkoušeli mi to aktivovat v autorizovaném servisu. Kdyby měl někdo tip na někoho z okolí Ostravy, kdo by uměl nebo má někoho známeho ve škoda servisu, tak bych do toho šel. Ne, že by se bez toho nedalo žít, ale je to celkem zajímavá vychytávka . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 13. Březen 2011 Sdílet Vloženo 13. Březen 2011 Vaša - Prostějov, Cosby - Kopřivnice.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Březen 2011 Sdílet Vloženo 13. Březen 2011 No já nevím, mě právě známej šéf škodováckého servisu řekl, že u některých, zvláště te´d těch nových to už nejde. Že je jiná řídící jednotka. Že prej to zkoušeli, dřív to normálně šlo nakodovat a teď už ani náhodou. Asi soudruzi ze škodovky udělali nějakou úpravu, aby si to lidi pěkně zacvakali... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 19. Březen 2011 Sdílet Vloženo 19. Březen 2011 tak dneska jsem delal corner na starsi FL - MR2010 a vpoho to slo, dokonce jsem si dal tu praci a nakodoval i corner pri zarazene zpatecce, vypada to moc pekne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. Březen 2011 Sdílet Vloženo 31. Březen 2011 Tak dnešní pokus o programování cornerů na FL oktávce bohužel neúspěšné, soudruzi ze škodovky už zřejmě odhalili tento fígl a udělali potřebné kroky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 31. Březen 2011 Sdílet Vloženo 31. Březen 2011 táta má měsíc starou a šlo bez problémů! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. Březen 2011 Sdílet Vloženo 31. Březen 2011 No pokoušel se o to člověk, co zatím naprogramoval údajně všechny. Asi mám nějak vyjímečnou zřejmě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sadev69 Vloženo 2. Duben 2011 Sdílet Vloženo 2. Duben 2011 Tak problem byl vyresen, auto muselo do autorizovaneho servisu kde si s tim nejak poradili (pry jsem zamotal hlavu pulce Skodovky v Boleslavi.. :-DDD). Myslel jsem si ze toho cornera mit muzu ale nejspis bohuzel, primo u mlhovek musi byt nejaka ,,krabicka" na to pomale stmivani a musi na to byt jina RJ (v mem pripade). To je vse co mi bylo receno. Tak kdyby to nekdo zkousel tak at si to poradne projde a prozkouma at nedopadne jako ja. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.